2010 Temmuz Anneleri : )

aa olur mu canımm derler yaa
ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı:roflol:

bende senin dediğin gibi biliyodum ama büyüklerim bana tersini söyledi gecen hafta.
kayınvalidem yazın ortasında tursu istemiş rizeden:)))
bende akşam şalgam içtim ama nasıl hoşuma gitti anlatamam:)
neyse daha gece kalmayım ben, tahmminlere sonra devam ederiz:)

neyse tersi ikimize de uyar kaydirigubbakcemile3
hadi canım bye byeeeopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

ayy ne güzell demek kalp atışlarını duydun banbinoo maşallah
darısı başıma inşallah,bende bi duysam kuzumun kalp atışlarınıı çok merakk ediyorum çok heyecanlanıyorum:asigim:

slm bende temmuz anne adayıyım altı haftalık hamileğim...siteye yeni üye oldum umarım hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız

hoşgeldiniz kızlarrr,sağlıkla kucağımıza alalım inşallah hep birlikte:Saruboceq:

ayy evet bence çok güzel olurrr hemde çok eğlencelii:lepi:

maşallah bebişe katrem,hayırlısıyla kalp atışınıda duyarsın inşallahh:Saruboceq:

allahım öyle büyükki dualarımız geri çevirmez,sağlıkla dünyaya gelsin hepimizin bebişleri inşallah:Saruboceq:
maşallah ne kadar kilolusun canımmmm :icecream:
bwn 70 tim 72 oldum bileeee :sm_confused:

ayneeeeeenmafoldumben
Ben erkek kadın doğumcuların daha iyi olduğunu düşünüyorum..

bencede.bende kadın dr.da rahat edemiyorum,kadın dr..lar çok kaprisli burnu havada oluyorlar

valla bende giidnce sorayım diyorum ama utanıyorum yaaa nasıl sorcaaamm:kedi:
Eeee kızlar hani tahminlerr
Hadi bakalım içinizden ne geçiyorrr
benim çin takvimine göre erkek
%90 doğru çıkıyormuş galiba
ama Allah biliyor benim içimden kız geçiyor ne bileyim kız mış gibi

benimde çin takvimine göre erkek ama benim içime kız doğuyor hayırlısı olsun bakalım
birde ben normalde tatlıya aşıı düşkünüm,hiç tuzlu yeneyip hep tatlı yiyebilir durumdaydım ama şimdi hiç yiyemiyorumm
hep tuzlularda ekşilerde aklım.geçen hafta bi turşu yedimm sormayın harika geldi bana normalde öle düşkün değilim turşuya.annem bile şaşırdı yememe.
eşimde çikolataya düşkünüm diye bir sürü çikolata almış ama hiç birini yiyemedim öylece duruyor
annemde hep der ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı/atlıyı

benim annemde bendede kardeşimdede bilmiş kızım olcak oğlum olcak diye,o zaman ultrason multrason yoktu diyor ben seni hep kızım diye sevdim diyor,kardeşimdede hep oğlum diye sevmişş ve ikisinide bilmiş.:lepi:
haa bide bana hamileyken hep gözünün önünden maydonoz limon tav uk turşu falan geçiyomuş hatta bigün otobüs durağında turşu alıp turşu yemişşş dayanamayıp:roflol:
kardeşimdede hep tatlı şeyler yemişşcokacimcoook

kız kaprii çatladım anacım,dr kontrolün ne olduuuuuuuuuuu :)) hayırlı haberlerle geldiin inşallah

Günaydın kızlar,

Öncelikle yazılanları okumak istedim. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.

Cumartesi günü eşimle doktora gittik. Yolda ilk etapta eşimm bana destek olmaya çalışsa da baktı ben rahatlamıyorum sus pus olduk gidene kadar ağzımızı bıçak açmadı. Endişeden, heyecandan düşünün gözümün önündeki nüfus cüzdanımı göremedim.

Asıl sonuçlara gelince,

ılk hemen ultrasonla baktı. Keseyi gördük kızlar ne kadar güzel bir duyguymuş yaa.. Nasıl heyecanlandım anlatamam.

Sonra konuştuk ben çift rahim olayını sordum biraz araştırdım moralim bozuldu ama gidince Bayram Bey bana gerekli açıklamayı yaparak beni rahatlatır dedim kendi kendime diyince gerçekten de beni rahatlattı capri'cim hiç kafanı takma, moralini bozma herşey çok güzel, kesenin yeri güzel sadece erken doğum olabilir hiç problem değil sen gönlünü ferah tut o oraya tutunmak isterse hiç bir şekilde ayrılmayacaktır bunu düşün dedi. Kese görüntüsünün çıktısını verdi. Tabi bu konuda içim biraz daha rahatladı.

ıkinci sorum kızamıkçık aşısı oldu. Benim çok fazla kafama takıldığı dayanamayıp test yaptırdığımı söyledim. Sonuçları verdim. Normalde ImG değerinin negatif olması lazımdı nasıl ne bağışık olup hem hasta olabiliyorum dedim. Tamini en erken ovülasyon tarihim ve aşı tarihim arasında 80 gün var dedim. Yani 2,5 ayı geçgin bir süre ama benim çok kafama takıldı dedim. Çok haklısın dedi normal şartlarda negatif olması lazım ama geçirilmiş hastalık olduğu zamanda çıkabilir dedi. O nedenle ne zaman olduğunu yani hastalık geçidiğimi öğrenmek için avidite testi istedi. Kan verdim. ' hafta sonra sonucu belli olacak. Gel gör ki bu iki hafta bana 2 asır gibi gelecek...

Son olarak da ilaçları sordum. Beni çok şişirdi dedim. Doğru düzgün bişe yemememe rağmen şimdiden 2 kilo aldım dedim. Hormon ilacından 4 tane kalmıştı onu bitir. Baktın ağrıların yoksa içme dedi. Ama ağrıların olursa bir kutu daha içmek lazım dedi. Vitamine devam...

Sonuç olarak kese konusunda, rahim konusunda gönlüm ferahladı ama kızamıkçık aşısı 2 haftaya belli olacak hayırlısı olsun. ama ben dayanamayıp tekrar kız kardeşimin çalıştığı hastanede tekrar kan vericem beliki orda sonuçlar daha erken çıkar.

Kızlar ben dualarımızın kabul olacağına inanıyorum. Allah hayırlısını versin. Sanki herşey çok iyi gidiyor olarak hissediyorum.

ooh canım gözünaydınn, hiç kendini sıkma emin ol tahlil sonuçlarında iyi çıkacak merak etme,keseyide görmüşsün hayırlısıyla ne güzell.
bende kendimi çok sıkıyorum biliyorsunuz ama böyle yaparak iyi yapmıyoruz aslında zaten herşey olacağına varır,boşuna stres yapmamıza gerek yok , bebişlerimiz hayırlısıyla sağlıkla dünyaya gelecekler allahın izniyle:Saruboceq:

Amin canım inşallah tahlillerim de güzel gelir. Çok teşekkür ederim. Kızamıkçık konusunda kendi parmağımı kendi gözüme sokmuşum aşı yaptırmakla keşke yaptırmasaydım ama bunda da bir hayır vardır.

Ama doktorumla konuşunca şunu çok iyi anladım gerçekten gereksiz strese, endişeye, sıkıntıya hiç gerek yok. Hem kendimize hem bebişlerimize zarar veriyoruz. Biz olayları kendi içimizde biraz daha byütüyormuşuz. Özellikle ben rahmim konusunu ne kadar gereksiz yere kafaya takmışım dedim. Herşey gayet normal ve çok rahat bir şekilde konuştu ki doktorları iyi tanırım birşey varsa hiç gizlemez pat diye söylerler...

Herkesee günaydınnn:)))
ben geldimmm..
Nasılsınız bakalım...
Ben biraz sıkıntılı bi haftasonu geçirdimm((
Mide bulantım vardı ve hep midem şişti((
Çok korktum ne oluyor böyle diye...
Yemek yemek istemiyorum yiyince bi tuhaf oluyor...
Umarımm böyle devam etmez(((
Biraz daha büyüdük:)) bugün 6 haftalığızz teyzelerii:))

Capri cim çok sevindim yazdıklarını okuyunca çok şükür bak allah büyük sen morelini yüksek tut yeterki herşey güzel olucak canım benimm...İnş.2 hafta sonrada güzel haberlerle geleceksin hiiç merak etmee..zemuszemusopuyorumnanaktan

Sizlerin desteği ve duaları ile şimdilik iyi haberlerle geldim.

2 hafta sonra da Allah'ın izniyle iyi haberlerle gelmeyi umut ediyorum ve inanıyorum.

Papatya'cım tahminim zaten bulantılar 6. haftadan sonra iyice baş göstermeye başlıyor. Hep birlikte bu sıkıntıları atlatıcaz canım. Azar azar ağzına bişeler atıştırmayı dene biraz daha rahatlayacaksındır. Atıyorum ağzına 2 ceviz at veya 2 fndık yani sevdiğin şeylerden sık sık ve çok az yiyerek bu durumu atlatabilirsin. Mide boş kaldıkça rahatsızlığın artar canım...

hoşgeldin tatlıımmmmm
geçmiş olsun canımm
benimde mide bulantım pek yok ama midem çok şişiyor hatta eşim aaa senin karnın çıktı bile diyorkaydirigubbakcemile3
mide bulantım ancak yemekten sonra oluyor oda az,gerçi ben hafta olarak sizden geriyim o yüzdende olabilir
mide şikayetlerimiz yavaş yavaş başlıyor galiba kafamçokkarıştı

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara ve bebişlerine hoşgeldiniz diyorum.

ınşallah sağlıklı, rahat bir gebelik süreci geçirirsiniz ve bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.

Bu arada kızlar günde ne kadar su içiyorsunuz? Biliyorsunuz hem kilomuz açısından hem de sağlığımız için en ihtiyaç duyduğumuz şey su... Ama genelde ihmal eder veya az içeriz. Ben günde ortalama 1,5 lt su içmeye çalışıyorum...

valla ben kendimi zorlamıyorum ama hamileliğimi öğrendiğimden beri içim yanıyor sanki baya su içiyorum
bir seferde 500 ml gibikafamçokkarıştı
herhalde 2,5 lt içiyorumdur

kızlar ben bu cumartesi dr.a ilk randevumu alıcam. c.tesi günü 5+3 olucaz keseyi görebilirim dimii yoksa erkenmii:uhm:

oh canım gözün aydın valla sabah sabah sırf senin için girdim.
güzel haberlerini de aldık, Allahın izniyle, sağlıkla sende temmuz annesi olacaksın canım.
dr ne kadar önemli değilmi, bak ne güzel rahatlatmış seni, sen olumlu düşünürsen bebişin de daha mutlu olur canım

Ohhhh çubuğum çok iyisin yaaa süpersin.

Ben birbirimizi bu konuda güdülememiz gerektiğine inanıyorum. Birbirimizi teşvik edelim çünkü gerçekten önemli hem ilerde ödem olmayız. Vücuttaki toksinleri nasıl atıcaz artık eskisi gibi hareket de yapamıyoruz. En iyi ilacımız su canişkolar. Ben genellkikle içiyorum dediğim gibi ama bazen ihmal ediyorum. Canım istemiyor deyip içmiyorum ama yanlış yapıyorum.

Çok teşekkür ederim canım benim sizlerin duaları ile iyi haberleraldım inşallah devamı da gelir.

Hiç sorma canım doktor gerçekten çok önemli Allah onları başımızdan eksik etmesin.

canım sağol kaydirigubbakcemile5
bencede su içmemiz konusunda birbirimize telkin yapalım,hatırlatalım

haa birde siz maden suyu içiyormusunuz kızlarr faydası varmıdır acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…