aa olur mu canımm derler yaa
ye ekşiyi doğur ayşeyi
ye tatlıyı doğur hakkıyı:roflol:
bende senin dediğin gibi biliyodum ama büyüklerim bana tersini söyledi gecen hafta.
kayınvalidem yazın ortasında tursu istemiş rizeden:)))
bende akşam şalgam içtim ama nasıl hoşuma gitti anlatamam:)
neyse daha gece kalmayım ben, tahmminlere sonra devam ederiz:)
herkese selam kızlar doktordan şimdi geldim bebeğimin kalp atışlarını duyduk darısı hepinizin başına :)))
(turşuyu sordum iştah açıcı özelliği olduğu için bide çok tuzlu olduğu içinmiş)
slm bende temmuz anne adayıyım altı haftalık hamileğim...siteye yeni üye oldum umarım hepimiz bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza alırız
merhaba arkadaşlar.....bemde temmuz annesi olacağım kısmetse....benim sat.10.10.2009.kaç haftalık oluyorum.4+5 haftalık galiba...bu arada benim meleğim mikro enjeksiyon ile oldu.daha kalp atışları ve kese için doktorum bayram ertesine gün verdi.benim adetimin başlama tarihinden 21 gün sonraya denk geliyor.....ne zaman kontrole gitsem diyen arkadaşlar için fikir olur diye söyledim.
ya arkadaşlar aklıma ne geldi biliyormusunuz
bizim tabloya 1 sütun daha acıp cinsiyet tahminlerimizi yapsak mı??
çokmu erken tahmin için?
bazen nazar değmesin diye konuşulmaz ya, ama aklıma geldi,annenin içine doğru doğuyormu acaba?
Bu arada kızlar dün doktora gittim
ama çok komikti
doktor randevum 21 ineymiş ben dün gittim yani 1 hafta önce
bir de bildiğiniz gibi geçtiğimz hafta içi düşmüştüm o günden beri kistin olduğu taraf değil tam tersi taraf ağrımaya başlamıştı
ben de heyecan yaptım heralde neyse
randevum olmadığı halde doktor beni muayene etti
bebiş çok sağlıklı maşallah düşük riski yok dedi
tam 6+5 gözüküyor dedi biz dün 6+4 tük aslında
bebek oluşmuş dedi
kalp atışı görülüyor ama daha çok küçük olduğu için duyulmuyor dedi
Geçen sene hıdırellezde pc nin paint bölümüne çöp adam çizmiştim.bir kız bir erkek. 5 ay sonra ikizlere hamile olduğum ortaya çıktı..Bu sene yine aynı dileği yaptım ve avatarıma koydum daha sonra..İnşallah Allah yine kabul etmiştir..İçimden bir ses kabul etti yine diyor...İnşallah hepimiz sağlıkla dünyaya getiririz bebeklerimizi.....
Capric,ğim güzel haberlerle gel inşallah...
maşallah ne kadar kilolusun canımmmm :icecream:
bwn 70 tim 72 oldum bileeee :sm_confused:
Ben erkek kadın doğumcuların daha iyi olduğunu düşünüyorum..
canımmm
yaa benim sorum şu
eşimle birlikte olmaya korkuyorum canım da istemiyor aslında
o da korkuyor ama isteme konusunda istemediğini sanmıyorum
önceden böyle değildim
sizde de var mı
aslında doktor da birşey demedi
Eeee kızlar hani tahminlerr
Hadi bakalım içinizden ne geçiyorrr
benim çin takvimine göre erkek
%90 doğru çıkıyormuş galiba
ama Allah biliyor benim içimden kız geçiyor ne bileyim kız mış gibi
Günaydın kızlar,
Öncelikle yazılanları okumak istedim. Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Cumartesi günü eşimle doktora gittik. Yolda ilk etapta eşimm bana destek olmaya çalışsa da baktı ben rahatlamıyorum sus pus olduk gidene kadar ağzımızı bıçak açmadı. Endişeden, heyecandan düşünün gözümün önündeki nüfus cüzdanımı göremedim.
Asıl sonuçlara gelince,
İlk hemen ultrasonla baktı. Keseyi gördük kızlar ne kadar güzel bir duyguymuş yaa.. Nasıl heyecanlandım anlatamam.
Sonra konuştuk ben çift rahim olayını sordum biraz araştırdım moralim bozuldu ama gidince Bayram Bey bana gerekli açıklamayı yaparak beni rahatlatır dedim kendi kendime diyince gerçekten de beni rahatlattı capri'cim hiç kafanı takma, moralini bozma herşey çok güzel, kesenin yeri güzel sadece erken doğum olabilir hiç problem değil sen gönlünü ferah tut o oraya tutunmak isterse hiç bir şekilde ayrılmayacaktır bunu düşün dedi. Kese görüntüsünün çıktısını verdi. Tabi bu konuda içim biraz daha rahatladı.
İkinci sorum kızamıkçık aşısı oldu. Benim çok fazla kafama takıldığı dayanamayıp test yaptırdığımı söyledim. Sonuçları verdim. Normalde ImG değerinin negatif olması lazımdı nasıl ne bağışık olup hem hasta olabiliyorum dedim. Tamini en erken ovülasyon tarihim ve aşı tarihim arasında 80 gün var dedim. Yani 2,5 ayı geçgin bir süre ama benim çok kafama takıldı dedim. Çok haklısın dedi normal şartlarda negatif olması lazım ama geçirilmiş hastalık olduğu zamanda çıkabilir dedi. O nedenle ne zaman olduğunu yani hastalık geçidiğimi öğrenmek için avidite testi istedi. Kan verdim. ' hafta sonra sonucu belli olacak. Gel gör ki bu iki hafta bana 2 asır gibi gelecek...
Son olarak da ilaçları sordum. Beni çok şişirdi dedim. Doğru düzgün bişe yemememe rağmen şimdiden 2 kilo aldım dedim. Hormon ilacından 4 tane kalmıştı onu bitir. Baktın ağrıların yoksa içme dedi. Ama ağrıların olursa bir kutu daha içmek lazım dedi. Vitamine devam...
Sonuç olarak kese konusunda, rahim konusunda gönlüm ferahladı ama kızamıkçık aşısı 2 haftaya belli olacak hayırlısı olsun. ama ben dayanamayıp tekrar kız kardeşimin çalıştığı hastanede tekrar kan vericem beliki orda sonuçlar daha erken çıkar.
Kızlar ben dualarımızın kabul olacağına inanıyorum. Allah hayırlısını versin. Sanki herşey çok iyi gidiyor olarak hissediyorum.
Günaydın kızlar,
Cumartesi günü eşimle doktora gittik. Yolda ilk etapta eşimm bana destek olmaya çalışsa da baktı ben rahatlamıyorum sus pus olduk gidene kadar ağzımızı bıçak açmadı. Endişeden, heyecandan düşünün gözümün önündeki nüfus cüzdanımı göremedim.
Asıl sonuçlara gelince,
İlk hemen ultrasonla baktı. Keseyi gördük kızlar ne kadar güzel bir duyguymuş yaa.. Nasıl heyecanlandım anlatamam.
Sonra konuştuk ben çift rahim olayını sordum biraz araştırdım moralim bozuldu ama gidince Bayram Bey bana gerekli açıklamayı yaparak beni rahatlatır dedim kendi kendime diyince gerçekten de beni rahatlattı capri'cim hiç kafanı takma, moralini bozma herşey çok güzel, kesenin yeri güzel sadece erken doğum olabilir hiç problem değil sen gönlünü ferah tut o oraya tutunmak isterse hiç bir şekilde ayrılmayacaktır bunu düşün dedi. Kese görüntüsünün çıktısını verdi. Tabi bu konuda içim biraz daha rahatladı.
İkinci sorum kızamıkçık aşısı oldu. Benim çok fazla kafama takıldığı dayanamayıp test yaptırdığımı söyledim. Sonuçları verdim. Normalde ImG değerinin negatif olması lazımdı nasıl ne bağışık olup hem hasta olabiliyorum dedim. Tamini en erken ovülasyon tarihim ve aşı tarihim arasında 80 gün var dedim. Yani 2,5 ayı geçgin bir süre ama benim çok kafama takıldı dedim. Çok haklısın dedi normal şartlarda negatif olması lazım ama geçirilmiş hastalık olduğu zamanda çıkabilir dedi. O nedenle ne zaman olduğunu yani hastalık geçidiğimi öğrenmek için avidite testi istedi. Kan verdim. ' hafta sonra sonucu belli olacak. Gel gör ki bu iki hafta bana 2 asır gibi gelecek...
Son olarak da ilaçları sordum. Beni çok şişirdi dedim. Doğru düzgün bişe yemememe rağmen şimdiden 2 kilo aldım dedim. Hormon ilacından 4 tane kalmıştı onu bitir. Baktın ağrıların yoksa içme dedi. Ama ağrıların olursa bir kutu daha içmek lazım dedi. Vitamine devam...
Sonuç olarak kese konusunda, rahim konusunda gönlüm ferahladı ama kızamıkçık aşısı 2 haftaya belli olacak hayırlısı olsun. ama ben dayanamayıp tekrar kız kardeşimin çalıştığı hastanede tekrar kan vericem beliki orda sonuçlar daha erken çıkar.
Kızlar ben dualarımızın kabul olacağına inanıyorum. Allah hayırlısını versin. Sanki herşey çok iyi gidiyor olarak hissediyorum.
Herkesee günaydınnn:)))
ben geldimmm..
Nasılsınız bakalım...
Ben biraz sıkıntılı bi haftasonu geçirdimm((
Mide bulantım vardı ve hep midem şişti((
Çok korktum ne oluyor böyle diye...
Yemek yemek istemiyorum yiyince bi tuhaf oluyor...
Umarımm böyle devam etmez(((
Biraz daha büyüdük:)) bugün 6 haftalığızz teyzelerii:))
Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara ve bebişlerine hoşgeldiniz diyorum.
İnşallah sağlıklı, rahat bir gebelik süreci geçirirsiniz ve bebişlerinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız.
Bu arada kızlar günde ne kadar su içiyorsunuz? Biliyorsunuz hem kilomuz açısından hem de sağlığımız için en ihtiyaç duyduğumuz şey su... Ama genelde ihmal eder veya az içeriz. Ben günde ortalama 1,5 lt su içmeye çalışıyorum...
Günaydın kızlar,
Asıl sonuçlara gelince,
Ohhhh çubuğum çok iyisin yaaa süpersin.
Ben birbirimizi bu konuda güdülememiz gerektiğine inanıyorum. Birbirimizi teşvik edelim çünkü gerçekten önemli hem ilerde ödem olmayız. Vücuttaki toksinleri nasıl atıcaz artık eskisi gibi hareket de yapamıyoruz. En iyi ilacımız su canişkolar. Ben genellkikle içiyorum dediğim gibi ama bazen ihmal ediyorum. Canım istemiyor deyip içmiyorum ama yanlış yapıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?