2010 Temmuz Anneleri : )

Kızlar esım ınternete gırıcekmıs banyo tantanasından sonra internet istedi canı bi anda : )) Neyse ben gece mesaisine gelirim artık hadi gorusuruz ..

oturmaya başladığında bunlardan almak istiyorum.
fileyi kullanamazlar yakında

Eklentiler

• $Bebek-Banyo-Koltugu-banyo-oturagi__14075061_0.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 17
ben de öyle yıkamayı düşündüm ama beceremem gibi geliyor..
Benim eşim de sadece su dıkuyor ama dokerken yok soyle tut yok boyle tut derken olan oluyor : )
Bi ara tek basıma bile yıkıyordum nasıl oldu da bu kada soğudu banyodan anlamadım : ((

ben de eşime şöyle dök,şurasından tut vs derken panikliyorum,sıpalar üşümeden hızlıca yıkamak istiyorum..eşim de sağolsun benim aksime daha yavaş hareket eder.. kızıyorum tabi o sırada eşime...

Son düzenleme:
oturmaya başladığında bunlardan almak istiyorum.
fileyi kullanamazlar yakında

güzelmiş bu emniyetli olur.

ben böyle çok rahat yıkıyorum kolayıma geliyo.

ay bizimki de öyledir, ben de hep kızarım ağzını ayırma diye...

evet çok güzel ve rahat.
yengem almıştı oğlu için. oyalanıyordu içine oturunca,çok rahat yıkıyordu.
ah bi oturmaya başlasalar...

cadı cereni yıkadık, emdi ve uyudu :) ohhh ne rahat. bizde dizi izliyoduk reklam arasında yazayım dedim.
ateş ölçer için tavsiye veren arkadaşlara teşekkürler

bizim filemiz (aslında file değil içi köpük dolu bişey) sonradan da oturak oluyo. çok başarılı bişey 20 tl ye almıştım.
fotosunu bulursam eklerim

cadı cereni yıkadık, emdi ve uyudu :) ohhh ne rahat. bizde dizi izliyoduk reklam arasında yazayım dedim.
ateş ölçer için tavsiye veren arkadaşlara teşekkürler

öyle bir geçer zaman ki mi :)
canım ben chicco nunkini kullanıyorum,koltuk altından ölçüyorum. biraz uzun sürüyor.
en iyi kulaktan ölçenlermiş sanırım.

öyle bir geçer zaman ki mi :)
canım ben chicco nunkini kullanıyorum,koltuk altından ölçüyorum. biraz uzun sürüyor.
en iyi kulaktan ölçenlermiş sanırım.

evet öyle bir geçer zaman ki :)))
benim baktığım chicco ateş ölçer alından ölçüyor. kampanyası var fiyatı 46tl.
bende hiç bilmiyorum hangisi daha iyi ondan sorayım dedim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…