tek başıma mümkün değil yıkayamam..bu yüzden akşam eşimi bekliyorum yıkamak için..filesinde yıkıyorum,eşim su döküyor sadece..biraz daha büyüdükleri zaman filesiz yıkayacağım..gittikçe ağırlaşmaya başladılar,eskisi kadar kolay gelmiyor yıkamak...
ben de öyle yıkamayı düşündüm ama beceremem gibi geliyor..ben küvette yıkamıyorum kucağımda yıkıyorum.
önce ben giriyorum yıkanıyorum hem de banyo ısınıyo sonra babası ilkeyi getiriyo.
hiç ağlamıyo o zaman.
hatta ilk zamanlar huysuzlanınca emziriyodum bile
Benim eşim de sadece su dıkuyor ama dokerken yok soyle tut yok boyle tut derken olan oluyor : )
Bi ara tek basıma bile yıkıyordum nasıl oldu da bu kada soğudu banyodan anlamadım : ((
oturmaya başladığında bunlardan almak istiyorum.
fileyi kullanamazlar yakında
oturmaya başladığında bunlardan almak istiyorum.
fileyi kullanamazlar yakında
ben de öyle yıkamayı düşündüm ama beceremem gibi geliyor..
ben de şime şöyle dök,şurasından tut vs derken panikliyorum,sıpalar üşümeden hızlıca yıkamak istiyorum..eşim de sağolsun benim aksime daha yavaş hareket eder..kızıyorum tabi o sırada eşime...
froya o kuvetere ne deniyor ?
banyo oturağı diye aradım canım internette.
çok teşekkürler bakıyorum şu an ben de..çok iyi oldu valla verdiğin fikir..büyüdükleri zaman nasıl yıkayacağımı düşünüyordum,gözüm korkuyordu..
çok teşekkürler bakıyorum şu an ben de..çok iyi oldu valla verdiğin fikir..büyüdükleri zaman nasıl yıkayacağımı düşünüyordum,gözüm korkuyordu..
cadı cereni yıkadık, emdi ve uyudu :) ohhh ne rahat. bizde dizi izliyoduk reklam arasında yazayım dedim.
ateş ölçer için tavsiye veren arkadaşlara teşekkürler
iyi akşamlar canım oğluşun nasıl?
70tl pahalı geldi biraz bana:26:
25 tl ye gördüm sitenin birinde ama hangi sitede unuttum..tekrar bakayım..değilse 2. el falan varsa öyle de alırım..zaten kısa süre kullanılacak bir gereç..
Oya ,selam...
öyle bir geçer zaman ki mi :)
canım ben chicco nunkini kullanıyorum,koltuk altından ölçüyorum. biraz uzun sürüyor.
en iyi kulaktan ölçenlermiş sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?