- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
nasılsınz kızlarr?
bebekler izin verdiği müddetçe azcık yazsanıza yaa.çok gerginim size geldm.umarım siz ben gibi değilsinzdir...
hayrola canım? neyin var ?
eşime sinir oldum yaaa....
gece gece beni bırakıp balığa gitti arkadaşıyla.bana hiç sen nasıılsın diyen yok? o kadar çok yoruluyorum ki çocuklarla.allahtan bi destek bekliyorum yaa artık.herşeye yalnız koşturmaktan,eşimin ailesiyle uğraşmaktan çok yoruldum.off sinirlerim çok bozuk yaaa
kapıyı kilitle,dışarda kalsın..bebekle uğraşıyordum,tek kalınca korktum kilitledim kapıyı de..
nasılsınz kızlarr?
bebekler izin verdiği müddetçe azcık yazsanıza yaa.çok gerginim size geldm.umarım siz ben gibi değilsinzdir...
ayy zaten hamileliğimden beri aramız bi durgun bi bulanık.temelli ağzına laf veririm.korkuyorum valla artık bişiy yapmaktan.herşeye bağırır oldu.annesi saolsun doldurup üzerime sarıyo.uyuz kadın
sabaha kadar kalacaklardı.sabah gelir o zaman da uyucam diye bas bas bağırır çocuklara.allahım sabrediyorum var yaa sadece çocuklarım için sabrediyorum.yoksa ben bilirim onun hakkından gelmeyi de.geçecek işte bu günler de...
ayy zaten hamileliğimden beri aramız bi durgun bi bulanık.temelli ağzına laf veririm.korkuyorum valla artık bişiy yapmaktan.herşeye bağırır oldu.annesi saolsun doldurup üzerime sarıyo.uyuz kadın
sabaha kadar kalacaklardı.sabah gelir o zaman da uyucam diye bas bas bağırır çocuklara.allahım sabrediyorum var yaa sadece çocuklarım için sabrediyorum.yoksa ben bilirim onun hakkından gelmeyi de.geçecek işte bu günler de...
herkese selam....
bende bu akşam hiç yapmadığım , bir daha da asla yapmayacağım birşey yaptım.... pantolonunu asmamış ortada bırakmış diye aldım elime antreye savurdum cebindekiler saçıldı bozuk paraların şangırtısına çıktı mutfaktan... salata yapıyordu.. geri gitti. konuşmadık. sonra baharı uyuttum kendimde yattım uyudum . bahar ağladı kalkmadım. eşim ilgilendi. öfke kontrolüm sıfırın altına düştü sanırım, çok ani tepkiler veriyorum.
o seni yanlız bırakmakla ağzına laf vermiş olmuyor mu ? baştan fazla taviz vermemek lazım...
yalnızlığa alışığım ben.eşim asker olduğundan zaten ayda 5 yada 6 nöbeti görevleri falan oluyo.ama fuzuli yere de gidilmez ama dimi?hiç yapmazdı böyle gitmek falan.ama ilesiyle bazı problemler var.nasıl huzursuzluk çıkarırım diye uğraşıyorlar ailecek...
canım sende çok gerginsin şuan bahar tek başına beni çıldırtmaya yetiyor. 2 yawrun var senin umarım yavrucukların usludur. bende çok kalmaz,, az bir zaman sonra düşerim psikiyatrist yollarına yeniden.
herkese selam....
bende bu akşam hiç yapmadığım , bir daha da asla yapmayacağım birşey yaptım.... pantolonunu asmamış ortada bırakmış diye aldım elime antreye savurdum cebindekiler saçıldı bozuk paraların şangırtısına çıktı mutfaktan... salata yapıyordu.. geri gitti. konuşmadık. sonra baharı uyuttum kendimde yattım uyudum . bahar ağladı kalkmadım. eşim ilgilendi. öfke kontrolüm sıfırın altına düştü sanırım, çok ani tepkiler veriyorum.
Canım iş için mecburi yanlızlar başka..ama keyif için senin hatrını sormadan,gönlünü almadan gezmeye gitmesi hata...senin rızanı almalıydı..çünkü 2 çocukla tek başınasın..
yalnızlığa alışığım ben.eşim asker olduğundan zaten ayda 5 yada 6 nöbeti görevleri falan oluyo.ama fuzuli yere de gidilmez ama dimi?hiç yapmazdı böyle gitmek falan.ama ilesiyle bazı problemler var.nasıl huzursuzluk çıkarırım diye uğraşıyorlar ailecek...
uzun zaman oldu karışmayı bıraktm eşime ben.çünkü ben karışırsam karısı yönetiyo diyor etrafındakiler.o yüzden susuyorum şimdilik.ama gün gelcek bağırmaya bi başlarsam kimse tutamayacak beni.oğlum yüksek ses olunca ewde,küslük falan olunca çok etkileniyor.o üzülmesn diye alttan alıyorum bakalım şimdilik...
tahminimce 5-6 yıllık evlisiniz ve 2 çocuğunuz var.. hani evliliğin ilk başlarında uyum sürecinde problemler olabilirde, şu an neyin peşinde ailesi? yani sizin huzurunuzu bozunca mutlu mu oluyorlar? hani niyeti sizi ayırmak olsa geç kalmışlar. yerinde olsam ailesiyle her görüştüğümde yüzüme gülen boya sürmüş gibi sürekli mutluluk saçarım onları sinir ederim tabi ayrıntıları bilmediğim için yüzeysel fikrimi söylüyorum.
etrafındakileri neden takıyorsunuz ki ? karısı yönetiyor desinler ne olucak ki ?? millete nedir ki ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?