allah mutluluğunuzu daim etsin
çok tanıdık geldi bunlar bana :))
aynen benimki de melek gibiydi ama
annemler hep onlar büyüktür bi yanlışlıktır olmuştur barışın çabalarının sonucunda barıştık ve zamanla dediğin gibi sen erkek değil misin
sesin fikrin yok mu herşeyi eşin mi biliyo o mu karar veriyo derken
artık bende karışmıyorum eşime
geçen sene sözde tekirdağa taşıncaklardı vazgeçtiler inşallah taşınırlarda rahatlarız biraz
sanırım erkeğin karakteri de önemli bu konuda...
Allah Allah bekarlığında barlara gitsen gitmişsindir ne olucak ki..sanki barlarda konsomatrist olmuşsun muamalesi..öyle olsa bile önemli olan evlendikten sonrası...okul döneminde ben de gittim arkadaşlarımda,gezdim vs vs...
eşin seni çok seviyor ama anladığım kadarıyla,nazar değmesin...üzerindeki gömlekle sokağa atılmak çoğu erkek için caydırıcı olabilir..ama vazgeçmemiş,Allah mutluluğunuza zeval vermesin canım...
izmirliler pek ataerkil değildir aksine anaerkildir ama ?? yani doğuda daha ataerkil diye biliyorum..çevreden etkilenme söz konusuysa ???
kesinlikle çok önemli.kaynım var.hayatta laf dedirtmez eşine ki helal olsun ona.ama benmki hayatta ses çıkarmaz.bulaşık yıkarım orda gelmem belki 1 saat.öldü mü kaldı mı diye bakmaz bile.ağzının içine düşer ana babasının.dinlicem diye ölür.yapı meselesi işte.inş zamanla düzelir...
ayy valla bilemicem artık.türünün son örnekleri bunlar
allah benmkine ve benm gibi olanlara da hidayet versn...
ayy valla bilemicem artık.türünün son örnekleri bunlar
allah benmkine ve benm gibi olanlara da hidayet versn...
medaa,görümcen seni barlarda gördüğünü söylediğinde evet doğru,hep sevgili görümcem ile barlarda karşılaşıyorduk desen nasıl olurduaklıma geldi öylesine şu an...:))
o da gidiyor ki görüyor seni ...
izmirli kadınlar maço erkek ,kadını ezen erkek tiplerine falan filan gelemezler,cadı olurlar azcık ..diye bilirim....
kızlarr gece gece başınızı ağrıttım ama dayanamadım artık.biriyle konuşmazsam çatlayacaktım.ki benm hayatta o kadar samimi olduğum biri de yok.annem babamı kaybettim çok oluyo.hayatımda bi teyzem var ama ona da anlatmak istemiyorum.çok üzülüyo durumuma...
ama cidden çok teşk ederm dinlediğinz için.
başınınzı ağrıttıysam tekrar tekrar özür dilerim.
çok çok teşk ederm kızlar.iyi ki varsınız...a.s.
sanırım erkeğin karakteri de önemli bu konuda...
Allah Allah bekarlığında barlara gitsen gitmişsindir ne olucak ki..sanki barlarda konsomatrist olmuşsun muamalesi..öyle olsa bile önemli olan evlendikten sonrası...okul döneminde ben de gittim arkadaşlarımda,gezdim vs vs...
eşin seni çok seviyor ama anladığım kadarıyla,nazar değmesin...üzerindeki gömlekle sokağa atılmak çoğu erkek için caydırıcı olabilir..ama vazgeçmemiş,Allah mutluluğunuza zeval vermesin canım...
benim annem babam yaşıyo ama
onları üzmemek için anlatmıyorum
hem bazı şeyler en yakınlara bile anlatılamıyo malesef bu konuda seni çok iyi anlıyorum
ben şimdi kapalıyım ama hala ruhum fırlamaokul zamanında benim için barlara gitmek ifadesi yanlış olur barlardan çıkmıyordum. eşim o zaman sevgilimdi. barda sahne bile aldım. kime ne ki?? hiçte pişman değilim iyiki yapmışım. evlendim çocuğumda oldu şuan ne yapabiliyorum? cvp saçımı başımı yoluyorum
Canım insanın illa arkasında annesi babası mı olmalı ? gençsin sağlıklısın..öyle yanlız savunmasız hissettirirsen daha çok ezerler...tavrını koymalı insan...ben de öleydm ama sündürdüler beni.azcık desteğin olcak kocana karşı hayatta.arkası var bilecek.çekindiği biri olacak bence kötü davranırsam diye.ee benm hayatta hiç kimsem yokk destek olacak.ee hal böle olunca susup sindm sanırm ben de...
ben şimdi kapalıyım ama hala ruhum fırlamaokul zamanında benim için barlara gitmek ifadesi yanlış olur barlardan çıkmıyordum. eşim o zaman sevgilimdi. barda sahne bile aldım. kime ne ki?? hiçte pişman değilim iyiki yapmışım. evlendim çocuğumda oldu şuan ne yapabiliyorum? cvp saçımı başımı yoluyorum
Canım insanın illa arkasında annesi babası mı olmalı ? gençsin sağlıklısın..öyle yanlız savunmasız hissettirirsen daha çok ezerler...tavrını koymalı insan...
evet farkındayım fırlama hatunsun:.senin kapalı olduğunu duyunca çok şaşırmıştım açıkçası..evlendikten sonra eşinin isteği ile mi kapandın diye sorsam çok mu özele girmiş olurum ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?