iyi geceler kızlar
geçmişi okumadım ama sanırım bi tane daha istenmeyen gelin var burda
iyi geceler kızlar
geçmişi okumadım ama sanırım bi tane daha istenmeyen gelin var burda
evet benim malesef
eşim benle evleniyor diyesırtındaki gömleğiyle sokağa atmışlardı
ilk bir yıl hiç konuşmadık
kkgm cim ,kendimden örnek vereyim..kayınvaldem vefat ettiğinde kastamonu ya gittik..sofradayken hayatımda ilk defa gördüğüm eşimin teyzesi ,dış kapının mandalı eşime dönerek ve beni hiçe sayarak Serkan,kızınız olursa xxxx ismi koyun dedi..ben de henüz isim işine karar vermedim,ben başka isim düşünüyorum dedim..sofrada sessizlik oldu..Eşim de fikirlerime saygılıdır,o da teyzenin o tavrından rahatsız olmuştu..Şimdi teyze ne düşünürse düşünsün..annem babam,sağlığında kayınvaldem bile karışmamış teyzeye ne...Demem o ki 3.şahısların ne düşündüğü neden o kadar umrunuzda olsun ki ? ben eşimin teyzesine isim işini henüz düşünmedim demekle eşimi yönetiyor mu görünmüş oldum ?? öyle düşünülüyorsa öyle olsun..Çok ta tınn yani..
canım kusura bakma kompleksli o zaman eşin..ne demek kadınsın erkeğim ?? kadın olunca hep alttan mı almak gerek ??ben takam kii ama en ufak bişeyde eşim başıma kakıyor.bak hep senin dediğin oluyo,sen bizi yönetiyorsun.sen kadınsın ben erkeğim vs laflar ediyor. iş yerinde çok emir alıyormuş ya ewde de tam tersi olsun istiyor sanırm...
evet benim malesef
eşim benle evleniyor diyesırtındaki gömleğiyle sokağa atmışlardı
ilk bir yıl hiç konuşmadık
bu söylediğin çok doğru ama bunu yapan eşinin ailesi olunca (yani anne baba kardeşler)
iş değişiyo malesef
kkgm cim ,kendimden örnek vereyim..kayınvaldem vefat ettiğinde kastamonu ya gittik..sofradayken hayatımda ilk defa gördüğüm eşimin teyzesi ,dış kapının mandalı eşime dönerek ve beni hiçe sayarak Serkan,kızınız olursa xxxx ismi koyun dedi..ben de henüz isim işine karar vermedim,ben başka isim düşünüyorum dedim..sofrada sessizlik oldu..Eşim de fikirlerime saygılıdır,o da teyzenin o tavrından rahatsız olmuştu..Şimdi teyze ne düşünürse düşünsün..annem babam,sağlığında kayınvaldem bile karışmamış teyzeye ne...Demem o ki 3.şahısların ne düşündüğü neden o kadar umrunuzda olsun ki ? ben eşimin teyzesine isim işini henüz düşünmedim demekle eşimi yönetiyor mu görünmüş oldum ?? öyle düşünülüyorsa öyle olsun..Çok ta tınn yani..
canım kusura bakma kompleksli o zaman eşin..ne demek kadınsın erkeğim ?? kadın olunca hep alttan mı almak gerek ??
offf çok kötüneden istemediler ki seni medaacım ??
annesi babası da olsa takmazdım...tersim çok terstir..pire için yorgan yakacak kadar gözüm karadır..şu anda da zaten cadı gelin olarak biliniyorum,varsın öyle bilsinler...eşimle huzurum yerinde ya.Allaha şükür..
canım kusura bakma kompleksli o zaman eşin..ne demek kadınsın erkeğim ?? kadın olunca hep alttan mı almak gerek ??
offf çok kötüneden istemediler ki seni medaacım ??
bana göre de önemli değil insanların demesi.ama eşim sorun ediyor bunu.
biliyor musun bazı şeyleri erkek idare ediyor.sana eşin orda saygı duymasa,daha sonra sana sorsa çok kötü oluyo.münakaşa bile çıkabiliyo.benmki de o an bişiy demez ama sonra kayınvalidem arar.oğlum neden böyle böyle oluyo.bağıra bağıra beni kötüler.eşim de idare etmeyi bilemediği için olan ewliliğimizi olur böylelikler...
kulağıma gelen laflara göre barlara gidiyormuşum
kimlerle gezdiğim belli değilmiş ailelerine yakışmıyormuşum :2:
ama benim bara gittiğimi onlara yetiştirek tek kişi aynı yaşta olduğum görümcem
seneler önce kendisi abime göz koymuştu ama abim onu istemedi sanırım bunu hazmedemeyip herkesi bana karşı kışkırttı
halada arada yapıyor zzaten
annesi babası da olsa takmazdım...tersim çok terstir..pire için yorgan yakacak kadar gözüm karadır..şu anda da zaten cadı gelin olarak biliniyorum,varsın öyle bilsinler...eşimle huzurum yerinde ya.Allaha şükür..
benm de tersim çok terstir gülüm ama olmuyo öyle.ocak ayından beri ewimize resmen kor attılar eşimn ailesi.ilk önce eşim ben senin yanındaym,çocuklarımla hep senden yanayım dese de zamanla ailem onlar.ne dese haklıdırlara dönüştü o cevaplar...
aslında hiç kompleksli değildi de onu bu hale soktular...
yok erkek dediğin maço olur,yok karısı ne derse o olur,yok öle yok böle...
onlar getirdi eşimi bu hale.
en güzeli doğu taraflarında yaşamaktı bunlara ama şans işte tayin izmire çıktı...
sanırım erkeğin karakteri de önemli bu konuda...
.[/B]
aslında hiç kompleksli değildi de onu bu hale soktular...
yok erkek dediğin maço olur,yok karısı ne derse o olur,yok öle yok böle...
onlar getirdi eşimi bu hale.
en güzeli doğu taraflarında yaşamaktı bunlara ama şans işte tayin izmire çıktı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?