2010 Temmuz Anneleri : )

saç rengi değişebilir..face de benim saçları görmediniz mi..? :))

sarıdan tutun da kızıla,koyu kestaneye kadar ton ton değişik fotolar :))

yüz şeklinden çıkardım ben..

kızım uyandı kızlar.çıkmam lazım.hepinize çok teşk ediyorum.içim ferahladı sizlerle konuşunca.
herkesi çok öpüyorum.iyi geceler...

evett tebrik ediyorum doğru bildiniz. size fotoğraflarımı gösteresim geldi face de gizlediğim bir albüm vardı. onu açsam bakar mısınız? bakın bakın nolur albüm adı mine&osman

evett tebrik ediyorum doğru bildiniz. size fotoğraflarımı gösteresim geldi face de gizlediğim bir albüm vardı. onu açsam bakar mısınız? bakın bakın nolur albüm adı mine&osman

bakalım ama biz ekli değiliz (

yorum bile yaptım

insanın inanası gelmiyor şu an kapalı olduğuna valla..

gerçekten büyük bi değişim
sigara içerken bi resminiz var nasıl imrendim
nasıl özendim (birbuçuk yıldır içmiyorum da )

ben asla cesaret edemezdim
zaten sıkıntılı şeylere de gelemem bunalırım hemen :))

ben de cesaret edemezdim..bebeklerimin mezarına ziyarete giderken bile kapatmıyorum başımı..yapım müsait değil..yapabileceğim en radikal değişiklik saçlarım uzunken kısacık kestirmek veya saç rengimi değiştirmek olabilir..halbuki değişikliği seven fazla tutucu olmayan biriyim...

o zaman eserse aniden açabilirsin de o zaman..

zaman ne gösterir bilemiyorum istikrarlı olmayada çalışıyorum ama yazın ne yaparım acaba tatilde? özelliklede denize girerken.... birde ben eskiden ayık gezmezdim çok ciddi hep kafam güzeldi. yoksa okuluda hayatta bitiremezdim.

ben artık yaşlanıyorum sanırım
üni. yıllarımda kulak hizasından enseyi sıfıra vurdururdum
ama artık saç rengimi bile değiştirmiyorum (

bak bu konuda birazcık benzeşiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…