kırmızılı olan sensn sanırım...
kızım uyandı kızlar.çıkmam lazım.hepinize çok teşk ediyorum.içim ferahladı sizlerle konuşunca.
herkesi çok öpüyorum.iyi geceler...
evett tebrik ediyorum doğru bildiniz. size fotoğraflarımı gösteresim geldi face de gizlediğim bir albüm vardı. onu açsam bakar mısınız? bakın bakın noluralbüm adı mine&osman
bakalım ama biz ekli değiliz(
aaa öyle mi? gerçi ben barış fun cluba üyeyim amaekleyelim o zaman
evett tebrik ediyorum doğru bildiniz. size fotoğraflarımı gösteresim geldi face de gizlediğim bir albüm vardı. onu açsam bakar mısınız? bakın bakın noluralbüm adı mine&osman
bende adını arıyordum temmuz annelerinden :))
yorum bile yaptım
insanın inanası gelmiyor şu an kapalı olduğuna valla..
bende zaman zaman çok şaşırıyorum kendime. en sonunda şu kanaate vardım ben bir ruh hastasıyım
bende zaman zaman çok şaşırıyorum kendime. en sonunda şu kanaate vardım ben bir ruh hastasıyım
ben asla cesaret edemezdim
zaten sıkıntılı şeylere de gelemem bunalırım hemen :))
o zaman eserse aniden açabilirsin de o zaman..
ben de cesaret edemezdim..bebeklerimin mezarına ziyarete giderken bile kapatmıyorum başımı..yapım müsait değil..yapabileceğim en radikal değişiklik saçlarım uzunken kısacık kestirmek veya saç rengimi değiştirmek olabilir..halbuki değişikliği seven fazla tutucu olmayan biriyim...
zaman ne gösterir bilemiyorum istikrarlı olmayada çalışıyorum ama yazın ne yaparım acaba tatilde? özelliklede denize girerken.... birde ben eskiden ayık gezmezdim çok ciddi hep kafam güzeldi. yoksa okuluda hayatta bitiremezdim.
gerçekten büyük bi değişim
sigara içerken bi resminiz var nasıl imrendim
nasıl özendim (birbuçuk yıldır içmiyorum da )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?