bende ani bir kararla herkesi şaşırtmış hamileliğimin başında kapanmıştım. Herkes şok olmuştu, benden hiç beklemezlermiş meğer. İnsanın içini bilemezsiniz dedim bende :)) bendede çok foto varda, benim öyle gizli bir albümüm yok face de :) gelinlik fotolarımı görenler falan şaşırır hala.. çok hoşmuşsun, şimdide hoşsun zaten canımm
günaydın şekerler...
günaydın hanımlar içimde bi his var iyi mi kötü mü anlamadım ağlamak bağırmak istiyorum ama beni mutsuz edicek bi olay yaşamadım depresyondamıyım ne off yaaa hava güneşli keşke şuan yürüyüş yapabilsem
Günaydınn :)
Sıpaları birbirlerini görecek şekilde yüzyüze tutuyoruz ,gülücükler saçıyorlar birbirlerine :)
[Almina yı çekemedim o da pek mutlu,gözlerini kısarak gülümsedi kardeşine ...
Bahar merhaba.Depremi hissetiniz mi?
evet benimkilerde öyle mert kardeşine sarılıyor arda bi gülücükler saçıyor ona heryerde abisini takip ediyor çocuklar biribirinle konuşurmuş kendi dillerince o yüzden kuzenimin ikizlerine doktor geç konuşmaları normal ikizler diğer bebeklere göre geç konuşur çünkü kendi dillerince onlar konuşup anlaşıyorlar size anlatmaarına gerek kalmıyor demiş ama istisnadır belki bazı ikizlerde erken konuşuyordur belki bilemiyorum
merhaba canim
evet fazlaca hissettik hemde
en ust katta oturuyoruz ve ev fena sallandi annem bizdeydi o cok korktu esim onun yanina kostu hemen
bende kuzeyi aldim kucagima gectim kapi yanina bekledim bitmesini sonra ciktik disari bindik arabaya biraz turladik sonra geldik eve
17 agustos depremini yasadiktan sonra daha bir korkar olduk
neyse ki ucuz atlattik bu kotu hadiseyi
allah birdaha yasatmaz insallah
bakalım benim sıpalar nasıl olucak..sözde kızlar daha çabuk konuşur derler ama oğlum daha çabuk konuşucak sanki..bütün gün aguluyor sıpa..kızım daha sessiz sakin olmayı tercih ediyor..
günaydın:)
ben de 2008 mayısında öğle arası spor salonunda iki çalışıp nefes nefese kaldıktan sonra 8 yıldır hem de günde 1 paket içtiğim sigarayı bırakmak suretiyle herkesi şaşırtmıştım:)
sonra bir yerde okudum böyle köklü değişiklikler bir kerede karar verip gerçekleştirilince kalıcı oluyomuş...
ben de seni hiç açık düşünemedim şimdi gökçek:)
günaydın:)
hepimiz zaman zaman yaşıyoruz bunu canım senin işin iki kat zor tabi...
tanıyolar resmen birbirlerini, şu tabloyu görüp de Allah'a inanmamak nasıl mümkün?
maşallah çok güzeller
bakalım benim sıpalar nasıl olucak..sözde kızlar daha çabuk konuşur derler ama oğlum daha çabuk konuşucak sanki..bütün gün aguluyor sıpa..kızım daha sessiz sakin olmayı tercih ediyor..
Evet genel kanı kızların daha erken konuştuğu ve yürüdüğüdür.Ama benim oğlum da çok agulanıyor maşallah.Ayrıca çok da hareketli.Eller ayaklar hep oynuyor.Annem de bu erken konuşacak ve çabuk yürüyecek diyor.Bakalım göreceğiz.
Almina senin bebeklerini gösteriyordum anneme bak ne güzel ikizler çok tatlılar diyeannem senin oğlunu benim oğluma benzetti.Aynı Arda diyor.
Belki haberlerde izlemişsinizdir Saros körfezi merkezli 5.3 şiddetinde deprem.Dün gece sabah 5 sıralarında deprem yaşadık.Çok korktuk çok da sallandık.Eskiden pek korkmazdım depremden bu kadar ama insan çocuğu olunca iş değişiyormuş.Bir de biz 5. katta oturuyoruz aşağı da inene kadar ooooo olan olur zaten merdiven en tehlikelisi.
biizm ikizlerde de tuana çok sessiz sakin içine kapanık bi çocuk ama abisi felaket bişi tuanayı okadar çok hırpalıyor bağarıyor dövüyor ki tuana garibim iyice içine kapandı sessizleşti inşallah senin kızd azcık cadı olurda ezdirmez kendi ni oğlanlar çok hareketli oluyor zati
benim ardada çok kıpırdak abiside öyleydi ama 11 aylıkken adım attı 13 aylıkken tam anlamıyla yürüdü diyebilirim bebekken çok konuşurdu susmazdı çenesi şimdi pek konuşamıyor yine susmuyor hep anlatıyor bişiler ama anlamlı söyleyebildiği 5 veya en fazla 8 kelime çocuktan cocuğa çok fark var bütün kasım bebeleri şakıyor mert te konuşma namına tık yok ama yaramazlık öff çok akıllı maş.heryeyi biliyor ya hayret içinde kalıyoruz bazen
ben hissetmedim halbuki 5 te uyanmıştım ama 4.50 de olmuş sanırım. geçmiş olsun canım
Teşekkürler hepimize geçmiş olsun.
Almina sessiz ama acıktığı zaman ortalığı yıkıyor..cırtlak cırtlak ağlıyor hem de..:)) inatçı da malesef..özellikle bazı objeler ilgisini çekiyor,gözünü alamıyor..elimizle gözüne yakın hizada anlık engeller koyuyoruz göremesin diye..tepkisini ölçüyoruz.eliyle itiyor elimizi..yani illa bakacak o tarafa doğru..defalarca tekrarlıyoruz aynı şekilde elimizi itiyor :) ya da kucağımızdayken duvarda resimlere baktığında vücudunu ters yöne çeviriyoruz kafayı illa o resim yönüne çevirmeye çalışıyor..vücut başka tarafta ama kafa resme dönük..çok komik görünüyor..ayrıca çoğu zaman gülümserlerken foto çekmeye çalışıyorum ama tam elime kamera alıyorum ya da fotoğraf makinası alıyorum gülümsemeyi kesip ciddileşip elimdekine konsantre oluyorlar..ilgilerini mi çekiyor yoksa tesadüf mü bilemiyorum..
Benim oğlum da aynen fotoğraf makinesini farkedince gülümsemeyi bırakıp dikkat kesiliyor.Bizi anlatmışsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?