2010 Temmuz Anneleri : )

bende kapanmazdım aklımdan geçmezdi benim başıma çok değişik birşey geldi. yaklaşık 1 buçuk sene önce 3. boyuta gittim gittim geldim. önceden öyle şeylerde inanmazdım taa ki başıma gelene kadar. anlatmıyorum hem korku filmi gibi hem de hatırlamak bile istemiyorum. o günlerden sonra ve başıma musallat olan musibetlerden kurtulduktan sonra namazında niyazında mutahasıp bir hayat yaşamaya başladım.

hımm
aman allah bi daha yaşatmasın inşallah
ben onlara bizzat şahit olmuş bi kişi olarak çok korkarım onlardan
ve mümkün olduğuncada bahsetmem

kızlarrr sizler benim canım arkadaşlarımsınız. şimdi bahara yaratıcı mucitliğimin eseri bomba gibi mama hazırlayıp içirmeye çalışacağım. sanmıyorum ama denemekte fayda var. çok çok öpüyorum kendinize iyi bakın. he birde sevgiyle kucaklıyorum muckssss

face de en şirin bebek yarışmasına katıldım kızlar
temmuz grubunda da yazdım zaten
yarışme grubuna katılıp ordaki resmimizi beğenmenizi rica ediyor ve bende yatıyorum
herkese iyi geceler

face de en şirin bebek yarışmasına katıldım kızlar
temmuz grubunda da yazdım zaten
yarışme grubuna katılıp ordaki resmimizi beğenmenizi rica ediyor ve bende yatıyorum
herkese iyi geceler

Canım ben senı ekleyım sonra da oylamaya katılırım hadi iyi geceler herkese

doktorum ,eğer mamayı almazsa mamanın içine çok az pekmez ilave et dedi..kızım sma mamayı almıyordu son zamanlarda...1 çay kaşığı pekmez ilave edince almaya başladı..dene istersen canım..

bende zaman zaman çok şaşırıyorum kendime. en sonunda şu kanaate vardım ben bir ruh hastasıyım

bende ani bir kararla herkesi şaşırtmış hamileliğimin başında kapanmıştım. Herkes şok olmuştu, benden hiç beklemezlermiş meğer. İnsanın içini bilemezsiniz dedim bende :)) bendede çok foto varda, benim öyle gizli bir albümüm yok face de :) gelinlik fotolarımı görenler falan şaşırır hala.. çok hoşmuşsun, şimdide hoşsun zaten canımm

Son düzenleme:
günaydın hanımlar içimde bi his var iyi mi kötü mü anlamadım ağlamak bağırmak istiyorum ama beni mutsuz edicek bi olay yaşamadım depresyondamıyım ne off yaaa hava güneşli keşke şuan yürüyüş yapabilsem

Günaydınn :)
Sıpaları birbirlerini görecek şekilde yüzyüze tutuyoruz ,gülücükler saçıyorlar birbirlerine :)

Almina yı çekemedim o da pek mutlu,gözlerini kısarak gülümsedi kardeşine ...

Maşallah çok tatlılar.Allah nazardan korusun onları.Bebekler birbirlerinin dilinden anlarmış.Bizim haftasonu arkadaşlarımız geldi.Onların da 7 aylık kızları var.Arda onu görünce nasıl konuşuyor sesler çıkarmalar o da çığlıkla karşılık veriyor.Çok hoş çok komikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…