2010 Temmuz Anneleri : )

Selam herkese ,
dün gece epey kaynatmıssınız oku oku bitmedi :)
ben dün sıpamı uyutup 9 da yattım .
Gece bir kere kalktı.
çok güzel uıykumu almışım...
Bu arada şu face'de 2010 annelerine bi daha üye olmaya çalışıyım...

ben de kızımın değişik pozlarını koyucam ama piller kafayı yemiş şarj olmuyorlar..
alamadım gitti..

selam herkeze.dün tam benlik konular varmış kaçırmışım.

kızlar kızım sürekli dil çıkarıyor.sizinkilerde öylemi.

Gerçekten de benziyorlarmış canım kuzenler.Arda da büyüyünce daha bi yakışıklı olmuş maşallah.Galiba Ardalar hep yakışıklı oluyor oğlumdan biliyorum.

Oğlum az önce mamasını yedi.Biraz oynadık.Şimdi de salıncağında uyudu.Annem yanında.Ben de biraz daha takılayım dedim.Yalnız son günlerde daha bir huysuzlaştı.Bazen bir ağlamaya başlıyor sanki arı yapışmış gibi diyor annem de.Kucağa alınca sakinleşiyor ama hep pişpişlenmek istiyor.En çözümsüz anlarda da battaniyede sallamak zorunda kalıyoruz.

selam tatlı anneler ...
bebşler nasıl bakalımm üzüolarmı sizleri benimki üzüüoo wallaa

sezen avatar foton sanırım Arda.. maşallah ben de benzettim şimdi oğlunu oğluma :)

arda lar yakışıklı oluyor yaa en azından herkezin çocuğu kendine güzel geldiği kesin ama bütün bebekler farklı güzelliklere sahip her bebek her çocuk çok güzeldir

arkadaşlar doktordan geldim çok fena mantar oldum. birkaç gündür çok rahatsız ediyordu. gittim. bir sürü ilaç verdi. krem fitil. hap...(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…