kızım dönmeye başladı ama hep aynı tarafa.
1 kere de sağa dönmeye çalıştığını görmedim.
canım sıkılıyor benim ya..:44:
bugün hava çok güzeldi zor durdum evde.
Bebek arabası babamızın arabasının arkasında kalmış..
kanguruyla da zor geldi çıkmak..
Hoş, gidecek bir yerim de yoktu gerçi.
Sıkılıyorum ben ya..
Bütün çevrem çalışıyor benim..üfff
kızlar ya benim kızım sesli gülmüyor hala?
siznkiler gülüyor mu?
bizimkide sadece sola dönüyor nedense
kızlar ya benim kızım sesli gülmüyor hala?
siznkiler gülüyor mu?
bana gel canım. benımde butun çevrem çalışıyor bende gıdecek yer bulamıyorum
Karnını gıdıklayınca gülüyor..
Valla keşke arada gidip gelsek birbirimize..
Haklısın çalışan insanın çevresi de hep çalışıyor..[
ne güzel olurr. bursalı aarkadaşlar bi gün kararlaştırış aslında havanın güzel oldugu bi gün buluşsak dışarda bebişlerle gidebilecegımız bı yerde oturur muhabbet ederdık.
yarın hava yine güzel olursa koycam kanguruya çıkcam sokağa..
Yüreğimin götürdüğü yere gidicem:)
Fazla uzaklaşamam tabii anca markete giderim ben..
Bu arada kanguruyu hiç kullanmadım ben..
Yarın bir market yapayım
Karnını gıdıklayınca gülüyor..
Valla keşke arada gidip gelsek birbirimize..
Haklısın çalışan insanın çevresi de hep çalışıyor..[
ne güzel olurr. bursalı aarkadaşlar bi gün kararlaştırış aslında havanın güzel oldugu bi gün buluşsak dışarda bebişlerle gidebilecegımız bı yerde oturur muhabbet ederdık.
ben işe başlamadan olsun buluşacaksak
yarın hava yine güzel olursa koycam kanguruya çıkcam sokağa..
Yüreğimin götürdüğü yere gidicem:)
Fazla uzaklaşamam tabii anca markete giderim ben..
Bu arada kanguruyu hiç kullanmadım ben..
Yarın bir market yapayım
bebekleriniz günde kaç saat uyuyor kızlar?
kızım sabah 7 buçukta uyandı.10-12 arası uyudu. demin zor zar uyuttum. uykusu var,belli ama inat edip uyumuyor sallamama rağmen. ağlamasa neyse ama keyfi de olmuyor. demin birden ağlamaya başladı acı acı, korktum bir yerine bir şey olmuş gibi..açlıktan desem her fırsatta meme veriyorum. neden bu kadar az uyuyor bu çocuk anlamadım gitti.
ben işe başlamadan olsun buluşacaksak
canım bu pastırma sıcaklarını fırsat bılıp ayarlarsak ayarlarız yoksa havalar sogudumu bebışlerle dışarı cıkmak zor olur katılım pek olmaz. sende işe başlamadan:))
kanguruyla rahat oluyor,arabaya göre. tek dezavantajı yolda görenler elini-yüzünü sevmeye,öpmeye kalkıyor,sinir oluyorum.
tanımadığım çocuklara hayatta gidip dokunmam.
Yaa bende kanguruyu görüntü itibari ile sevmediğim için almamıştım..Çocuk asılı gibi duruyor gibime geliyordu ama şimdi pişmanım almadığım için.Taşımak daha kolay olucakmış meğerse...
başlarda ben de kullanamadım. durmuyordu içinde ama artık yüzünü dışarı doğru çevirdiğimden bakınıyor. zaten şurda 1-2 ay daha anca kullanabilirim.çok da şart değil. ama bizim apartmanda asansörden inince de merdivenler olduğundan tek başıma arabasını çıkartamıyorum. o açıdan şu günlerde kanguru iyi oluyor.
Evet canım haklısınn...İşte ben niye öyle düşündüysem.Birde biz kızıma araba da almadık şimdi bakıyoruz ama karar veremedim.Sizinki nasıl...Hangileri daha kullanışlı olur diye karar veremiyorum..
bebekleriniz günde kaç saat uyuyor kızlar?
kızım sabah 7 buçukta uyandı.10-12 arası uyudu. demin zor zar uyuttum. uykusu var,belli ama inat edip uyumuyor sallamama rağmen. ağlamasa neyse ama keyfi de olmuyor. demin birden ağlamaya başladı acı acı, korktum bir yerine bir şey olmuş gibi..açlıktan desem her fırsatta meme veriyorum. neden bu kadar az uyuyor bu çocuk anlamadım gitti.
ilk 2 ay gündüzleri uyuyordu baya. ama son 1 aydır gündüz toplasan 1 saat anca uyuyor. ama gece uykusu iyi. bende buna şükrediyorum açıkçası. gece uyumayan bebek zor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?