2010 Temmuz Anneleri : )

bana gel canım. benımde butun çevrem çalışıyor bende gıdecek yer bulamıyorum

yarın hava yine güzel olursa koycam kanguruya çıkcam sokağa..

Yüreğimin götürdüğü yere gidicem:)
Fazla uzaklaşamam tabii anca markete giderim ben..
Bu arada kanguruyu hiç kullanmadım ben..

Yarın bir market yapayım

kanguru benımmde var ama daha cesaret edemedım dışarıya gıtmeye.çekirgede arkadaşım oturuyor hacıvat karagöz anıtın orda acaba kanguru ıle gıdebılırmıyım ki. 6/f ye bınıp. yoksa taksiyemı bınsem

kanguruyla rahat oluyor,arabaya göre. tek dezavantajı yolda görenler elini-yüzünü sevmeye,öpmeye kalkıyor,sinir oluyorum.
tanımadığım çocuklara hayatta gidip dokunmam.

bebekleriniz günde kaç saat uyuyor kızlar?
kızım sabah 7 buçukta uyandı.10-12 arası uyudu. demin zor zar uyuttum. uykusu var,belli ama inat edip uyumuyor sallamama rağmen. ağlamasa neyse ama keyfi de olmuyor. demin birden ağlamaya başladı acı acı, korktum bir yerine bir şey olmuş gibi..açlıktan desem her fırsatta meme veriyorum. neden bu kadar az uyuyor bu çocuk anlamadım gitti.

Valla hiç belli olmuyor uyku saatlerimiz..Bugünlerde huysuzuz biraz..Benimkide sabah 8 de uyandı sonra 10,30 du uyudu kahvaltı yaparken uyandı yarım saat uyumuş yani...Sonra yine 12:30-1 arası uyudu..ben evden çıkarken hala uyanıktı kayınvalidem uyutacaktı işte.Sonrasını bilmiyorum...Gündüz uykularımız verimsiz yani saatlerce uyuduğunu hatırlamıyorum...

kanguruyla rahat oluyor,arabaya göre. tek dezavantajı yolda görenler elini-yüzünü sevmeye,öpmeye kalkıyor,sinir oluyorum.
tanımadığım çocuklara hayatta gidip dokunmam.

Yaa bende kanguruyu görüntü itibari ile sevmediğim için almamıştım..Çocuk asılı gibi duruyor gibime geliyordu ama şimdi pişmanım almadığım için.Taşımak daha kolay olucakmış meğerse...

başlarda ben de kullanamadım. durmuyordu içinde ama artık yüzünü dışarı doğru çevirdiğimden bakınıyor. zaten şurda 1-2 ay daha anca kullanabilirim.çok da şart değil. ama bizim apartmanda asansörden inince de merdivenler olduğundan tek başıma arabasını çıkartamıyorum. o açıdan şu günlerde kanguru iyi oluyor.

Evet canım haklısınn...İşte ben niye öyle düşündüysem.Birde biz kızıma araba da almadık şimdi bakıyoruz ama karar veremedim.Sizinki nasıl...Hangileri daha kullanışlı olur diye karar veremiyorum..

bebeconfort markası. biz memnunuz canım,jokerden almıştık bakmak istersen.
anakucağı (aynı zamanda araba koltuğu oluyor) ve puset şeklinde 2 li olarak almıştık.
şimdi anakucağını kullanıyoruz sadece.

ilk 2 ay gündüzleri uyuyordu baya. ama son 1 aydır gündüz toplasan 1 saat anca uyuyor. ama gece uykusu iyi. bende buna şükrediyorum açıkçası. gece uyumayan bebek zor :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…