bende okudum demin bende adet olmadım bende çok korkuyorum test yapmaya bile korkuyomm
canım adet olmadıysan zor değil mi hamile kalman?
süt kimi kadını korumuyor malesef
gerçi doktorlar adet olmadığınız sürece süt korur diyor ama bilemiyorum
sütün koruduguna zaten hiç inanmadım ben..Zaten doktorumda "öyle süt korur vs..dersen ilk etapta hamile kalırsın" demişti..
Adet olmaman yumurtlamadıgın anlamına geliyor ya onun için sormustum ama bu işlere artık aklım ermez oldu benim tatlım..Siz yine de çok dikkatli olun..
Bugün bir arkadaşımın hamile oldugunu öğrendim..Doğum kontrol hapı kullandııgı halde hamile kaldı...Gerçi çok sevindi ama yine de %100 bir koruma yok
sütün koruduguna zaten hiç inanmadım ben..Zaten doktorumda "öyle süt korur vs..dersen ilk etapta hamile kalırsın" demişti..
Adet olmaman yumurtlamadıgın anlamına geliyor ya onun için sormustum ama bu işlere artık aklım ermez oldu benim tatlım..Siz yine de çok dikkatli olun..
Bugün bir arkadaşımın hamile oldugunu öğrendim..Doğum kontrol hapı kullandııgı halde hamile kaldı...Gerçi çok sevindi ama yine de %100 bir koruma yok
hamilelik sonrası adet olunmayınca yumurtlama olmuyor anlamına gelmiyormuş malesef..örneğin krikitos 2008 den beri adet görmemiş ,üstüste 2 doğumu var..yeni adet oldu geçenlerde..öyle çok tanıdığım var emzirirken ve daha adet görmemişken yeniden hamile kalıp doğuran...
kimi 40 ı çıkınca adet görüyor kimi 3 ay kimi 1 yıl sonra..emzirdikçe adet olunmaz sanıyordum ama kardeşim 1 sene emzirdi ,ilk 6 ay su dahi vermeden sırf anne sütü verdi..oğlu 3,5 aylıkken adet görmeye başlamış..emzirmeye devam etmiş...
5 ay oldu doğum yapalı,adet olmadım daha..ama sütüm çok az başından beri..mama ağırlıklı besleniyoruz..hiiiiç ihtimal vermiyorum ama topikçe korkuttunuz beni yaveşimden gelirken test almasını istedim,yok bişey..zaten 40 yılda 1 samimiyetle nasıl hamile kalınır ki :)))
bu iş kadından kadına değil duğumdan duğuma bile değişiyo
annem 4 doğum yapmış ilk bebek 38 günlükken rahmetli olmuş ama 7 ay adet görmemiş
ablamda 9 ay ve yaklaşık bir yaşına kadar emzirmiş
abimde 2.5 yıl ve 2.5 yıl emzirmiş
bende de 9 ay kadar benide 7-8 ay kadar emzirmiş
annem sütünün onu koruduğunu o yüzden abimi o kadar emzirdiğini söylüyor:18:
süt her zaman korumayabilir yada herkezi korumayabilir ama ben size kendimden örnek vereyim ben 2008 de evlendim . evlendıgımız tarihten itibaren hiç korunmadık eşimde bende. 1 sene korunmadıgımız halde hıç tık yok. doktora gittik dedik bi terslik mi var acaba. tesrler tahliller yapıldı ve benım prolaktin hormonumun yüksek oldugu ortaya çıktı. bu hormon süt hormonuymuş. yani beni süt koruyordu. evlendıgımden beri hatta bekarken bıle benım gögüslerimden birkaç damlada olsa süt geliyordu. ama ben hiç üstüne durmamıştım. sonra tedavi sonucu hamıle kaldım. herkesi korumaz ama böylede birşey var. bugün doktora dedım ilki zaten zor oldu korunmasam doktorum hıç belli olmaz sen yinede korun dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?