2010 Temmuz Anneleri : )

ay neler duyuyorum

bende adet görmedim ve inşallahta uzunca bi zamanda görmem annem gibi :))

ben adet görmeyince kendimi çok kötü hissediyorum.
nerdeyse bir yıldır görmüyodum eksikliğini hissediyodum yani Allahtan oldum erkenden...

prolaktin hormonunu dengelemek lazım.aşırı prolaktin salgısı hipofiz bezinde tümore neden oluyor diye biliyorum..bir de yumurtlamaya engel oluyor..hamileliğin oluşmamasının nedeni olabilir..

benıim yüksekti . ama şuan ne durumda bilmiyorum.yumurtlama oluyordu. tedavi süecinde yumurta oluşuyordu. çatlıyordu ama hamile kalamıyordum. ayy ne günlerdi ya.. çok şükür bu günüme..

benıim yüksekti . ama şuan ne durumda bilmiyorum.yumurtlama oluyordu. tedavi süecinde yumurta oluşuyordu. çatlıyordu ama hamile kalamıyordum. ayy ne günlerdi ya.. çok şükür bu günüme..

Allah a şükürler olsun canım

Oğlanı bugün biraz yüzüstü yatırma çalışmaları yaptım...Aslında çok rahat etti..Akşam uyukusunda da yapcaktım ama suratını yatağa gömdü çok korktum yine yan pozisyona getirdim..Öleee kalır diye korkttum açıkcası.

bizimkide hiç sevmiyor yüzüstü. ben yanında oldugunda birkaç dakıka dahi olsa yatırıyorum ama hemen kafayi gömüyor .mecburen çeviriyoryum.

selam kızlar...
kocamı ve oğlumu uyuttum size geldim :))))
bikaç gündür oğlum pek huysuz uykuya geçerken saçmalıyor. gözlerini kapatıyor ve öyle bir ağlıyor ki sanki bir yerine birşey olmuş gibi. elleri kolları sürekli hareket ediyor yani uykuya geçene kadar helak ediyor kendini

benimkiler yüz üstüyken sırt üstü dönüyorlar..bu günlerde de sırt üstüyken yan dönüyorlar sanırım sırt üstünden yüz üstü pozisyona hazırlık yapıyorlar..kızım uyuyor,oğlum da oyun halısındaki aynada kendine bakıyor..

oğlum oyun halısındayken oyuncaklarına ayaklarını uzatıp vurmaya çalışıyor artık

aynı şekilde benim arkadaşımda vardı.oda tedavi ile hamile kaldı
evet bende gördüm.ALlah hayırlısnı nasip etsin
kızlar face de ki en şirin bebek yarışması grubuna katılıp barış'ımın resmini beğenir misiniz lütfen
Giriş Yap | Facebook

canım ben oyladım.15 gün sonrad abaşkası koysun hep temmuz bebekleri birinci olsun:))
kızlar ya benim kızım sesli gülmüyor hala?
siznkiler gülüyor mu?

bizimkide sesli gülmüyoyr.sadece birazda kocaman gülüüş oldu.önceden o akdarda gülmezdi

kızlar kızıma mama vermeye başladım.çoçuğum açlıkdan kilo almamış galiba.gündüzleri devamlı ağlayan bebek gülücükler atıyor.çok keyifli iki gündür.peki benim sütüm nasıl çoğalır.aslında sütüm çok iyiidi birden nasıl kesildi anlamadım.burda okudugum herşeyide yaptım.düzenli beslenemiyorum acsaba o yüzdenmi

canım ne maması vermeye başladın. kaşık mama mı biberon mu? kabızlık yapmıyor dımı

selamlar...
azıcık bunalım takılıyorum. aylar sonra canım ilk defa sigara içmek istedi
sığamıyorum bedenime........

canım benim kuzum da doymuyor sanırım ama mamayı da istemiyor 5 çeşit mama denedim ama nafile ALLAH yar ve yardımcımız olsun

canım ya benim de sütüm iyiydi sanki bugünlerde azaldı gibi geliyor oğlum huysuzlanıyor acaba karnı doymuyormu diye düşünüyorum bir de gece 12 de emziriyorum 4 gibi uyanıyor doktor 6 saat uyması gerekir demişti bir de aç bebek uyanır diyorlar cuma doktora gidicem bakalım kilosuna ona göre doktora sorucam. eğer sütüm yetmiyorsa biz de mamaya başlarız belki...

maşallah oğluna canım,her geçen gün daha da büyüyorlar ,yapabildikleri de artıyor

sağolasın canım benim onların bu gelişimlerini görmek dünyadaki başka hiçbirşeye benzemiyor anne olunca anladım. Allaha binlerce kere şükürler olsun bebişlerimiz için...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…