2010 Temmuz Anneleri : )

canım ne maması vermeye başladın. kaşık mama mı biberon mu? kabızlık yapmıyor dımı

canım annem bir kere un kavurdu.sütle karıştırdı bir kere ondan verdim.iki üç kere prinç unu verdim.buralarda eczanede biraz uzak.kızımı kontrole götürdüm gün aptamil aldım.hiç biri bişey yapmadı benim kızıma.bugün 2 kez emzirdim 3 kez mama verdim.çoçuk acıktıgı zaman dünyayaı görmüyor gözü.biraz çekse belki sütüm gelir diye ugraşıyorum.istiyor hemen aksın.bende mecbur mama verdim.hiç biri dokunmadı.hatt biberonu bir tutuşu var elinden düştügü anda hali çok komik ağız açık kafa sağ sol bulmaya çalışıyor:))

canım banada öyle dediler.gece uyumasında sorun yoktu bizimkinin.ama 30 gram almış sadece bir ayda.güündüz falan huysuzdu ben emdini snaıyordum.göğsümün ucundaki çok az süt olurmuş bazen.ben onu görünce sütüm var snaıyorudm demek yokmuşş.inş senin vardır canım.insna üzülüyor.bide bende bir koca var süt yok diyorum hala kendini patalıyor emzir diye.sanki ben emzirmek istemem.hergün ne kadar mama verdin diye hesap soruyor.deliricem

canım benim kuzum da doymuyor sanırım ama mamayı da istemiyor 5 çeşit mama denedim ama nafile ALLAH yar ve yardımcımız olsun

amin canım.çok ilginç ya neden acaba almıyor mama.benim kız abartısız kıtlıkdan çıkmış gibi içiyor.bana doktor esamama diye bir mama önerdi.yazılışını bilmiyorum ama bu şekilde söyledi.ben eczanelerde bulamadım.onu al dedi.bulamazsan aptamil al dedi.

Cnm ticerina baktım da henuz 3 haftalık bebişin tam bu zamanlarda emme isteksizliği oluyor hatta anne de de sut azalması oluyor sonra birden taşmaya baslıyor ve bebekte tekrar emmek istiyor.
Bizim de yarın kontrolumuz var gecen ay 6.700 dü bakalım şimdi kac kilo almıs .
Ben de aslında mamaya gecmek ıstıyorum en azından dısarıda oldugum zamanlar ama bi yandan da sutum azalsın ıstemıyorum malum emzırdıkce cogalıyor .

Hatta bu gec yatma da sutu baya azaltıyor gecelerı emzırıne ertesı gun super sut oluyor ama uykusuz kalıp gece ıyı emzıremeyıncesankı benım de azalıyor .

benimkinin acıktığı aklına gelmiyor sanırım çünkü acıktğı zaman pek ağlamıyor. uyksu geldiğinde çok ağlıyor ya da çok çenesi düşüyor o da keyifliyse bıdır bıdrı kendine ee eee yapıyor.

Son düzenleme:

canım sütün yeterliyse başlama mamaya.ben çok isterdim hep anne sütü verim.zaten kış geliyor sık sık dışarı çıkılmaz.çıktındada alışveriş merkezlerinde emzirme odaları var nasılolsa.canım dua et de benim sütüm de gelsin bir an önce.geceleri emdiriyorum ben iki üç kere canım.gündüzde sıfırı tüketiyormuyum ne.

kocam hariç herkes içiyor benim etrafımda. ona rağmen bende hiç içmiyorum. içmicemde

asıl kocanın içmemesi önemli zaten.benim eşim içmese ben içmem.ama bir haftadır günde bir yada iki tane içiyorum.oda sigarayı içime çekemem.ağız alışkanlığı benimkide.eşim içmese hiç içmem.öbür türlü aşırı kokuyr bana.eşime gıcık oluyorum o zaman

Ben de içime cekmeden ıcıyordum ama sımdı hıc ıcmeyınce ıcen bırı yanında yatınca bıle sabah bogazım kuruyor .
Ne meretmiş şeymiş bee
Valla sigarayı hıc burakamam sanıyordum ama bundan daha ıyı bı fırsat olamazdı bebek sayesınde kurtuldum .

medanın en güzel bebek yarışmasındkai fotolara baktım.ay ne tatlı bebekler var.ben sadece tek sayfasını görmüşüm diyorum ne kadar azlar.özellikle kız bebeklere bayıldım

Evet bayıldım ben de Medaanınkıde o tontiş yanaklarıyle kazanıcak insallah .
Kac tane oy alan kazanıyor acaba bızde katılsak bi dahakılere : ))

laylaylom canım ya bu ayda önce süt azalıyor gibi oluyor sonra yine artıyormuş insallah bizimde öyle olur aynı dönemden geçiyoruz galiba...

aman ne bileyim yavrum ya. oluyor bugünlerde bazen işte ölee hep zararlı şeyler yapmak istiyorum. içki-sigara içmek gibi
ama yapmam tabikide asla..

canım oluyor öyle arada bazen sebep yokken öyle kötü hissediyorum ki kendimi ben de anlamıyorum... birde hiç bu kadar uzun süre evde kalmamıştım bünye alışık değil bazen ters tepiyor

Bugun yemekteyızı ızledınız mı bılmıyorum ama Nevsehırlı bi ev hanımı su ve pekmez bide unu karıstırarak bı tatlı yaptı bulamaç adında . Ben de merak ettım aynısını yapayım dedim bi garip oldu : ))
Az once esım almıs bunun ıcınde ne var dıyor tabi ben keci boynuzu pekmezınden yaptıgımdan bi garip oldu sanırım

SMA diye yazılıyor canım.migroslarda carfurlarda falan var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…