canım ne maması vermeye başladın. kaşık mama mı biberon mu? kabızlık yapmıyor dımı
canım ya benim de sütüm iyiydi sanki bugünlerde azaldı gibi geliyor oğlum huysuzlanıyor acaba karnı doymuyormu diye düşünüyorum bir de gece 12 de emziriyorum 4 gibi uyanıyor doktor 6 saat uyması gerekir demişti bir de aç bebek uyanır diyorlar cuma doktora gidicem bakalım kilosuna ona göre doktora sorucam. eğer sütüm yetmiyorsa biz de mamaya başlarız belki...
sağolasın canım benimonların bu gelişimlerini görmek dünyadaki başka hiçbirşeye benzemiyor anne olunca anladım. Allaha binlerce kere şükürler olsun bebişlerimiz için...
selamlar...
azıcık bunalım takılıyorum. aylar sonra canım ilk defa sigara içmek istedi
sığamıyorum bedenime........
canım benim kuzum da doymuyor sanırım ama mamayı da istemiyor 5 çeşit mama denedim ama nafile ALLAH yar ve yardımcımız olsun
canım annem bir kere un kavurdu.sütle karıştırdı bir kere ondan verdim.iki üç kere prinç unu verdim.buralarda eczanede biraz uzak.kızımı kontrole götürdüm gün aptamil aldım.hiç biri bişey yapmadı benim kızıma.bugün 2 kez emzirdim 3 kez mama verdim.çoçuk acıktıgı zaman dünyayaı görmüyor gözü.biraz çekse belki sütüm gelir diye ugraşıyorum.istiyor hemen aksın.bende mecbur mama verdim.hiç biri dokunmadı.hatt biberonu bir tutuşu var elinden düştügü anda hali çok komik ağız açık kafa sağ sol bulmaya çalışıyor:))
hayrola canım...
aman ne bileyim yavrum ya. oluyor bugünlerde bazen işte ölee hep zararlı şeyler yapmak istiyorum. içki-sigara içmek gibi
ama yapmam tabikide asla..
Cnm ticerina baktım da henuz 3 haftalık bebişin tam bu zamanlarda emme isteksizliği oluyor hatta anne de de sut azalması oluyor sonra birden taşmaya baslıyor ve bebekte tekrar emmek istiyor.
Bizim de yarın kontrolumuz var gecen ay 6.700 dü bakalım şimdi kac kilo almıs .
Ben de aslında mamaya gecmek ıstıyorum en azından dısarıda oldugum zamanlar ama bi yandan da sutum azalsın ıstemıyorum malum emzırdıkce cogalıyor .
Hatta bu gec yatma da sutu baya azaltıyor gecelerı emzırıne ertesı gun super sut oluyor ama uykusuz kalıp gece ıyı emzıremeyıncesankı benım de azalıyor .
Ben de içiyordum onceden şimgi içmiyorum cok rahatım aklıma getırmemeye calısıyorum .
kocam hariç herkes içiyor benim etrafımda. ona rağmen bende hiç içmiyorum. içmicemde
aman ne bileyim yavrum ya. oluyor bugünlerde bazen işte ölee hep zararlı şeyler yapmak istiyorum. içki-sigara içmek gibi
ama yapmam tabikide asla..
amin canım.çok ilginç ya neden acaba almıyor mama.benim kız abartısız kıtlıkdan çıkmış gibi içiyor.bana doktor esamama diye bir mama önerdi.yazılışını bilmiyorum ama bu şekilde söyledi.ben eczanelerde bulamadım.onu al dedi.bulamazsan aptamil al dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?