canım zaten senle aramda 4 gün vardı benim.sona kalanlardandık.bendne 4 gün sonra doğum yapmıştın.aynı dönemlerden geçiyor olabiliriz o yüzden.artsın sütlerimiz :)))laylaylom canım ya bu ayda önce süt azalıyor gibi oluyor sonra yine artıyormuş insallah bizimde öyle olur aynı dönemden geçiyoruz galiba...
canım oluyor öyle arada bazen sebep yokken öyle kötü hissediyorum ki kendimi ben de anlamıyorum... birde hiç bu kadar uzun süre evde kalmamıştım bünye alışık değilbazen ters tepiyor
iyi geceler kızlar....
SMA diye yazılıyor canım.migroslarda carfurlarda falan var...
canım ya benim de sütüm iyiydi sanki bugünlerde azaldı gibi geliyor oğlum huysuzlanıyor acaba karnı doymuyormu diye düşünüyorum bir de gece 12 de emziriyorum 4 gibi uyanıyor doktor 6 saat uyması gerekir demişti bir de aç bebek uyanır diyorlar cuma doktora gidicem bakalım kilosuna ona göre doktora sorucam. eğer sütüm yetmiyorsa biz de mamaya başlarız belki...
merhaba canım, gece en az 6 saat uyuması için gündüz çok yoğun emzirmen gerekli.Şöyle anlatayım gündüz 2 saatte bir emzirmelisin, hatta 1,5 saatte bir daha iyi.En az 6-7 dakika. Gece yatmadan önce daha uzun süreli emiyorlar. Gündüz az emerse gece acıkır ve uyanır.
canım ben eczanelere baktım.carfurada baktım aslında ama yoktu.bu arada kızıl saçlı haline bayıldım.çok hoş bir hatunmuşsun :))
hoşbuldum kızlar.nasılsınz?
hoşgeldin canım,moraller nasıl ?
kızlar kızıma mama vermeye başladım.çoçuğum açlıkdan kilo almamış galiba.gündüzleri devamlı ağlayan bebek gülücükler atıyor.çok keyifli iki gündür.peki benim sütüm nasıl çoğalır.aslında sütüm çok iyiidi birden nasıl kesildi anlamadım.burda okudugum herşeyide yaptım.düzenli beslenemiyorum acsaba o yüzdenmi
canım zaten senle aramda 4 gün vardı benim.sona kalanlardandık.bendne 4 gün sonra doğum yapmıştın.aynı dönemlerden geçiyor olabiliriz o yüzden.artsın sütlerimiz :)))
iyi geceler hoşgeldin cnaım
canım ya benim de sütüm iyiydi sanki bugünlerde azaldı gibi geliyor oğlum huysuzlanıyor acaba karnı doymuyormu diye düşünüyorum bir de gece 12 de emziriyorum 4 gibi uyanıyor doktor 6 saat uyması gerekir demişti bir de aç bebek uyanır diyorlar cuma doktora gidicem bakalım kilosuna ona göre doktora sorucam. eğer sütüm yetmiyorsa biz de mamaya başlarız belki...
merhaba canım, gece en az 6 saat uyuması için gündüz çok yoğun emzirmen gerekli.Şöyle anlatayım gündüz 2 saatte bir emzirmelisin, hatta 1,5 saatte bir daha iyi.En az 6-7 dakika. Gece yatmadan önce daha uzun süreli emiyorlar. Gündüz az emerse gece acıkır ve uyanır.
canım 2 saatte bir emziriyorum ama 3-5 dakika emiyor sonra emmiyor oyun oynuyor memeyle hınzır bana gülüp duruyorbiraz daha uzun emzirmeye çalışayım insallah gece uykusu uzar. sağol canım.
bu arada iyiki dün yokmuşum .tam bemlik konularmış artık kaynanamları sabhadan akşama kadar anlatır dururdumP kimseye anlatmıyorum içimdee birikince ani patlama size denk gelirdi.bi daha siteyede girmezdiniz bıkıp P
sağol canım iyiyiz sen nasılsın.kocam bana gıcık oluyor pc de oturuyorum diye.gel beraber oturalım diyo sırf ben nette vakit geçirmim diye.:))
canım su tüketimine dikkat edersen iyi olur..bir de günlük alınması gereken bir kalori miktarı var süt üretimi için; eğer yediklerinin toplamı bu rakamın altında ise yani az besleniyorsan süt azalmaya başlıyor. en az 3 öğün düzenli yemek yemek lazım, ara ögünlerde de meyve süt vs.. kilo almamak için protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor. unlu ve şekerli gıdalarda süt yapar ama aynı zamanda kilo da aldırır.
ben de anlatmaya anlatmaya akşam patlak verdim burda.saolsun arkadaşlar kendime getirdiler beni.
kıskançlık kokuları geliyor nedense burnuma
ben sık sık giremiyorum hayrola canım? neyin vardı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?