2010 Temmuz Anneleri : )

canım zaten senle aramda 4 gün vardı benim.sona kalanlardandık.bendne 4 gün sonra doğum yapmıştın.aynı dönemlerden geçiyor olabiliriz o yüzden.artsın sütlerimiz :)))
iyi geceler kızlar....

iyi geceler hoşgeldin cnaım

canım ben eczanelere baktım.carfurada baktım aslında ama yoktu.bu arada kızıl saçlı haline bayıldım.çok hoş bir hatunmuşsun :))

sağolasın canım,ben de seni beğendim,çok duru görünüyorsun,maşallah
gittigidiyor da falan satılıyor,başka sitelerde de..

sağol canım iyiyiz sen nasılsın.kocam bana gıcık oluyor pc de oturuyorum diye.gel beraber oturalım diyo sırf ben nette vakit geçirmim diye.:))

bence de iyi ki varsınız kızlar...
siz olmasanız ben napardm tek başıma...

canım su tüketimine dikkat edersen iyi olur..bir de günlük alınması gereken bir kalori miktarı var süt üretimi için; eğer yediklerinin toplamı bu rakamın altında ise yani az besleniyorsan süt azalmaya başlıyor. en az 3 öğün düzenli yemek yemek lazım, ara ögünlerde de meyve süt vs.. kilo almamak için protein ağırlıklı beslenmek gerekiyor. unlu ve şekerli gıdalarda süt yapar ama aynı zamanda kilo da aldırır.

bu arada iyiki dün yokmuşum .tam bemlik konularmış artık kaynanamları sabhadan akşama kadar anlatır dururdum P kimseye anlatmıyorum içimdee birikince ani patlama size denk gelirdi.bi daha siteyede girmezdiniz bıkıpP

canım zaten senle aramda 4 gün vardı benim.sona kalanlardandık.bendne 4 gün sonra doğum yapmıştın.aynı dönemlerden geçiyor olabiliriz o yüzden.artsın sütlerimiz :)))

iyi geceler hoşgeldin cnaım

evet canım yakın zamanlarda doğum yaptık ben bir türlü doğuramamıştım zaten ağustos annesi oldum

ben de anlatmaya anlatmaya akşam patlak verdim burda.saolsun arkadaşlar kendime getirdiler beni.

sağol canım iyiyiz sen nasılsın.kocam bana gıcık oluyor pc de oturuyorum diye.gel beraber oturalım diyo sırf ben nette vakit geçirmim diye.:))

kıskançlık kokuları geliyor nedense burnuma

caım ben düzneli beslenemiyorum ama yediklerime dikkat ediyorum.günde iki öğün yiyorum 11 de kahvaltı yapıyorum eşim geldinde yemek yiyorum.ama meyve kuruyemiş su içmeye özen gösteriyorum.tatlı türü şeylerde iyi yiyorum ama olmuyor.uyuyunca sütüm çok güzel oluyor ama.tüm gün uyusam oh ne süper olur

ben de anlatmaya anlatmaya akşam patlak verdim burda.saolsun arkadaşlar kendime getirdiler beni.

kıskançlık kokuları geliyor nedense burnuma

aman sorma dengesiz bir kıskançlık ahlayışı var.beni tek bir yere göndermez.makyajıma giyimime herşeyime karışır.deli olurm.bugün sekizde canım kek abur cubur çekti git al dedim almadı.ben giderim dedim tehdit ettim git dedi.pof durdurcak sandım.çıktım kapıya falan ne gelen ne giden.ıssız yerler bide inat ugruna gittim üç buçuk atarak.getirdiklerimden yiyordu.bende kızdım almayı bilmiyen yemeyide bilmesin diye

bu arada şunu fark ettim.deliler gibi kendi kendime yazıp duruyorum.hızımı alamıyorum galiba

ben sık sık giremiyorum hayrola canım? neyin vardı?

amaann birikim be gülüm.eşimle bazı sorunlar vardı.üstüne de kalkıp dün beni bırakıp balığa gidip sabahladı.sinirlerim baya alt üsttü dün.çok şükür dizginledi kızlar saolsunlar dün benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…