2010 Temmuz Anneleri : )

selvacım,benim fikrimi soracak olursan olması gerektiği gibi davranıyorsun..Aciz ,kimsesiz,çaresiz bir imaj falan sergilemiyorsun kesinlikle..belki eşin bazı şeylerin farkına varamamıştır...
Sizin kıymetinizi bilmeyen birine yapabileceğiniz en iyi şey, kendinizi ondan mahrum bırakmaktır diye yazıyordu bir yerde....bir süre eskisinden farklı davran bakalım nasıl olucak,o zaman kıymetini anlar belki......

Son düzenleme:
selvacım senı çok iyi anlıyorum aynılarını bende yaptımmm...
ama alminanın dediği gibi artık kendımden mahrum bırakıorumm vee içime gelen herşeyı söyluyorum asla içimde bırakmıorumm.. hayatımın odak noktası olduğunu biliordu ve bunun içinn beni önemsemiordu.. ona artık öyle olmadığını hissettirince tekrar sarıldı oğluna ve bana

selvacım aciz değilsin... umarım herşey düzelir şimdi bende üzüldüm okuyunca. bütün gün evde bebeklerle uğraşırken bunalıyoruz. sadece ailemiz değil, hayatımızda eşlerimiz oldu. bende aslında aynen sen gibiyim eşimden başkasını tanımam. eşimin dışında kalanlar teferruat aslolan eşim derim hep. ondanda hep aynısını gördüm ama bz daha yeni evli sayılırız sizlere göre. 1 yıl 1 ay 2 günlük evliyiz. inşallah akşam eşin gelince aranızda çok hoş bir sohbet geçer ve herşey yoluna girer.

başkasına yaparım, beni üzen, canımı sıkan, değerimi bilmeyen birisi olsa eşim dışında kavga edip kendimi üzmem bile, ama güvene gelince akan sular durur malesef.
işte belki tam da bu yüzden bunları yaşıyorum5:

canım yaaa
kendimi okuyorum sanki sendee
kızın var yanında daha güçlü olursun merak etme
ana kızz çektirin babayaa üzmesin sizi ...
sil at kafandan olumsuz şeyleriii
sevgii acizlik değildirr sakın öyle düşünmeee

kavga et,tartış demiyorum ki canım..Sadece azcık mesafeli ol bir süre...
Şu yaşıma kadar erkekler ile ilgili öğrendiğim ve faydasını gördüğüm en önemli şey bir erkekte kaybetme duygusunun muhakkak olması gerektiği...Eğer o duygu oluşmamışsa itina ile verilmeli... Tabiri caizse hazır asker ya da cepte vs imajını yaratmamak lazım erkek milletine yoksa kıymet bilmiyorlar..Kadın güçlü olmalı,kendine güvenmeli manevi açıdan...
benim felsefem şu ,eşim de çok iyi kavramış durumda "seni seviyorum,tüm varlığımla kendimi sana ve yavrularımıza adadım ama beni hayal kırıklığına uğratıp üzdüğün zaman hayatımda yerin olmaz,hayatında yerim olmaz...Senden önce vardım,senden sonra da var olurum.."

Son düzenleme:
selvacım ben de aynı şeyleri yaşıyorum
hep diyorum ki bu sefer küsücem burnundan getircem filan
ama nerdeee
iki çift güzel söze tav oluyorum hemen yaa
kıyamıyorum hiç onaa
sonra da kendime kızıyorum yine
aslında almina ve esma haklı
ama yapması zorr

bugün kocaelide sular kesik 24 saat boyunca. vana bakımı varmış il genelinde. bahar beni gece uyutmadı huzursuzdu çok ağlamadı ama hep vik vik sesi eksik olmadı. sabah kendi yatağıma aldım altını açarken uyuyakalmışım. bezini almışım ama yenisini bağlayamamışım...nasıl uyudum bende anlayamıyorum. bu kez baharın gülücüklerine uyandım ayy birde ne göreyim kakasını yapmış tepişip duruyor üstünde birde mutlu ki sormayın. üstünü değiştirdim kızımı yıkadım. üstü başı, saçı, battaniye, çarşafım, alez bile kaka ,içindeydi. hepsini tek tek yıkadım ve dşünün sular kesik. gece sular gelince yıkadıklarımın hepsini makinaya atıp orda yıkayacağım. yatak odam bir ekşi kokuyorki sormayın camı açtım havalasın diye. ama hala nasıl o durumda uyuyakalmışım onu anlayamıyorum

koptum kız sana amannn nasıl yorgunsunki oylle uyuyup kaldıınnn ..
allah yardımcın olsunnn .. senin kızda uyumazz altı açık diee uyuyası gelmiş herhalde yoksa sesine uyanır kalkardınn
olur öyle kazalarr anneesiii

Cidden kız nasıl başardın o durumdayken uyuyakalmayı ??:26:

bir yerde okumuştum kızın biri de süt sağarken uyuduğunu yazmıştı..uyandığında sütler taşmış falan filan...çok enteresan insanın inanası gelmiyor yaa..elinde pompa göğüslerini sağıyor ve uyuyor..hiç mi hissetmedi göğsünde oluşan hissi,kolu da düşmedi mi ? anlamadım..imkansız geliyor bana..insan uyuduğu sırada nasıl süt sağabilir ki ???

canlarım hepinize çok teşekkürler
ben salak kafa hemen bir tatlı söze kanıp yelkenleri suya indirdiğim için oluyo böyle biliyorum
ama bugünden itibaren deniycem azıcık cool olmaya çalışcam
bakalım öyle kıymete binecek miyim:26:

nasıl yorgunluk uykusuzlukkk basıorsaaa
bende hiç anlamazdım oturduğu yerde uyuyanlarııı
nasıl rahat ediorlar hayatta uyuyamam derdimm
şimdi ben koltukta otururken bile uyuyorummm :):)
ve en komiğii gecelerii bebek ağlıorlaaa kolumu sallıorum hala kolumda emzirdiğimi düşünüpp halbuki çocuk beişikte oluyorr

canım o normal bende de oluyor..ama elinde pompalarla göğsün açık süt sağmak ve o halde uyumak bana çok ütopik geliyor...insanın elinden kaymaz mı pompa ??

Son düzenleme:

benim babam defalarca çalışma masasında ağzında meyve dilimiyle, elinde yanan sigarayla uyumuştur.
küçüklüğümden beri gece kalktığımda salonun ışığı yanıyosa gider bakarım babam uyukluyo mu diye.
elinden sigarasını falan alırım hiç uyanmaz...
çok gariptir kendisi

tatlım malesef bizim toplumda genelde aile yapısı bu şekilde..

hiçbir önceliği benden yana değil derken önceliği kendi ailesine mi veriyor yalnız onu anlamadım.

çok sevseler de onların karakterleri daha farklı sanki

biz dipdibe olmayı seviyoruz ( genel olarak ) ama onlar daha bir rahat olmayı seviyorlar.

yalnız almina ya katılıyorum,

erkek senin cepte olduğunu düşündüğü an, kafasına göre davranmaya başlıyor

erkeği idare etmek zor, valla bunu böyle süper başaran kadınlara hayranım ,

kendimi aciz hissediyorum demişsin,

erkekler kadınlara göre daha güçlü sinir sistemine sahipler, biz daha kırılgan varlıklarız

eğer buysa seni öyle hissettiren, doğanın kanunu bu, kırılganlıktan dolayı aciz hissetme

bence

off artık o uykuyu geçiyor,resmen sızmak oluyor sanırım...

benimde eşim çok fena uyur üstüne çıkıp zıplasam yine uyanmaz. banze vücut yorgunluğa yenik düşüyor demekki. yoksa ben hep uykusuzum ama çok uyumam uyuklamamda.

eskidennn hafta içi çalışırkennn .. pazar gunu geç kalkma hayalleri ile yaşaardımm..
artık öyle bir hayalimde yok bizim sıpa saat 5:15 te sabah uyanıor ve oyunnn istiyorrr pazar gunleride dahilll..
bıraksalar 3 gun uyurum kızlarr :):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…