off artık o uykuyu geçiyor,resmen sızmak oluyor sanırım...
yani evet baygınlık geçiriyo sanki.
çok ilginç.
Bir tanıdığımızın kocası da kırmızı nokta durumundayken uyuyakalmış.
ama tabi bu acıklı bi örnek kadıncağız ağlayarak anlatmıştı...
tatlım malesef bizim toplumda genelde aile yapısı bu şekilde..
hiçbir önceliği benden yana değil derken önceliği kendi ailesine mi veriyor yalnız onu anlamadım.
çok sevseler de onların karakterleri daha farklı sanki
biz dipdibe olmayı seviyoruz ( genel olarak ) ama onlar daha bir rahat olmayı seviyorlar.
yalnız almina ya katılıyorum,
erkek senin cepte olduğunu düşündüğü an, kafasına göre davranmaya başlıyor
erkeği idare etmek zor, valla bunu böyle süper başaran kadınlara hayranım ,
kendimi aciz hissediyorum demişsin,
erkekler kadınlara göre daha güçlü sinir sistemine sahipler, biz daha kırılgan varlıklarız
eğer buysa seni öyle hissettiren, doğanın kanunu bu, kırılganlıktan dolayı aciz hissetme
bence
tatlım malesef bizim toplumda genelde aile yapısı bu şekilde..
hiçbir önceliği benden yana değil derken önceliği kendi ailesine mi veriyor yalnız onu anlamadım.
çok sevseler de onların karakterleri daha farklı sanki
biz dipdibe olmayı seviyoruz ( genel olarak ) ama onlar daha bir rahat olmayı seviyorlar.
yalnız almina ya katılıyorum,
erkek senin cepte olduğunu düşündüğü an, kafasına göre davranmaya başlıyor
erkeği idare etmek zor, valla bunu böyle süper başaran kadınlara hayranım ,
kendimi aciz hissediyorum demişsin,
erkekler kadınlara göre daha güçlü sinir sistemine sahipler, biz daha kırılgan varlıklarız
eğer buysa seni öyle hissettiren, doğanın kanunu bu, kırılganlıktan dolayı aciz hissetme
bence
herkes gibi bende eşimi çok seviyorum ama pek iyi davranmıyorum ona. yani hakettiği gibi davranmıyorum. o hiç sesini yükseltmez ben genellikle yüksek sesle konuşurum. eleştiririm onu. dün akşam ben komşumla konuşurken komşuya selam vermedi diye yabani gibi davranma insanlara selam ver dedim. oda yine mahçup siz konuşuyorsunuz bölmek istemedim dedi. belkide bu yüzden işten çıkar koşa koşa eve gelir. ne bi cafeye gider ne bir yere. bugüne kdr benden hiç şu işi yaptım bu işi yaptım yemek yaptım duymamışsınızdır çünkü yapmam , eşim yapar. aslında benim tavrımda doğru değil ama ben asabiyim oda üstüme gelmez. artık içinden deliyi kendi haline mi bıraktım diyor ne diyor bilmiyorum ama böyle iyiyim ben. şımarırsa ısırırım onu.
sanırım benim uykum tilki uykusu..hiç o kadar ağır uyuyamam...
Ben lisedeyken dershaneye giderken akşam üstleri seyrettiğim bir dizi vardı.."zenginlerde ağlar" brezilya dizisiydi..dizi başladı,ilk jenerik müziği..oyuncuların isimleri falan yazıyor..uykum da var..hadi dedim ilk jenerik müziği bitinceye dek olduğum yerde hafif kestireyim...
Epey zaman geçti..hala jenerik müziği çalıyor..içimden amma uzun sürdü müzik,kısa sürede iyi almışım uykumu diye düşündüm ki dizi bitmiş ,bitişteki jenerik müziği çalıyormuş ..
Bir de eskiden uyuyup uyandığımda gökyüzünde alacalık gördüğümde 1-2 dakka düşündüğüm oluyordu..şimdi güneş batıyor mu yoksa doğuyor mu ? Sabah mı yoksa akşam mı oluyor diye ...
Tüm bunlara rağmen elimde bir şeylerle uyuyabileceğimi hiç sanmıyorum..
Selvacım yazdıklarını okuyunca bir dönem yaşadıklarım aklıma geldi ve >Alminaya çok katıldım..
Hamile kalmadan önce biara bu durumu yaşamştım ama eşime hiç söylenmedim hep izledim..Eve gliyor,yemek yiyor ,internetin başına geçiyor,sohbet yok muhabbet yok vs..vs..........
Bir iki söledim çok üstü kapalı şikayet eder gibi değil....ıııı ıııııııı anlamıyor..
Bi gün eve geldi işten ben şıkır şıkır giyinmişim fıstık gibiyim,dışarı çıkmaya hazzırlanıyorum..Nereye dedi????
Arkadaşlarımla buluşcam çok bunaldım şu sıra aşkımcım dedim,öptüm sarıldım..Öpücüklere kandı hiç sesi çıkmadı tamam aşkım dedi..Ablama gittim,ablamınd ahaberi vardı..2 saat sonra geldim evime..ay yoruldum dedim yattım..Birkaçgün de başka bahanelrle erken yattım,ayrı oda da tv izledim vs..ama asla ona surat asmadan yaptım bunları..ama yakında durmadım...
Sonra bigün geldi senin neyin var dedi????İŞte o büyük soru :))))))
Bende karşıma alıp hiçbişeyin eskisi gibi olmadıgını ve yavaş yavaş ondan sıkıldıgımı söyledim tabi tüm içtenliğimle tabi hepsi yalannnnnnnnnnn..sıkılmak mı ondan mümkün değil herhalde :))))
Biraz zaman ver bana dedimm..Ahh o zamanı bir görseydin arkadaşınla grur duyardın herhalde :)))
Bir daha çok fazla dikkat etti hallerine ,...İçinde muhakemesini yaptı ..
Kesinlikle kaybetme duygusunu ona bir kere yaşatmalısın canım arkadaşım..Daha çok taktikler varrr .Bir ara anlatırım
herkes gibi bende eşimi çok seviyorum ama pek iyi davranmıyorum ona. yani hakettiği gibi davranmıyorum. o hiç sesini yükseltmez ben genellikle yüksek sesle konuşurum. eleştiririm onu. dün akşam ben komşumla konuşurken komşuya selam vermedi diye yabani gibi davranma insanlara selam ver dedim. oda yine mahçup siz konuşuyorsunuz bölmek istemedim dedi. belkide bu yüzden işten çıkar koşa koşa eve gelir. ne bi cafeye gider ne bir yere. bugüne kdr benden hiç şu işi yaptım bu işi yaptım yemek yaptım duymamışsınızdır çünkü yapmam , eşim yapar. aslında benim tavrımda doğru değil ama ben asabiyim oda üstüme gelmez. artık içinden deliyi kendi haline mi bıraktım diyor ne diyor bilmiyorum ama böyle iyiyim ben. şımarırsa ısırırım onu.
kızdığımda ben çok bavul toplayıp gidicem deyip eşyalarımı toparlamışımdır,çok çıkarmışımdır parmağımdan alyansımı evlendiğim ilk zamanlar..şimdi herşey çok iyi gidiyor maşallah..
hayatcım ben bebekle artık dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla görüşcem falan diyemem ama ilke 8 de uyuyo nasıl olsa, o uyuduktan sonra ben de geçerim kitap falan okurum nette takılırım bakalım napıcak?
ama laf çarpmıyoruz, surat asmıyoruz di mi?
sorunca da sıkıldım biraz zamana ihtiyacım var diyoruz...
o da hah ben de senden sıkılmıştım isabet oldu derse
demez di mi?
ay keşke sizi daha önce tanısaydım yaa(
hayatcım ben bebekle artık dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla görüşcem falan diyemem ama ilke 8 de uyuyo nasıl olsa, o uyuduktan sonra ben de geçerim kitap falan okurum nette takılırım bakalım napıcak?
ama laf çarpmıyoruz, surat asmıyoruz di mi?
sorunca da sıkıldım biraz zamana ihtiyacım var diyoruz...
o da hah ben de senden sıkılmıştım isabet oldu derse
demez di mi?
ay keşke sizi daha önce tanısaydım yaa(
bir keresinde tutturmuştum eline kocaman karton alıp üzerine aşkım seni çok seviyorum yazıp çarşıda yürüceksin diye..Millet o zaman deli der dedi..Millet deli dese ne olur,seven insan sevgisini haykırır dedim..ben eşime göre daha atak ,daha çoşkusunu heyacanını belli eden biriyim..Eşimse daha sessiz sakin vs..seni seviyorum derken bile fazla sakin geliyordu bana ses tonu..aman etraftan duyan olur vs korkusu var gibiydi..sinir oluyordum..tutturdum kartona yazıp dolaşçan değilse beni sevmiyorsun diye..bizim kavgalar vs böyle eften püften şeyler için yani çok ciddi şeyler değildi..Neyse dışarda cafe de otururken gitti kırtasiyeden karton aldı dolaştı 1 dakka kadar..sonra dedim ki çok az tuttun,sayılmaz...kapris ,vs gene ben de tabi..hiç ihmal etmiyorum neyse kuaföre gittim..saçım boyanırken çiçek getirdiler,kapıdan bağırdı ,aşkım seni çok seviyorum diye..
bir gün yine hiç romantik sürprizler yapmıyorsun diye yakındığım günlerden birinde ikimizin resmini 2 tişorte bastırmış üzerine giymiş,sabah sürprizi yaptı bana..ama ben de kapris naz istek biter mi hiçiş yerindeki arkadaşlarla olan piknikte giy bunu diye..
bunların nedenleri eşim iş yerinde gittiğimizde elimi tutmaya çekinirdi..ben de kızardım biri mi var ,elimi tutmak istemiyorsun,görmesini istemediğin biri mi var diye..
yazdıklarımı okuyunca çok cadı gördüm kendimi be..:26:
canım adam iyi kötü yapmış yine.ben bir senedir bana hediye al diye kndimi paralıyorum.ne doğum günü ne evlilik yıldönümü hatırlanmadı.gerçi bende hatırlamadım.ama ben ona hep derim bana hediye al süpriz yap.neler diyorum.doğum hediyesi bile almadı.tam odun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?