2010 Temmuz Anneleri : )

ay benmkidee bir çiçekle geçiştirdiği zmann sinir uyuz oluyorumm
ama düşünmen yeter diiyip sahte gülücükler atıorummm..

günaydın kızlar,
artıkgeçmişi okuyamıyorum. okursam ben cevap yazana kadar herkes gitmiş oluyo. valla benim koca biraz küt romantik. mesela bi doğum günümde bana gidip ikea dan ham odundan resim çerçevesi almıştı. ama bi seferinde de kapıyı bi açtım elinde 2 kadeh, kocaman bi oyuncak ayı ve şarap. nasıl da mutlu olmuştum. ama seneleri yuvarladıkça tabi ne sürpriz kalıyo ne bi çiçek. hamileliğimden sonra 1 buket çiçek bile almadı.

Canım valla ben eşimin bana "senden sıkıldım isabet oldu" demiyceğini bildiğim için bu taktiklerim pek bir işe yarar..Sende emin ol aman kazaya kurban gitme sakın :))

Yani bunun ayarını çok iyi tutturmak lazım..Bence o sana şu sıralar nasıl davranıyorsa aynı sende davran ...Tv (ayrı bir odada varsa) ayrı izle..erken yat ..Yalnız kalsın biraz..

Kaza eseri sorarsa falanda "ne biliyim hiçbişi eskisi gibi değil" vs.. dersin..ama hiç şikayetçi olmamaya çalış..

Yani erkeklerin sölenen kadınlara karşı tavrı belli(istisnaları saymıyorum tabi)

Birde evde bence çok bakımlı olmaya çalışş,kiloların gitmemiş olabilir,kendini o gün güzel hissetmemiş olabilirsin hiç önemli değil..Full makyajlı ol..Eşofmanla duracaksan da evin içinde eşofmanının üstüne hafif dekoltesi olan bir bady giy falan..

Yani ben genelde bakımıma çok özen gösteririm,yataktan kalkar kalkmaz ilk işim allık sürmek ve rimel çekmek olur...(tabi bebek olduktan sonra biraz şaştı ama eğer o gün sabah yapamadıysam akşam onun eve gelme vakti makyajımı vs..mi yaparım)Çok mu çirkinim hayır ama benim kocam bakımı çok çok seviyor..Bir gün makyajsız görsün hasta mısın der mesela

hımmm yani artık aklıma geldikçe yazarım kuşum...Hepsi aynı ya bunları ara ara vidaları gevşiyor ,sıkmak gerekiyor

canım aynısını bende yapıyorum.küsüyüorum hemen barışıyorum ama bir yerde mecbur barışıyorum.kocam hayatta küs bırakmaz beni uyumaya.ki küstüm anda uğraşır saatlerce barışmak için.bnen gıcık olurum barışmak istemesine mecbur barışmak zorunda kalıyorum ısrardan nefret ederim çunki.o ısrar ettikçe deliririm.

hediye olayına gelince.ben benim odun kocam anlasın hani ben yaparsam oda bana yapar gibisinden.ona cüzdan aldım.hamileyim bu arda.cüzdanı aynanın önüne koydum önünende not yazdım (canım kocam seni çok seviyorum arada sende böyle jestler yaparsan iyi olur canım dedim adam gitti üsütnü dieşti ses yok.arada bir saat geçti ses yok tşk bile demiyor 3 saat oldu yok beş saat oldu yok.ben ama kuduruyorum adama küstüm.öyle ters davranıyorum naptım ben sana diyo.muhatab olma diyorum.gititm yattım adma yalvarıyor ne oldu sana .bişeymi yaptım falan.uzak dur benden diyorum.neyse sonra sabah oda bana not yazmış:)) canım geç fark ettim kusura bakma cart curt diye.adam meğer aldımı fark etmemiş kendi cüzdanı sanmış.hatta demiş notu okuuyp ne alak ne jesti demişD

selva canım bende aynen snein gibi düşünüyorum.ona her zaman diyorum sen benim ailem oldun.ama ben senin ailen olamadım diyorum.önceden ailesinden uzak olmak için buraya taşındık şimdi aile manyagı oldu.evlendik düşünün evdeki eşyları bile benim ailem yardım etti çoğuan aldık.düğünüm hiç bişi takmadılar kendi ailemin taktıklarınıda eşimin borcu vardı bozdurdum verdim.ben lohusayken15 günlük annesi varis ameliyatı oldu.geçen bana diyorki sen ne biçim gelinsin bakmadın falan babası diyo.ben de dedim siz bana çokmu baktınız dedim.eşim onla riçin kredi çekti ödedi.onlar da düğün parasını bile bize ödettiler.zerre yardımları dokunmadı ama beklentileri çok.deliriyorum.onlara kızıp eşimle hergün kavga ediyorum.

annesini arar hergün telofonu ban uzatır.gelinin seni istiyor diye.geçen bağırdım bana bir daha telofonu uzatma dedim.senin annenle hergün konuşmak zorunda dielim dedim.nasılsın iyiyim sen nasılsın.muhahbetim yok dedim.aynı muhabbete her gn gerek yok haftada bir konuşurum.buna da sen deil ben karar vermem lazım dedim.ay ne çok konuştum.

benim eşimde çiçek alma sorunu yoktu ,kapıdan gelir elime tutuştururdu çiçeği..sinir olurdum ne bu şimdi romantiklik mi ? insan eline mi tutuşturur ? bir romantiklik bir sürpriz geçmez mi aklından..gider yatak odasına ya da sehpaya koyar,üzerine bir şeyler yazar vs vs..böyle elime tutuşturunca hiç anlamı kalmıyor,sıradanlaşıyor benim için demiştim..
ben de ona çiçek falan yollarım özel günlerde iş yerine...yani illa sadece erkek yollucak düşüncesi yok kafamda..karşılıklı çiçekleşiriz zaman zaman..

selaaaaammmm ..bugün çok uyumuşuz..10:45 de uyandık o da kapı çaldı da zile uyandık..
Oğlum uyanmış da kızla ben uyumuşuz.

siz nabesiniz?
çiçek mevzuları açılmış ...:)

ay canım begendime bascaktım yanlışlıklabegenmedime bastım ya.yanlışlık oldu yani

bu arada oğlum oyun halısında sırt üstünden yüz üstüne dönmüş oleyyyyyyyyyyy :))

Allah yardımcın olsun valla. ilk 2yıl ben de yaşamıştım bunları ama resti çekip yol orda eğer ailen onlarsa git bir daha da dönme diyince baya bi değişti.

süt sağıyorum ben bi taraftan
kızlar bişe sorcam
benim oğlan gece uyanınca hemen süt içmek istiyo
ben önceden sağdığım sütü ısıtana kadar ağlıyo
sütü sıcak tutmak için bi yol arıyorum da
biberon ısıtıcısı kullanan var mı?
nekadar sürede ısıtıyo? yada aynı sıcaklıkta tutuyo mu sütü?
bi sitede termos biberon kılıfı gördüm dışarı çıktığımızda bu kılıflar da iyi olur gibi geldi
sizce nasıl bişey alayım?
böyle bişey kullanan yada fikri olan var mı?

canım seni facede ekledim.
gece neden ısıtıyon gce sütün olmuyormu ki.
yengem biberon ısıtıcı kullanıyord.çok memmunum hayatımı kurtarıyor resmen falan diyordu.iki oğlu var biri 6 aylıkken diğerine hamile kalmıştı.ama çok memmundu bu olmasa napardım diyordu

aslında onunla annem bile konuştu.bende benim için biri bir kez biterse sevgim kalmassa.geriye de dönüm bakmam.ben ona hep diyorum soğutma kendinden beni diye
annem annanemle yaşıyor.dedem öldü.annem babam ayrı iki bekar takılıyolar.bide ben giderim 3 leriz diyorum :))

benim oğlum emmiyor canım
ben hep sağıp veriyorum

şanslısınki annen ananen hala hayatta ve sana destek oluyorlar. kıymetini bilsin valla kocan güzel de bi bebiş verdin ona üstelik. ama heralde değişir bebişten sonra.

tatlım facede baktım da sana şimdi
senin kilolar nerde yaaa
benimkiler hala bende

benim eşim de dediğim şeyleri muhakkak yapar ama mutlaka komuta bekler

yani düşünüp de şu işi yapayım yok illa söyleyeceksin ama buna da şükür

yapamam demez zaten derse kavga çıkacağını bilir

ama sürekli söylemek de insanı çok yoruyor tabii

benimki bir de öyle tribe tehdite falan gelemez

çok akıllıdır çünkü bu konularda hemen anlar süründürmek için yaptığımı

ve sonuna kadar zorlar sınırları

blöfü yemez kesinlikle tamam kabul der valla kalakalırım ortalıkta

birkaç kez denedim blöfümü gördü mosmor oldum

bu durumda geri çekildim tabii :)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…