hayatcım ben bebekle artık dışarı çıkıyorum arkadaşlarımla görüşcem falan diyemem ama ilke 8 de uyuyo nasıl olsa, o uyuduktan sonra ben de geçerim kitap falan okurum nette takılırım bakalım napıcak?
ama laf çarpmıyoruz, surat asmıyoruz di mi?
sorunca da sıkıldım biraz zamana ihtiyacım var diyoruz...
o da hah ben de senden sıkılmıştım isabet oldu derse
demez di mi?
ay keşke sizi daha önce tanısaydım yaa(
selvacım ben de aynı şeyleri yaşıyorum
hep diyorum ki bu sefer küsücem burnundan getircem filan
ama nerdeee
iki çift güzel söze tav oluyorum hemen yaa
kıyamıyorum hiç onaa
sonra da kendime kızıyorum yine
aslında almina ve esma haklı
ama yapması zorr
benim eşimde çiçek alma sorunu yoktu ,kapıdan gelir elime tutuştururdu çiçeği..sinir olurdum ne bu şimdi romantiklik mi ? insan eline mi tutuşturur ? bir romantiklik bir sürpriz geçmez mi aklından..gider yatak odasına ya da sehpaya koyar,üzerine bir şeyler yazar vs vs..böyle elime tutuşturunca hiç anlamı kalmıyor,sıradanlaşıyor benim için demiştim..
ben de ona çiçek falan yollarım özel günlerde iş yerine...yani illa sadece erkek yollucak düşüncesi yok kafamda..karşılıklı çiçekleşiriz zaman zaman..
canım aynısını bende yapıyorum.küsüyüorum hemen barışıyorum ama bir yerde mecbur barışıyorum.kocam hayatta küs bırakmaz beni uyumaya.ki küstüm anda uğraşır saatlerce barışmak için.bnen gıcık olurum barışmak istemesine mecbur barışmak zorunda kalıyorum ısrardan nefret ederim çunki.o ısrar ettikçe deliririm.
hediye olayına gelince.ben benim odun kocam anlasın hani ben yaparsam oda bana yapar gibisinden.ona cüzdan aldım.hamileyim bu arda.cüzdanı aynanın önüne koydum önünende not yazdım (canım kocam seni çok seviyorum arada sende böyle jestler yaparsan iyi olur canım dedim adam gitti üsütnü dieşti ses yok.arada bir saat geçti ses yok tşk bile demiyor 3 saat oldu yok beş saat oldu yok.ben ama kuduruyorum adama küstüm.öyle ters davranıyorum naptım ben sana diyo.muhatab olma diyorum.gititm yattım adma yalvarıyor ne oldu sana .bişeymi yaptım falan.uzak dur benden diyorum.neyse sonra sabah oda bana not yazmış:)) canım geç fark ettim kusura bakma cart curt diye.adam meğer aldımı fark etmemiş kendi cüzdanı sanmış.hatta demiş notu okuuyp ne alak ne jesti demişD
selva canım bende aynen snein gibi düşünüyorum.ona her zaman diyorum sen benim ailem oldun.ama ben senin ailen olamadım diyorum.önceden ailesinden uzak olmak için buraya taşındık şimdi aile manyagı oldu.evlendik düşünün evdeki eşyları bile benim ailem yardım etti çoğuan aldık.düğünüm hiç bişi takmadılar kendi ailemin taktıklarınıda eşimin borcu vardı bozdurdum verdim.ben lohusayken15 günlük annesi varis ameliyatı oldu.geçen bana diyorki sen ne biçim gelinsin bakmadın falan babası diyo.ben de dedim siz bana çokmu baktınız dedim.eşim onla riçin kredi çekti ödedi.onlar da düğün parasını bile bize ödettiler.zerre yardımları dokunmadı ama beklentileri çok.deliriyorum.onlara kızıp eşimle hergün kavga ediyorum.
annesini arar hergün telofonu ban uzatır.gelinin seni istiyor diye.geçen bağırdım bana bir daha telofonu uzatma dedim.senin annenle hergün konuşmak zorunda dielim dedim.nasılsın iyiyim sen nasılsın.muhahbetim yok dedim.aynı muhabbete her gn gerek yok haftada bir konuşurum.buna da sen deil ben karar vermem lazım dedim.ay ne çok konuştum.
Allah yardımcın olsun valla. ilk 2yıl ben de yaşamıştım bunları ama resti çekip yol orda eğer ailen onlarsa git bir daha da dönme diyince baya bi değişti.
süt sağıyorum ben bi taraftan
kızlar bişe sorcam
benim oğlan gece uyanınca hemen süt içmek istiyo
ben önceden sağdığım sütü ısıtana kadar ağlıyo
sütü sıcak tutmak için bi yol arıyorum da
biberon ısıtıcısı kullanan var mı?
nekadar sürede ısıtıyo? yada aynı sıcaklıkta tutuyo mu sütü?
bi sitede termos biberon kılıfı gördüm dışarı çıktığımızda bu kılıflar da iyi olur gibi geldi
sizce nasıl bişey alayım?
böyle bişey kullanan yada fikri olan var mı?
amin canım.ben diyorum da takmıyor inandırıcılığım yok galiba
canım seni facede ekledim.
gece neden ısıtıyon gce sütün olmuyormu ki.
yengem biberon ısıtıcı kullanıyord.çok memmunum hayatımı kurtarıyor resmen falan diyordu.iki oğlu var biri 6 aylıkken diğerine hamile kalmıştı.ama çok memmundu bu olmasa napardım diyordu
aslında onunla annem bile konuştu.bende benim için biri bir kez biterse sevgim kalmassa.geriye de dönüm bakmam.ben ona hep diyorum soğutma kendinden beni diye
annem annanemle yaşıyor.dedem öldü.annem babam ayrı iki bekar takılıyolar.bide ben giderim 3 leriz diyorum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?