- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
benim eşim de dediğim şeyleri muhakkak yapar ama mutlaka komuta bekler
yani düşünüp de şu işi yapayım yok illa söyleyeceksin ama buna da şükür
yapamam demez zaten derse kavga çıkacağını bilir
ama sürekli söylemek de insanı çok yoruyor tabii
benimki bir de öyle tribe tehdite falan gelemez
çok akıllıdır çünkü bu konularda hemen anlar süründürmek için yaptığımı
ve sonuna kadar zorlar sınırları
blöfü yemez kesinlikle tamam kabul der valla kalakalırım ortalıkta
birkaç kez denedim blöfümü gördü mosmor oldum
bu durumda geri çekildim tabii :)
kızlar size bişe sorcammm..
oğluma bugun 4. ay aşısı yapıldı
bu aşıdan sonra yıkayıp yıkamıcağımızı sormadık sağlık ocağına unuttuk bilgisi olan varmı
2-3 gün yıkamayın diyorlar...
selam kizlar
ben delirmek uzereyim oglumun ishali gecmiyor ve dunden beri kakada kan da var hastanelere tahlil tasimaktan biktim
bugun en son tahlil verdim yine antibiyotige basladik ve diyet mamaya
pazarteside baska bir test verdim onun sonucu cikacak ve benim sutume test yapacak doktor
belki sutumde mikrop olabilirmis ondan emmek istemeyip mikrop kapmis olabilirmis falan filan
ayyy bir duzelse su cocuk cok uzuluyorum ya
selam kizlar
ben delirmek uzereyim oglumun ishali gecmiyor ve dunden beri kakada kan da var hastanelere tahlil tasimaktan biktim
pazarteside baska bir test verdim onun sonucu cikacak ve benim sutume test yapacak doktor
belki sutumde mikrop olabilirmis ondan emmek istemeyip mikrop kapmis olabilirmis falan filan
kızlar size bişe sorcammm..
oğluma bugun 4. ay aşısı yapıldı
bu aşıdan sonra yıkayıp yıkamıcağımızı sormadık sağlık ocağına unuttuk bilgisi olan varmı
selam kizlar
ay benmkidee bir çiçekle geçiştirdiği zmann sinir uyuz oluyorumm
ama düşünmen yeter diiyip sahte gülücükler atıorummm..
selam kizlar
benimde bugün 4. ay aşılarımız oldu bana yıkayabilirsin dediler sadece veremde yani koldan vurulan aşıda tutması için 3 gün su deymemesi gerekli diğerlerinde yıkayabilirsin tatlış
deniz kı 3 ay bitiyor 4 e giriyoruz henüz sen 1 ay fazladan atlatıverdin defneciği
canım fazlallık var ama çoğu gitti kiloların.inş seninde gider en kısa zamandatatlım facede baktım da sana şimdi
senin kilolar nerde yaaa
benimkiler hala bende
alminanın kırmızı ile işaretli yerlere katılıyorum.aynı benim eşim diyorum :))benim eşim de dediğim şeyleri muhakkak yapar ama mutlaka komuta bekler
yani düşünüp de şu işi yapayım yok illa söyleyeceksin ama buna da şükür
yapamam demez zaten derse kavga çıkacağını bilir
ama sürekli söylemek de insanı çok yoruyor tabii
benimki bir de öyle tribe tehdite falan gelemez
çok akıllıdır çünkü bu konularda hemen anlar süründürmek için yaptığımı
ve sonuna kadar zorlar sınırları
blöfü yemez kesinlikle tamam kabul der valla kalakalırım ortalıkta
birkaç kez denedim blöfümü gördü mosmor oldum
bu durumda geri çekildim tabii :)
kakasından devamlı mı kan geliyor.benim kızımdanda gelmişdi ince damar gibi kan.ertesi günü gelmedi.doktor dedi fitil falan verdiysen içeride yırtık yapmış olaiblir dedi.eğer dedi ertesi gün olmazsa tahlile gerek yok dedi.yaptırmadı bize tathlil.canım inş en kısa zamanda iyileşir.bende antibiyotige devam ediyorum yaırn kontrol var bakalım ne olcakselam kizlar
şanslısınki annen ananen hala hayatta ve sana destek oluyorlar. kıymetini bilsin valla kocan güzel de bi bebiş verdin ona üstelik. ama heralde değişir bebişten sonra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?