2010 Temmuz Anneleri : )

kırmızılı satırlar aynen................

kızlar size bişe sorcammm..
oğluma bugun 4. ay aşısı yapıldı
bu aşıdan sonra yıkayıp yıkamıcağımızı sormadık sağlık ocağına unuttuk bilgisi olan varmı

selam kizlar

ben delirmek uzereyim oglumun ishali gecmiyor ve dunden beri kakada kan da var hastanelere tahlil tasimaktan biktim

bugun en son tahlil verdim yine antibiyotige basladik ve diyet mamaya

pazarteside baska bir test verdim onun sonucu cikacak ve benim sutume test yapacak doktor

belki sutumde mikrop olabilirmis ondan emmek istemeyip mikrop kapmis olabilirmis falan filan

ayyy bir duzelse su cocuk cok uzuluyorum ya

offf canım çok geçmiş olsun,inşallah çabuk iyileşir sıpan...

canım beniim çok büyük geçmiş olsunnn
rabbim yardımcınız olsunn
merak etme iyi olur kuzey bebk allahın izniyle

kızlar size bişe sorcammm..
oğluma bugun 4. ay aşısı yapıldı
bu aşıdan sonra yıkayıp yıkamıcağımızı sormadık sağlık ocağına unuttuk bilgisi olan varmı

benimde bugün 4. ay aşılarımız oldu bana yıkayabilirsin dediler sadece veremde yani koldan vurulan aşıda tutması için 3 gün su deymemesi gerekli diğerlerinde yıkayabilirsin tatlış

deniz kı 3 ay bitiyor 4 e giriyoruz henüz sen 1 ay fazladan atlatıverdin defneciği

Baharcım sıkma canını iyileşir ,çok geçmiş olsunn canım benim

selam kızzzzzzlarrrrrrr...
baharcım çok geçmiş olsun bol bol su içirmeyiii unutmaaa cnm..
üzme kendini iyileşir bebeklerimiz böyle böyle büyüycekk annelik kolay değil derlerdi doğruymuş....

geçmiş olsun canım inş. bişi yoktur..

sizin verem aşısı yeri belli mi, bizde iz yok. dr.a soracağım gittiğimde. kiminde olmazmış ama yinede söylemişti oraıs kızaracak, sulu gibi olacak diye. olmadı hala.

denizle aramızda 4 gün var. 4.ay bitiyor, 5.e giriyoruz canım..

Son düzenleme:
ayyy kızlar başıma gelenleri anlatmam lazımm sinir oldumm çünküü..
ria taktırmaya gittimm..
tam takcakkenn yara war takamam dedi..
sinir oldumm üzüldüm...
kadın doğuma gidipp yarayı yaktırmam lazımmış birde benim adetim 9 gün sürüyo diee 15 güne çıkar dedi hormonlu taktır dedi uff gene korkularım başladı kondom kullandı eşimm kullanamadı daha doğrusu istemio ufff

tatlım facede baktım da sana şimdi
senin kilolar nerde yaaa
benimkiler hala bende
canım fazlallık var ama çoğu gitti kiloların.inş seninde gider en kısa zamanda
alminanın kırmızı ile işaretli yerlere katılıyorum.aynı benim eşim diyorum :))
kakasından devamlı mı kan geliyor.benim kızımdanda gelmişdi ince damar gibi kan.ertesi günü gelmedi.doktor dedi fitil falan verdiysen içeride yırtık yapmış olaiblir dedi.eğer dedi ertesi gün olmazsa tahlile gerek yok dedi.yaptırmadı bize tathlil.canım inş en kısa zamanda iyileşir.bende antibiyotige devam ediyorum yaırn kontrol var bakalım ne olcak
şanslısınki annen ananen hala hayatta ve sana destek oluyorlar. kıymetini bilsin valla kocan güzel de bi bebiş verdin ona üstelik. ama heralde değişir bebişten sonra.

evet canım iyiki ailem var.babanenm falan da yaşar ve evime ve bana maddi manevi çok destek oldular

ay kimse yokmu nerdesiniz kızlar bebişim uyuyo benim
ama sizinkiler uyumuyo sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…