2010 Temmuz Anneleri : )

oyanın bebeğini nerde gördünüz ya ben göremiyorum fotoğraf topiğinde...
alminacım bayıldım, prof olamazsın demedime:))
canım albümde baka bilirsin
oyacım fotolarınızı gördüm şimdi..azeri gelinimize de kuzusuna da maşallah
canım benim tşkler

allah nazarlardan saxlasın, gözəl günlərini bax inşallah .. oğulun azcık oğuluma bənzəyir
sen ne gözel azerice bilirsen.halaldı.öptüm
Kızlar facede hepinizin bebelerine bakmaya çalıştım..Maşallah dünyanın en şanslı insanlarıyız...Ne mutlu bize..Çoooooooooooooooook tatlılar ,kafayı yedimm
ben nasıl baka bılırım
satler olsun canım.benimde aşırı bel agrım var

canım albümde baka bilirsin

canım benim tşkler

sen ne gözel azerice bilirsen.halaldı.öptüm

ben nasıl baka bılırım

satler olsun canım.benimde aşırı bel agrım var

övünmek gibi olmasın azerice,rusça,malta dili,filipinlice,galiçyaca,urduca gibi bütün bu dillerde yazabilirim..

ya bizim kızdasığmıyor küvete.fakat ben banyoda beraber yapmaya cesaretim yok.işkence çoçugada banada küvet ama napcam bilmiyorum.

slm kızlar bende geldim burdayım hayat77 nasıl kucagında yıkıyorsun bebgini bir anlat rahatsa bizde yapalım

ya ben de kucağıma alıp yıkayayım diyorum ama nasıl saçlarını şampuanlıcam,nasıl vucudunu sabunlucam ? yapamam sanki

ya bizim kızdasığmıyor küvete.fakat ben banyoda beraber yapmaya cesaretim yok.işkence çoçugada banada küvet ama napcam bilmiyorum.

Canım babamız yanımızda oluyor..Seninde yanında olsun biri gerçi bizim baba konu mankeni durumunda ama olsun..kucağıma bir havlu seriyorum,kaymıyorda..baş kısmınada ufacık bir yastık,uyuyacak nerdeyse öle mest oluyor :))))))))

uff olmaz o zaman yaa.küvetli değil bizim banyo (

Son düzenleme:
çocuk banyo oturağı sipariş ettim sabanshop diye bir yerden 1 hafta oldu gelmedi daha...1-2 ay sonrası için iyi olur sanırım..

slm kızlar bende geldim burdayım hayat77 nasıl kucagında yıkıyorsun bebgini bir anlat rahatsa bizde yapalım

Canımcım
bak dizlerine bir başhavlusu ser..bebeğin ister başına minik bir yastık koy istersen kolunu altına koy..ben herikisinide yapıyorum ...fıskiyeyi ilk başına tutup ıslatıyorum ve sonra şampuan döküyorum iyice köpürtüp duruluyorum aama kafasının arkasıı normal olarak biraz köpüklü kalıyor,sonra vücuduna geçiyorum bi güzel köpükleyip duruluyorum sonra arkasını çeviriyorum, başının arkasında köpüklü kısma fıskiye tutup duruluyorum ama yüzüne gelmeyecek şekilde..sonra popsunu sırtını yıkıyorum ..eğer sen yapamıycak gibiysen baba tutsun fıskiyeyi...
sonra babasına veriyorum,havluya sarıp beni bekliyorlar banyoda ,bi su dökünüp bende çıkıp oğluşumu giydiriyorum..ayyyyyyyy ammada detay vermişim
bi videoya çeksem, koysam diycem ama pek uygun kaçmayacak :)))))))))

güzel anlatmışsın ama

anladım sağol kolay gibi aslında denenebilir:90:ben ilk doğdugu günden beri yavrumu kendim yıkıyorum küvet filesinde ama şimdi hakkaten büyüdü sığmıyor zor olucak ilerleyen dönemlerde rahat bir yıkama:82:

bizim başlattı canım ama alıştırma amacıyla yavaş yavaş dedi..
yani günaşırı bir sebze çorbası sadece..
1 hafta sonra yanına 2 kaşık yoğurt vs gibi..
muhallebiye başlama dedi zaten..erken dedi..
yani alışma dönemi gibi ..
çünkü sütün yetiyor gelişimi iyi dedi..

bence de duramazlar canım..eşim de aynı şeyi düşünüyor .
ben de ''koy koltuğa otursun''şeklinde yapamam, daha yumuşak ya vücudu sanki. yamulur gbi geliyor..
gerçi doktor dedi öyle koltuğa koy git.yapmayın gözününzle takip edin çok kısa süreli alışsın vücudu iyi falan dedi bilemem..erken gibi.
ama pusette ve kucapımda yarım oturma şeklinde zaten duruyor hep.

[QU-OTE=suvari;16128522]deniz-güneş masallah kızıma.kim doktorunuz?[/QUOTE]
Jimer de ayfer hanım..çok ilgili çok memnunuz.

ay canım çekti valla birisi beni de yıkasa öle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…