bende azoa katılıyorum..oyacım çok hoşsun maşallah..bebişede tabi:)))))
canım albümde baka bilirsinoyanın bebeğini nerde gördünüz ya ben göremiyorum fotoğraf topiğinde...
alminacım bayıldım, prof olamazsın demedime:))
canım benim tşkleroyacım fotolarınızı gördüm şimdi..azeri gelinimize de kuzusuna da maşallah
sen ne gözel azerice bilirsen.halaldı.öptüm
allah nazarlardan saxlasın, gözəl günlərini bax inşallah .. oğulun azcık oğuluma bənzəyir
ben nasıl baka bılırımKızlar facede hepinizin bebelerine bakmaya çalıştım..Maşallah dünyanın en şanslı insanlarıyız...Ne mutlu bize..Çoooooooooooooooook tatlılar ,kafayı yedimm
satler olsun canım.benimde aşırı bel agrım variyi akşamlar hanımlar
oğluşlarımı yıkadım şimdide size bakayım dedim çok kötü sırt ağrısı çekiyorum ve bu ağrı beni çok yoruyor işkence halini almaya başladı dr agitmem lazım ona bile vakitim yok offffffff
Güle güle giysin Eda bebek annesi bayramlıklarını..Çook tatlı maaşallah ya...
canım albümde baka bilirsin
canım benim tşkler
sen ne gözel azerice bilirsen.halaldı.öptüm
ben nasıl baka bılırım
satler olsun canım.benimde aşırı bel agrım var
Oğlumu banyo yaptırdım ,artık küvetine sıgmıyor bende artık banyoda kucağımda yıkıyorum,ne kadar büyük rahatlıkmış,hem üşümüyor ,sıcacık banyoya geliyor kuzucan..etrafına dikkatli dikkatli bakarak,agu gugu diyerek büyük keyifle yıkanıyor..öbür türlü işkenceymiş yaa benim için..
ya bizim kızdasığmıyor küvete.fakat ben banyoda beraber yapmaya cesaretim yok.işkence çoçugada banada küvet ama napcam bilmiyorum.
Canım babamız yanımızda oluyor..Seninde yanında olsun biri gerçi bizim baba konu mankeni durumunda ama olsun..kucağıma bir havlu seriyorum,kaymıyorda..baş kısmınada ufacık bir yastık,uyuyacak nerdeyse öle mest oluyor :))))))))
slm kızlar bende geldim burdayım hayat77 nasıl kucagında yıkıyorsun bebgini bir anlat rahatsa bizde yapalım
çocuk banyo oturağı sipariş ettim sabanshop diye bir yerden 1 hafta oldu gelmedi daha...1-2 ay sonrası için iyi olur sanırım..
uff olmaz o zaman yaa.küvetli değil bizim banyo(
Canımcım
bak dizlerine bir başhavlusu ser..bebeğin ister başına minik bir yastık koy istersen kolunu altına koy..ben herikisinide yapıyorum ...fıskiyeyi ilk başına tutup ıslatıyorum ve sonra şampuan döküyorum iyice köpürtüp duruluyorum aama kafasının arkasıı normal olarak biraz köpüklü kalıyor,sonra vücuduna geçiyorum bi güzel köpükleyip duruluyorum sonra arkasını çeviriyorum, başının arkasında köpüklü kısma fıskiye tutup duruluyorum ama yüzüne gelmeyecek şekilde..sonra popsunu sırtını yıkıyorum ..eğer sen yapamıycak gibiysen baba tutsun fıskiyeyi...
sonra babasına veriyorum,havluya sarıp beni bekliyorlar banyoda ,bi su dökünüp bende çıkıp oğluşumu giydiriyorum..ayyyyyyyy ammada detay vermişim
bi videoya çeksem, koysam diycem ama pek uygun kaçmayacak :)))))))))
çocuk banyo oturağı sipariş ettim sabanshop diye bir yerden 1 hafta oldu gelmedi daha...1-2 ay sonrası için iyi olur sanırım..
Canımcım
bak dizlerine bir başhavlusu ser..bebeğin ister başına minik bir yastık koy istersen kolunu altına koy..ben herikisinide yapıyorum ...fıskiyeyi ilk başına tutup ıslatıyorum ve sonra şampuan döküyorum iyice köpürtüp duruluyorum aama kafasının arkasıı normal olarak biraz köpüklü kalıyor,sonra vücuduna geçiyorum bi güzel köpükleyip duruluyorum sonra arkasını çeviriyorum, başının arkasında köpüklü kısma fıskiye tutup duruluyorum ama yüzüne gelmeyecek şekilde..sonra popsunu sırtını yıkıyorum ..eğer sen yapamıycak gibiysen baba tutsun fıskiyeyi...
sonra babasına veriyorum,havluya sarıp beni bekliyorlar banyoda ,bi su dökünüp bende çıkıp oğluşumu giydiriyorum..ayyyyyyyy ammada detay vermişim
Maaşalah Denizcim Defneye
Siz aşılarınızı sağlık ocağında yaptırmıyormusunuz...
Ek gıdalarada başlıcaksınız ne güzel..Bize daha başlamayın dedi.6-7.aylarda gelişimi gayet iyi dedi.Ama bakıyorumda Defneninde güzel gelişimi.
denizcim satlarımız hemen hemen aynıydı.2 gün öndeydin..sıpaların kilo ve boyları da hemen hemen aynı ama daha oturtmaya başlamadım..duramazlar diye düşünüyorum..gerçi anakucağında kaykılık vaziyette oturur gibiler ama dimdik oturabileceklerini sanmıyorum benim sıpaların..
Canımcım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?