selam..
doktordan geldik..
2 tane aşı oldu ateşe karşı fitil verdi kendisi aşıdan sonra..
Gelişimi gayet iyiymiş.
6900 gr olmuş boyu da 62 cm..
ek gıdalara geçirdi..
sebze çorbası, yoğurt,meyve suyu ve muhallebi tarifi verdi.
Muhallebiye hemen başlama gelişimi iyi, kilo alımı azalırsa muhallebiye başlıycaz dedi.
Meyveleri, havucu cam rendede rendele , elma suyunun içine pütürlerinden çok az karıştır falan dedi.
Günde 1 çay bardağından fazla meyve suyu verme istese de verme dedi.
ACD vitamini ve demir ilacı verdi..(bendeki demir artık azalmışmıştır bebeğe fazla geçemez ..öyle dedi yani:)
Yavaş yavaş oturtmaya çalış,gelişimine uygun dedi, ama kısa süreli dedi..yanından ayrılma oturturken dedi.
Çıngıraklarla oynatın el becerileri gelişsin falan dedi..
böyle işte..şimdi uyuyor kızım ben de bakayım size dedim..
denizcim satlarımız hemen hemen aynıydı.2 gün öndeydin..sıpaların kilo ve boyları da hemen hemen aynı ama daha oturtmaya başlamadım..duramazlar diye düşünüyorum..gerçi anakucağında kaykılık vaziyette oturur gibiler ama dimdik oturabileceklerini sanmıyorum benim sıpaların..selam..
doktordan geldik..
Gelişimi gayet iyiymiş.
ek gıdalara geçirdi..
Muhallebiye hemen başlama gelişimi iyi, kilo alımı azalırsa muhallebiye başlıycaz dedi.
Meyveleri, havucu cam rendede rendele , elma suyunun içine pütürlerinden çok az karıştır falan dedi.
ACD vitamini ve demir ilacı verdi..(bendeki demir artık azalmışmıştır bebeğe fazla geçemez ..öyle dedi yani:)
Yavaş yavaş oturtmaya çalış,gelişimine uygun dedi, ama kısa süreli dedi..yanından ayrılma oturturken dedi.
ben hamileliğimde alacağım kiloları verecegimden adım gibi emindim.çünkü ben bu yaşıma kadar 2 kilo dahi almamıştım hep sabitti kilom 52 oldum hep
selam..
doktordan geldik..
Gelişimi gayet iyiymiş.
ek gıdalara geçirdi..
Off kızlar yaa evde o kadar çook işim varkii..Bayram yaklaştı temizlik yapmam lazım.Ütülerim birikti bir sürü..İşyerinde de aynı şekilde işler çok yoğun.Allah bana kolaylık versin ne diyeyim...Amaherşeyden önemlisi kızımı çook özledim.......
canım tut bi kadın o yapsın temizliğini sen kızına vakit ayır
selam kızlar
ay 2-3 gündür hiç takip edemedim ama geldimmm artık :)
kızımı emzirmek zorlaşıyor bazen hatta 2 gündür kucağıma alıp yatırmamla ağlar oldu, dün söylemiştim gece maması varmış kaşık maması buğday ve yulaflı. ondan vermek zorunda kaldım bayada içti. dr.u aradım bugün anlattım. c.tesi kontrolümüz var, o güne kadar yedir o zaman dedi. aklım allak bullak, o çok tutuyor 5 saat kadar. e günde 4 kere versem bu çocuk onu içer doyar süt içmez. ben sabah ve gece yatarken vermeyi düşünüyorum. dr.un dediklerinden çıkmazdım ama artık bendeee değişiyorum yavaş yavaş galiba :))
Dunstan’a göre hangi etnik kökenden gelirse gelsin tüm bebekler aynı sesleri çıkarıyor ve bu bebek dilinde “neh” sesi bebeğin aç olduğu anlamına geliyor.
Bebeğinizin ağzı oval bir şekil aldığında ve “auv” sesini çıkardığındaysa bebeğiniz uykusu olduğunu anlatmaya çalışıyor.
canım acıkınca mecburen alacaktır almıyormı memeni
selam..
doktordan geldik..
Gelişimi gayet iyiymiş.
ek gıdalara geçirdi..
selamlar
birkaç gündür giremedim. haftasonu bol bol gezdik.
kızıma bayramlık aldık. kahverengi bir elbise,içine yarım boğazlı penye bir body,üzerine kalın örgü bir hırka ve kahverengi kilotlu çorap..çok ciciler.
inşallah hava da güzel olur bayramda.
geçmişi okuyamadım. herkes iyidir umarım.
sağol canım ;-)
peki saatlimi emziriyorsunuz ben hala acıkınca ağlar deyip bırakamıyorum çokta verimli emmediği için.3 saatte 1 yani.ama belki bıraksam 4 saat durur ne yapsam ki_?
iyi akşamlar hanımlar
oğluşlarımı yıkadım şimdide size bakayım dedim çok kötü sırt ağrısı çekiyorum ve bu ağrı beni çok yoruyor işkence halini almaya başladı dr agitmem lazım ona bile vakitim yok offffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?