2010 Temmuz Anneleri : )

Maaşalah Denizcim Defneye
Siz aşılarınızı sağlık ocağında yaptırmıyormusunuz...
Ek gıdalarada başlıcaksınız ne güzel..Bize daha başlamayın dedi.6-7.aylarda gelişimi gayet iyi dedi.Ama bakıyorumda Defneninde güzel gelişimi.

denizcim satlarımız hemen hemen aynıydı.2 gün öndeydin..sıpaların kilo ve boyları da hemen hemen aynı ama daha oturtmaya başlamadım..duramazlar diye düşünüyorum..gerçi anakucağında kaykılık vaziyette oturur gibiler ama dimdik oturabileceklerini sanmıyorum benim sıpaların..

ben hamileliğimde alacağım kiloları verecegimden adım gibi emindim.çünkü ben bu yaşıma kadar 2 kilo dahi almamıştım hep sabitti kilom 52 oldum hep

yasvibcim.sende 1 gün içinde evin tüm perdelerini yıkama,pencerelerini silme ,her tarafı süpürüp silip tozunu alma ve üstüne güzel yemekler yapma azmi varken ve üstüne kuzuna bakıyorken kilo verememe gibi bir durumun olacağını hiç sanmıyorum..

Maşallah

Son düzenleme:
Kızlar facede hepinizin bebelerine bakmaya çalıştım..Maşallah dünyanın en şanslı insanlarıyız...Ne mutlu bize..Çoooooooooooooooook tatlılar ,kafayı yedimm

deniz-güneş masallah kızıma.kim doktorunuz?

Off kızlar yaa evde o kadar çook işim varkii..Bayram yaklaştı temizlik yapmam lazım.Ütülerim birikti bir sürü..İşyerinde de aynı şekilde işler çok yoğun.Allah bana kolaylık versin ne diyeyim...Amaherşeyden önemlisi kızımı çook özledim.......

canım tut bi kadın o yapsın temizliğini sen kızına vakit ayır

selam kızlar
ay 2-3 gündür hiç takip edemedim ama geldimmm artık :)
kızımı emzirmek zorlaşıyor bazen hatta 2 gündür kucağıma alıp yatırmamla ağlar oldu, dün söylemiştim gece maması varmış kaşık maması buğday ve yulaflı. ondan vermek zorunda kaldım bayada içti. dr.u aradım bugün anlattım. c.tesi kontrolümüz var, o güne kadar yedir o zaman dedi. aklım allak bullak, o çok tutuyor 5 saat kadar. e günde 4 kere versem bu çocuk onu içer doyar süt içmez. ben sabah ve gece yatarken vermeyi düşünüyorum. dr.un dediklerinden çıkmazdım ama artık bendeee değişiyorum yavaş yavaş galiba :))

canım acıkınca mecburen alacaktır almıyormı memeni

sağol canım ;-)

peki saatlimi emziriyorsunuz ben hala acıkınca ağlar deyip bırakamıyorum çokta verimli emmediği için.3 saatte 1 yani.ama belki bıraksam 4 saat durur ne yapsam ki_?

canım acıkınca mecburen alacaktır almıyormı memeni

canım alıyor ama mesela 5 dk bile aralıksız içmiyor.
gece uykuda çok iyi maşallah ama gün içinde 2 yudum alıyor bırakıyor 3 yudum alıyor duruyor öyle dura dura emiyor yine yani. arada mama veriyorum bakalım c.tesi dr.a çok şey soracağım.
sanırım ben erken davranıyorum 3 saat değilde 4 saat durunca daha çok emdi sanki dikkat ettim de..

Son düzenleme:
selamlar
birkaç gündür giremedim. haftasonu bol bol gezdik.
kızıma bayramlık aldık. kahverengi bir elbise,içine yarım boğazlı penye bir body,üzerine kalın örgü bir hırka ve kahverengi kilotlu çorap..çok ciciler.
inşallah hava da güzel olur bayramda.
geçmişi okuyamadım. herkes iyidir umarım.

maşallah Defne'ye,iyi bakmışsın annesi..
pütürlerinden vermekte bence de fayda var. diğer türlü alıştırması zor olur yiyecekleri ezmeden vermeye.
bugün ben de hastandeydim son 10 günlük raporumu almaya gittim. demek 1-2 saat daha geç gitsem görüşecekmişiz

Güle güle giysin Eda bebek annesi bayramlıklarını..Çook tatlı maaşallah ya...

sağol canım ;-)

peki saatlimi emziriyorsunuz ben hala acıkınca ağlar deyip bırakamıyorum çokta verimli emmediği için.3 saatte 1 yani.ama belki bıraksam 4 saat durur ne yapsam ki_?

ben 2 saatte bir veriyorum alırsa alıyor almazda 1 saat sonra tekrar denıyorum. yani 2 veya 3 saatte bır verıyorum.almamak için cokta inatlaşırsa bırakıyorum artık canı ne zaman isterse dıyorum.keyfını beklıyorum.

iyi akşamlar hanımlar

oğluşlarımı yıkadım şimdide size bakayım dedim çok kötü sırt ağrısı çekiyorum ve bu ağrı beni çok yoruyor işkence halini almaya başladı dr agitmem lazım ona bile vakitim yok offffffff

ilk emzirmeye başladıgım zamanlar sırtım çok ağrıyordu,sonra sonra bebeği tutmaya alışınca geçti..Bilirim o sırt ağrılarını..Dizlerim ağrıyordu,yaşlı ninelere dönmüştüm..Oğlum 2.5 aylık lolunca hepsi geçti gitti çok şükür...İhmal etme tatlım,geçmiş olsun..

Oğlumu banyo yaptırdım ,artık küvetine sıgmıyor bende artık banyoda kucağımda yıkıyorum,ne kadar büyük rahatlıkmış,hem üşümüyor ,sıcacık banyoya geliyor kuzucan..etrafına dikkatli dikkatli bakarak,agu gugu diyerek büyük keyifle yıkanıyor..öbür türlü işkenceymiş yaa..

Oğlumu banyo yaptırdım ,artık küvetine sıgmıyor bende artık banyoda kucağımda yıkıyorum,ne kadar büyük rahatlıkmış,hem üşümüyor ,sıcacık banyoya geliyor kuzucan..etrafına dikkatli dikkatli bakarak,agu gugu diyerek büyük keyifle yıkanıyor..öbür türlü işkenceymiş yaa benim için..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…