ay 2 dk eşime verdim kızı,acıktı galiba gel diyor yaaaa Allahım yaaa
kızlar aranızda bebeklerininizi göz muayanesine götüren oldu mu ?
ben götürmedim. götürülmesi gerekiyor mu? doktorumuz bişey demedi ama :26:
bizim doktorumuz 6 aya kadar bir göz doktoruna götürülmesi gerektiğini söyledi. kontrol amaçlı götürülüyormuş.
aa sen aldın mı onlardan
güle güle kullansınlar canım
6-7 aylıkken rahat kullanırlar.
evet arkadaşlar fiyatı daha makul gibiydi..gelsin de deneyelim..Tabi önce oturmaya başlamaları lazım..küvet ve filesi ile yıkıyorum..artık ağırlaştılar da eşim yardım ediyor ama çoğunluk ben iş görüyorum..oturaklar daha rahat olucak diye umuyorum..gelince oturağın fotosunu çekip koyarım buraya..memnun kalırsan haber ver canım,merak ettim..
senin dr un söyleminden sonra deniyeyim dedim mümkün değil daha..muhakkak tutmam lazım..ancak kızım oturtmaya çalışınca bir güzel gazını çıkarıverdi..bence de duramazlar canım..eşim de aynı şeyi düşünüyor .
ben de ''koy koltuğa otursun''şeklinde yapamam, daha yumuşak ya vücudu sanki. yamulur gbi geliyor..
gerçi doktor dedi öyle koltuğa koy git.yapmayın gözününzle takip edin çok kısa süreli alışsın vücudu iyi falan dedi bilemem..erken gibi.
ama pusette ve kucapımda yarım oturma şeklinde zaten duruyor hep.
bazen ben de bu modda oluyorum..iyi akşamlar arkadaşlar..
kızım bugün hiç uyumadı desem yeridir. belim koptu, dolaştık hep evde.. bide bugün adet oldum
karıştık iyice. neyseki kızım uyudu yarım saat kadar önce. bende hem size bir bakayım dedim hemde azıcık dinleneyim...
o kadaaarr çok iş varki evde hangi birine yetişeceğimi şaşırdım. oturup ağlıcam valla :95:
selamlar...
uykudan gözlerimi açamıyorum artık ama süt sağmak için bekledim sütüm olsun diye
süt sağmaktan nefret ediyrum artık yaa
bi ememedi oğlum:84:
ay herkes birşeylerle uğraşıyor valla.
Allah sana da kolaylık versin..
benim oğlum sağolsun yemek yememe bile müsade etmiyo bazen
ev işlerini çoğu zaman akşam eşim geldikten sonra yapıyorum
bu yorgunluk ve uykusuzlukla kilo vermem gerekmez mi yaaa
ben hala toparlak toparlak duruyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?