2010 Temmuz Anneleri : )

ben küvette yıkıyorum benim küvet büyük baya hem yatarak yıkamma kısmı var hemde oturak var diğer taraftada ben öbür oğlumuda 14 ay küvette yıkadım oturma odasında sanki banyoda üşür gibi geliyordu bu sene doğalgaz var banyodada havlupan var ardayıda orada yıkamaya başlıyım en iyisi ama en güzeli oturmaya başladıklarında oluyor tabure koyuyorum mert oturuyor bıcı bıcımızı yapıyoruz ama hiç kucakta denemedim havludan kaymaz ama ben tırsakiyim biraz bide kayarda die yıkamadım hiç öyle

iyi akşamlar arkadaşlar..
kızım bugün hiç uyumadı desem yeridir. belim koptu, dolaştık hep evde.. bide bugün adet oldum
karıştık iyice. neyseki kızım uyudu yarım saat kadar önce. bende hem size bir bakayım dedim hemde azıcık dinleneyim...
o kadaaarr çok iş varki evde hangi birine yetişeceğimi şaşırdım. oturup ağlıcam valla :95:

biz de eşimle hala küvetinde filesi ile yıkıyoruz..

rejim konusuna gelince, bende bütün kilolar sanki göbeğimde toplandı son 1 aydır..yaklaşık 5 kilo fazlam var. şu an emzirme döneminde olduğumuz için 3 öğün düzenli besleniyorum o nedenle rejim mümkün değil. hatta karnım tokken de yiyorum zorla mecburen. neyse ki kilo artışı olmadı, ne uzadık ne kısaldık diyebilirim. emzirme döneminde kilo alanlar da oluyor.

aa sen aldın mı onlardan
güle güle kullansınlar canım
6-7 aylıkken rahat kullanırlar.

memnun kalırsan haber ver canım,merak ettim..
evet arkadaşlar fiyatı daha makul gibiydi..gelsin de deneyelim..Tabi önce oturmaya başlamaları lazım..küvet ve filesi ile yıkıyorum..artık ağırlaştılar da eşim yardım ediyor ama çoğunluk ben iş görüyorum..oturaklar daha rahat olucak diye umuyorum..gelince oturağın fotosunu çekip koyarım buraya..
senin dr un söyleminden sonra deniyeyim dedim mümkün değil daha..muhakkak tutmam lazım..ancak kızım oturtmaya çalışınca bir güzel gazını çıkarıverdi.. aynen zaten anakucağında kaykılık vaziyette duruyorlar...

bazen ben de bu modda oluyorum..
oturup düşünüyorum hangisinden başlasam diye..:82:

ancak yemek yapıyorum, lavabo tuvalet hergün temizlemek lazım eh hemen akşam oluveriyor.bebekle de ancak bu kadar.
hergün eve yardımcı gelse yeridir valla.

temizlik lazım, ütü yapmak lazım..off yaaa..

selamlar...
uykudan gözlerimi açamıyorum artık ama süt sağmak için bekledim sütüm olsun diye
süt sağmaktan nefret ediyrum artık yaa
bi ememedi oğlum:84:

benim oğlum sağolsun yemek yememe bile müsade etmiyo bazen
ev işlerini çoğu zaman akşam eşim geldikten sonra yapıyorum
bu yorgunluk ve uykusuzlukla kilo vermem gerekmez mi yaaa
ben hala toparlak toparlak duruyorum

benim oğlum sağolsun yemek yememe bile müsade etmiyo bazen
ev işlerini çoğu zaman akşam eşim geldikten sonra yapıyorum
bu yorgunluk ve uykusuzlukla kilo vermem gerekmez mi yaaa
ben hala toparlak toparlak duruyorum

vermek lazım ama benim de durdu kilo vermem.
birara verdim tamam kaldım orda takılı..
amaaaaannnnn neyse ne..
başlaıycam kiloya da ev işlerine de beeeeeeeeeeee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…