selam canım.saol canım6aylık oldu cok şükür.seninki nasıl canım.cok tşk ederimcanım osenin güzelliyin.
merhabalar ,
aliminacım , hayat bizi bi kere burun buruna getirmiş, teğet geçmişiz :13:
sonra burda karşılaştık.. sana dr ve ikili test konusunda danışmıştım. hiç kmisenin yardımcı olmadığı kadar yardımcı oldun bana . buraları eskiden çok sanal bulurdum artık en yakın arkadaşlarım burda desem yalan olmaz.
çok katılmıyorum sohbetlere. çünkü herşeyimi anlatamıyorum. ama bu samimiyetsizlikten değil.
burda birinin sıkıntısı oldugunda dua ediyorum içtenlikle. senin veya bazı sıkıntılı hamilelik geçiren arkadasların evi yakın olsa mesela kesin yardıma gelirdim. o dönemlerdeki yalnızlıklara çok üzüldüm çünkü..
karşılıksız bir sevgi hissediyorum hepinize karşı.
oyanın bebeğini nerde gördünüz ya ben göremiyorum fotoğraf topiğinde...
alminacım bayıldım, prof olamazsın demedime:))
selam canım.saol canım6aylık oldu cok şükür.seninki nasıl canım.cok tşk ederimcanım osenin güzelliyin.
meraba kızlar nasılsınız*
resimleri göremiyorum bende nerde??
selam..
doktordan geldik..
2 tane aşı oldu ateşe karşı fitil verdi kendisi aşıdan sonra..
Gelişimi gayet iyiymiş.
6900 gr olmuş boyu da 62 cm..
ek gıdalara geçirdi..
sebze çorbası, yoğurt,meyve suyu ve muhallebi tarifi verdi.
Muhallebiye hemen başlama gelişimi iyi, kilo alımı azalırsa muhallebiye başlıycaz dedi.
Meyveleri, havucu cam rendede rendele , elma suyunun içine pütürlerinden çok az karıştır falan dedi.
Günde 1 çay bardağından fazla meyve suyu verme istese de verme dedi.
Yavaş yavaş oturtmaya çalış,gelişimine uygun dedi, ama kısa süreli dedi..yanından ayrılma oturturken dedi.
Çıngıraklarla oynatın el becerileri gelişsin falan dedi..
böyle işte..şimdi uyuyor kızım ben de bakayım size dedim..
slm herkeze bugün pek işim yoktu su an kızım yanımda an kucagında uyuyor bende pc başında ugrasıyorum sziler neler yapıyorsunz.bu arada dün bir avm var bizim burda oraya alışverişe gitttik eşim bir tartı varya su yağ oranına kadr ölçüyor ona çık tartıl dedi kilomu merak ediyordum çıktım anaa kaç geleyim 52.90 gr olmuşum arkadaşlar hamilelige başlarken kilom 52 idi yine eski kilomdayım dün 6 beden pantolan aldım giydim şıp diye oldu
ohhh süper valllaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?