2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın denizcim
ya deli gibi şu kavak yellerinin fragmanını bekliyoryum .daha yayınlanmadı...öff heyecan bastı :84:

selammm
ceren uyurken bakayım dedim
gece 12 buçukta bizim gözümüzden uyku akıyo o kıpır kıpırdı çok geç uyudu
sabah yine erkenciydi şimdi uyutabildim

cuma günü bizde gittik doktora
7 kiloyu geçmişiz maşallah deyin teyzeleri
doktorumuz hesapladı kilosunu günde 21 gr almış iyi dedi 20den az olsa ek gıdaya başlıcaktık 1 ay daha bekleyelim şuan anne sütü nekadar fazla alırsa okadar iyi dedi
mandalina veriyodum ben çok seviyodu kızım da
sakınn dedi 7. aydan önce turunçgil vermicekmişiz mide asiti yapıp kusmasına neden olurmuş gerçekten de çok sık kusuyodu bıraktık artık
elma havuç armut verebilirsin dedi,az ama
ve mandalina vermeyeli beni daha çok emiyo sanki

maşallah kuzucuğa.canım son ay kaç kilo aldı.bizimki hala 6 kilo.bende elma suyu veriyorum sadece dün ilk kezde havuç suyu verdim.çok seviyo maşallah..

Günaydın anneler,nasılsınız ?[

QUOTE=komplex;16137088]Benimde dört aydır süt sağmaktan imanım gevredi. Emseydi ahhhhh ah:84:

off yaa çok can sıkıcı bir iş şu süt sağmak 1 aydr sağıyorum fenalık geldi şimdiden hele okulda sağmak işkence gibi :95:[/QUOTE]

bende sağıyorumm 4 aydır benmki emiyor ama ben doğumdan 1 ay sonra başladım işe işe başlamadan stok için sağdım sonrada işe geldiğim için çok sıkıcı bir durummm ..
emzirmek gibisi yok
ama kujularımızı beslemek içinn herşeye değer demi kızlarr ...

akraba olduk pompalarlaa ... sağarkenn mööö diyesim gelior

slm kızlar kızımı yeni uyuttum o uyurken biraz takılayım dedim.ama o kadar işim varki yapmamak için bahane arıyorum kendime eriniyorum.fakat yine ben yapacagım yine ben.en iyisi bir ucundan başlamak bir sürü ütü var onları halletmem lazım agda işlerim var yarın kızımı doktora muayeneye götürecegim dışarı çıktıgım gün çok yorgun oluyorum bişey yapmıyorum.yarında öyle boş geçer diger günde bir kız arkadaşım evleniyor öbür hafta sonu gitmeden yemege çagrıcam istanbula gelin gidecek bir daha zor görüşürz.malum kurban bayramı öbür hafta bu hafta temizlik tatlı hazırlık falan filan bunalıyorum yaw eşimin memleketine gidecegiz bayramda kalacagız orda birde üst baş hazırla offfff bebekle çok zor.sizde ne var ne yok sizler neler yapacaksınz bayramda ve bu hafta ne telaşlarınız var anlatın

mrb canım sen nasılsınn
beni kız uyandı bile
yarım saat bile olmadı

merhabalar herkeseee...nurdannurdan 1 gün varmış oğluşumla kızının arasında bizde dün götüruk aşı ve kontrolüne 7100 olmuş kilosu boyu da 66 cm dr iyi kilo alıyo dedi ama benim pek sütüm yok gibi geliyodu bana hani mamalardaki verilen oranla kıyaslayınca 4 aylık 180 ml içiyomuşya benden hayatta o kadar süt gelmiyodur diyodum kilosu iyi deyince bişey diyemedim ama meyve pürelerinden versemmi dedim arada sırada olabilir alıştırmak için dedi ama sebzeleri daha verme dedi zaten elma armut karışık kavanoz mamssından vermiştim oğluma da çok sevmişti inşallah iştahı açık olur...yoksa çoook zor ...

canıım onu hiç sorma bu hafta ev işlerini astımm ... çünkü pazar günü saçımı kestirmem ve ağda yaptırmam lazımdı .. onları halletimm ama ev allaha emanet pazartesi günü alışveriş işim vardı kaynımın düğünü var 15 kasımdaa alışverişten hızlıca donup giyinippp nikaha yetiştikkk.. tabiki bebekle çook zorrr..
şuan evde bir ton yıkanacak bir ton katlanacak ve bir tonnn utuleneck çamaşır varrr ... herley heryerdeee ağlamak istiyorumm iştene ve çook yorgun gidiorumm.. güvenilir bir yardımcıda bulamadım.. eve gidince akşam sadece oğlumla ilgilenebiliorumm oğlumu yatırınca duş alıp uyuyorumm tv bile izlemiorum artık sosyal değilimm

bebeklerinize kim bakıyor arkadaslar?ve çalışmak sizce bebekle çokmu zor ben ev hanımıyım su an ama çalışmayı düşünüyorum yaza dogru

zor olmazmı ya onlar hem iş hem ev kadını valla dün bana 25 kişşi geldi efeyi görmeye diye toplanmış gelmiş arkadaşlar bari 2 şer aile gelselerdi aralıklı bunun yarısı da çocuktu tabi off hem onlara hazırlık yap hem bebeleriyle uğraş hem efeyle ilgilen ...geberdim desem abartmış olmam heralde ama bugün ev savaş alanı gibiydi sabahtan beri tekrar bi de evi temizle şimdi bi 5 dk oturdum da bakayım pc dedim işin kütüsü bayram geliyo daha bide benim ev bahçeli kurban bizde kesilecek onu düşünüyorum annem var da allahtan o bakar o zaman oğluma...

merhaba kızlar
evlilik yıldönümünüz kutlu olsun çakır ,allah daha nice yıllar kısmet etsin.

dün öğlen ve ondan önceki gece kızıma bebelac kavanoz mamasından verdim havuçlu elmalı
bugün kızımın her yeri tane tane olmuş mama yüzünden olmuş olabilirmi kızlar böyle durumla karşılaşan varmı,mamadan olsa dün olması gerekmezmiydi (

peki bunun altından nasıl kalkıyor çalışan anne demek ölümmü demek hep evde kalmakmı lazım çocuk olunca

günaydın hanımlar

nurdancım maşallah bebişine gelişimi iyi ben buradan daha önce yazmıştım zaten turunçgilleri vermek kusturuyor vede bazı insanlar limon verir hıçkırınca hemde c vitamini olsun die bu benim ilk oğlumda yaptığım en büyük hataydı 13 ay kusmasını çektim ve aşırı kusuyordu hem kendi için hemde benim için çok zor oluyor kusunca korkuyordu ve öyle öyle yemek yemekten nefret etti şimdi bile çok uğraşıyoruz yediremiyoruz yemek yemeyen çocuk insanı çok üzüyor yoruyor yıpratıyor 2ci hatamda ilk 7 ay sadece ama sadece anne sütü vermemdi yararlı ama alışması için az az da olsa tatırmak lazımmış ben yaptım hatayı 2cide yapmıyorum artık bu sabah kaşık maması yaptım oğluşuma içinede pekmez koydum azcık çok sevdi maşallah

Son düzenleme:
çakıreşinle ve çocugunla daha nice uzunnnnn senelere ALLAH SAĞLIK VE HUZUR DOLU GÜNLER GEÇİRMENİZİ NASİP ETSİN

ooh yarasın kuzuma...valla ben de verdim tattırdım yani ama o kavanoz mamalarından 4 aylık için olan meyvelilerden de veriyorum şimdi...ben de büyük hata ettim ilk 6 ay anne sütü diye vermedim şişey sonra da alışmadı benim büyük oğlan hala daha yemez bişey 5 yaşına girdi 18 kilo bile değil çok üzülüyorum..dediğin gibi efeye tatırdım herşeyden maşallah iştahı daha iyi abisine güre kilosu da tabi ama ilk çocuğu olanlar biraz korkuyo tabi dr tavsiyesine göre hareket ediyo ama onlar da 2ç de anlarlar eminim ben o hataya bi daha düşmem...bir de bakıyorum her dr ayrı bişey diyo kimi ilk 6 ay anne sütü sadece diyo kimi meyvelere başlatıyo demekki bunda da bi kesin kaide yok kafalarına hangisi uyarsa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…