2010 Temmuz Anneleri : )

aminn
geçenlerde benim de aklıma geldi
düşünmesi bile kötü
15 dk dışarı çıksam meraklanıyorum kızım için.allahım sen koru hepimizi

Ceren ve babası uyuyor koyun koyuna benim bir yığın işim var bu saatte bile.
bu arada burda çok kötü deprem oldu. ödümüz patladı ciddi sallandık yani

emel senin şu kutu bölgesindeki yapışıklık ne oldu geçti mi merak ettim..

ben artık yatayım dün gece yarısı emzirdikten sonra gene işe başlama o iş mi bu iş mi ile ilgili bişeyleri kafaya taktım döndüm durdum

karnım acıktı kalktım rulo pasta yedim

güya tatlılarla vedalaşmıştım

sonra yattım gene dön dur kafa dolu tabii uyuyamadım bir türlü gene kalktım

tam arızayım arkadaş ya

kızlarım uyumuşken gidip bende yatayım sabah saat 6da kalkıyor ipek uykumu alamadığım zaman bütün gün başım ağrıyor ,yarın misafirim var birde.
iyi geceler tatlı rüyalar kızlar

iyi geceler hanımlar biz yatıcaz inşallah 2 oğlumda ayakta nasıl yatçaksak çabalıycaz artık uyusalar bari

herkesler gitmiş..
ben süt sağıyorum yine
bitince yatcam inş.

hayat77 canım sütünü sağmak için 1 gün bekleme öyle
2 saatte bir sağ bence
ozaman artar inş.
benim oğluş hiç emmiyo
baştan beri sağıyorum
sütüm arttı maşallah
yetiyo da şimdilik
sağmaya devam:13:

yatamadım hala off:..2 kardeş ne kadar farklı yaa..çınar çoktan uyudu.ama almina hala uyumadı...her gece aynı şey oluyor..azcık süt sağdım 40 cc anca çıktı..uyusun yatırayım sağıcam azcık daha...

karanlıkta oturuyorum,salıncağında sallanıyor.gözleri hala açık hatunun..offfffffffffff (

Selamlar kızlar Izmirde deprem olmus herkese gecmıs olsun bızım oralara cok yakın ama meraklanmayım dıye aramadılar demekkı annemler ( Haberım de olmadı olsaydı arardım onları

Konusu açılmıs ben de soyleyım benım de sezeryan yerım ara sıra yorulunca yada soguk kapınca zonkluyor sag tarafım ..
Off bugun bi normal dogum vıdeosu ızledım ayyy o da zormus bee : )) Ben nasıl yapardım dıye dusunmekten kendımı alamadım . Fecii bıseydı . Dogum basladıgı anda endorfin dıye mutluluk ve yatıstırıcı bı hormon salgılanıyor ben de baya bı salgılanmıstı herhalde gule oynaya gıttım yarı uykulu yarı uyanık normalde fecii panik oldugum halde ama onu ızledım yaa endorfin fılan hak getire yanii...............

Bebişciğime bayram tatılınde mama takımı ve suluk alıcam teyzoşları :) Belkı onumuzdekı ay yavas yava suya ve ara da ek gıdaya baslarız .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…