2010 Temmuz Anneleri : )

ben burdayım ama barış çok mızmız
ona bakım derken yeni mesaj yazılmış oluyo

biz zaten biberonu set halinde aldığımız için suluğumuz var
ama mama tabağı kaşık çatal falan yok tabi ki
kaşık aldık 15-20 gün önce ebebekten
ara ara meyve püresi veriyom kaşıkla bayıla bayıla yiyo velet

Tam 9 gunluk bır tatıl vay beeeeee : ))) Eskıden olsa mumkun degıl kalmazdım Istanbulda cocuk hersey nasıl da degıstırıyor ... Ama esımle bırlıkte olmak ıyı olucak ve benım gunduz bana yardım edece : )) he hee

Meyve pursını nasıl yapıyorsun cnm makınayla mı su halınde mı yapıyorsun hıc yapmadım bılmıyorum ben nası verıcegımı gecenlerde elma yalattım baktım elımı ısırır gıbı kemırmeye calısıyor korktum hemen gerı cektım .

eğer benimkide çalışmazsa ilk defa çocukla bu kadar uzun zaman geçirmiş olacak
şimdiye kadar rekoru 2 gün :))

Tatılde coogu yer kapalı oluyor ama cnm benım esımde normalde ctesı dahıl calısır ama tatıl olucak neyseki

hazır pürelerden aldım iki kavanoz
milupa ve bebelac ın
cam rendeyi alamadım henüz bende :2:

cam rendede meyveler ezilir
suyu ve presi süzgeçten geçirilerek verilir ilk birkaç gün
sonrasındaysa kaşıkla çatalla mümkün olduğınca ezilerek o haliyle yani hafif pütürlü olarak verilirmiş

Tatılde coogu yer kapalı oluyor ama cnm benım esımde normalde ctesı dahıl calısır ama tatıl olucak neyseki

benimkinin işleri çok yoğun haftanın yedigünü çalışıyo
haftaiçide sürekli geç geliyo zaten
geçen bayramdada sadece ilk gün evdeydi bakalım bu bayram nasıl olcak

Sağol cnm gercı benım dr ılk once sebze corbası dedı ama kımınınkısı de elma ya da armutla baslatıyor. Butun kavanozu bıtırıyor mu kac gun suruyor bıtırmesı ?

Sağol cnm gercı benım dr ılk once sebze corbası dedı ama kımınınkısı de elma ya da armutla baslatıyor. Butun kavanozu bıtırıyor mu kac gun suruyor bıtırmesı ?

biz ek gıdaya başlamadık
yemeklere karşı çok ilgisi olduğu için günde birkaç çay kaşığını geçmemek şartıyla meyve püresi veya yoğurt verebilirsin dedi
kavanoz açıldı mı 2 günde bitmeliymiş
yok canım o nasıl yesin ben yiyorum

Son düzenleme:
: ))) Yarasın cnm ben de oyle yapayım bari bızımkının kılosu cok dusuk degıl zaten dr da kesın bı sekılde ek gıdaya gecın demedı bı kac kasık vereyım barı ..

bizde bu gibi durumlar için bi laf vardır
'dana esnenir ana beslenir '
bizimkide o hesap çocuklar için alıyoz ama çoğunu biz yiyoz :))

bende de 8 kilo kaldı
ama umursamıyorum göbek düzleşse yeter benim için
adet olunca düzleşir diyorlar

Anam ben en ıyısı 6 . aydan sonra mama yemeye baslayım cocukla bırlıkte yagsız tuzsun corbalar fılan nasıl olsa meme de az verıcez ozaman sutum olsun dıye homini gırtlak yapmaya gerek kalmaz ..

Ayy aklıma geldi Dr. Oetkerın pızza unu cıkmıs yada vardı da ben yenı gordum denıycem bı ara

Cnm gobek varya göbek tamamen gırtlaktan : )) Benım hastane de resımlerım var ılk bı kac gun gobek yok sonra basladım yemege ben gobekte cıktı halıyle

Aslında ben de de 8 kılo ben yuvarlak hesap 10 kılo dıyorum bıde aksamla sabah bır degıl sabah 58 oluyotum aksam 60

ay benim göbek hiç inmedi öyle çok boğazlı bi insan değilim
çoğu zaman kahvaltı bile yapmıyorum akşamdan akşama yemek yiyom
ama eşim geç geldiği için akşam yemeğini 10 gibi ancak yiyoz
sanırım o yüzden gitmiyo benimkiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…