2010 Temmuz Anneleri : )

rihtar ölçeği gibisin alminacımm :))))))))))) heheh

geçmiş olsun izmire ve izmirli arkadaşlara

hayırlısı olur senin için inşalah..

miss,fulik,teacher geçmiş olsun

bugün oğlum 5 dakka oturtmadı beni nerdeyse
uyumadı ve kucak istedi hep
şimdi yıkadık babasıyla
karnını doyurdum uyuttum
inşallah uyanmaz artık

hayırlısı olsun,sıpalar yüzünden daha uzun süre daha eve kapanmak durumundayım ama şimdilik kendime güvenimde herhangi bir sarsıntı söz konusu olmadı..süslenip püslenmeden dışarı adım atmam pek

iş konusunda hayırlısı olsunn canım..

bende fiziksel anlamda bir güvensizlik oluşmadı

sorun iş hayatında güvensizlik sanki bir anda hiç çalışmamışım gibi geldi

12 senelik iş yaşamım var ciddi kariyer yapmışım, tecrübeliyim ama sanki ilk kez çalışacakmışım gibi sudan çıkmış balık misali

kafa o kadar çok bebeğe odaklanmış ki başka şey düşünemez olmuşum

Almina deniz güneş hayat cedrix teşekkürler
valla çok korktuk yaa insan çocuğu olunca daha bir korkuyormuş valla dışarı çıkalım dedim eşime saçmalama soğukta çocuklarla mamaları uykuları ne olur dedi çantalarını hazırladım allah acısın halimize rabbim yaşatmasın birdaha kimselere

Son düzenleme:

1,5 yıldır atölyeme gitmiyorum, fırınım vs olduğu gibi duruyor..yarın gitsem uzun zamandır gitmemişim,çamurla hiç haşır neşir olmamışım gibi hissetmem..okul haricinde 16 yıllık seramik ile haşır neşirliğim var...okulu da sayarsam 20 yıl..
seninki de geçici durumdur canım,endişe etme..
anne olmak böyle bir şey ,aklımızı başımızdan alıyor..

kendi kendime düşünüyordum da..şimdiye dek ölümden hiç korkmadım...ama şimdi korkuyorum..çünkü 2 küçük bebeğim var...başıma bir şey gelirse perişan olurlar diye..Allah hem bizleri hem de yavrularımızı,eşlerimizi,tüm ailemizi korusun...

bilmiyorum canım belki senin işin daha sanatsal birşey olduğu içindir

bizim işte duygu yok, tamamen mantık

kafan başka yerlerdeyse işi batırırsın örneğin

full odaklanma dikkat matematiğe dayalı, koşturmaca ve boollll stresli

şu an ben farklı bir gezegendeyim

şimdi bu iki gezegen arasında bir köprü inşaa etmem gerek

kızlar sütümü sağdım 2 göğüsten 15cc çıktı

canım ya benim de biriktire biriktire çıkıyor..30 cc ,40 cc öyle hep..iki göğsümden hemde....sen uzun zamandır da emzirmiyordun yanlış hatırlamıyorsam ondandır.uzun süre emzirmemene rağmen 15 cc gayet iyi moralini bozma..
gönül isterdi ki keşke bizim de bir sağışta tek göğsümüzden 200 cc çıksın....sağlıklı olsunlar da napalım...

Son düzenleme:

katılıyorum canım sana.bende evde sürekli bebekle uğraşmaktan tam ev hanımı moduna girdim.işe nasıl başlıycamı düşünüyorum sürekli.baya zorlanıcam galiba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…