kızlar sütümü sağdım 2 göğüsten 15cc çıktı
bilmiyorum canım belki senin işin daha sanatsal birşey olduğu içindir
bizim işte duygu yok, tamamen mantık
kafan başka yerlerdeyse işi batırırsın örneğin
full odaklanma dikkat matematiğe dayalı, koşturmaca ve boollll stresli
şu an ben farklı bir gezegendeyim
şimdi bu iki gezegen arasında bir köprü inşaa etmem gerek
kendi kendime düşünüyordum da..şimdiye dek ölümden hiç korkmadım...ama şimdi korkuyorum..çünkü 2 küçük bebeğim var...başıma bir şey gelirse perişan olurlar diye..Allah hem bizleri hem de yavrularımızı,eşlerimizi,tüm ailemizi korusun...
canım ya benim de biriktire biriktire çıkıyor..30 cc ,40 cc öyle hep..iki göğsümden hemde....sen uzun zamandır da emzirmiyordun yanlış hatırlamıyorsam ondandır.uzun süre emzirmemene rağmen 15 cc gayet iyi moralini bozma..
gölül isterdi ki keşke bizim de bir sağışta tek göğsümüzden 200 cc çıksın....sağlıklı olsunlar da napalım...
endişelenme canım ne kadar süre beklemiştin ?
benim sütüm bol, kızımı sadece süt ile besliyorum ve son ayda 950 gram aldık
Ama gece sağdığımda çok az çıkıyor gün içinde hem yoruluyorum hem de yoğun emziriyorum.
Belki senin de ondandır.
sen emzirmiyor muydun yani sütün az mıydı böyle hep?kızlar sütümü sağdım 2 göğüsten 15cc çıktı
kimbilir belki de canım..her işin stresi oluyor aslında ..
seger formüllerini unutup krom ile nasıl kırmızı elde edeceğimi,titandioksik ile nasıl mat görüntü elde edeceğimi vs vs herşeyi hatırlıyorum desem yalan olur..hazır renkli sırlar alıyorum..zor geliyor artık hesapla kitapla uğraşmak...fırının derecesini vs otomatiğe aldım..
ne mühendisisin sunny cim ?
bu arada iyi geceler herkese..
bugün oğluma pastorize sütten yarım bardak yoğrt yaptım yedirdim bi kaç kaşık öle hoşuna gittiki maşallah.dün normal yoğurt vermiştim ekşi geldi suratını buruşturdu ama bugün sevdi oğluşum..hemde taze ve daha sağlıklı...
inek sütü mü.... ?ben kay keçi sütünü kullanıyorum arada..pastorize o da..
Matematik mühendisiyim canım ,
yanlış anlama senin işin kolay demek istemedim, elbette her işin kendine göre zorlukları vardır ama sanatsal işler insanın tabiatına uygun bana göre, şanlısın o açıdan.. o nedenle daha kolay adapte olabilinir diye düşünüyorum..
hayır canım yanlış anlamam,ben çok isteyerek seçtim bu bölümü.benim zamanımda üniversite sınavları sonuçlanıp ön kayıtlar yapıldıktan sonra güzel sanatlar yetenek sınavları yaparlardı..sonradan değişti tabi presedur..eğer güzel sanatları kazanamasaydım ki yedeklerden girmiştim tıpta okuyacaktım..iyiki de yedeklerden de olsa güzel sanatlara girmişim..bende doktor kafası,doktor olma isteği yoktu çünkü..
o zaman hayırlısı olmuş hakkında.. güzel sanatlara yatkın olduğuna göre acaba terazi veya koç burcu falan mısın merak ettim :44:
sen emzirmiyor muydun yani sütün az mıydı böyle hep?
Kusurabakma hatırlayamadım..
En son ne zaman emzirdin ya da sağdın?
seni üzmek istemem ama ama çok az canım...
acilen sağmaya devaaamm...
canım ilk 1-2 ay memeyi tutamıyorlardı zaten 2 haftaları küvezdeydi ve o süre içinde hep sağdım..bu güne kadar günde 4 kez sağıyorsam 4 kez de emzirdim..2 sıpayı emzirmek tek sıpa emzirmek kadar kolay değil..tek oldumu al saatlerce sıpan ne zaman isterse emzir..ama 2 tane ile çok zor...yardım edenim yok..hiç sütümün gelmemesinden iyidir..eşim akşamları elinden geldiğince yardım ediyor..bir kadın gibi olamaz yardımı elbette..artık canım çok acıyor,emziremicem yani..5 aydır hem emziriyorum hem de sağıyorum..zaten mama ağırlıklı besleniyorlar..şimdiye dek ne azaldı ne de arttı sütüm...ek gıdalara da geçtik. dr tavsiyesi ile.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?