2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar sütümü sağdım 2 göğüsten 15cc çıktı

endişelenme canım ne kadar süre beklemiştin ?

benim sütüm bol, kızımı sadece süt ile besliyorum ve son ayda 950 gram aldık

Ama gece sağdığımda çok az çıkıyor gün içinde hem yoruluyorum hem de yoğun emziriyorum.

Belki senin de ondandır.

Son düzenleme:
bu arada iyi geceler herkese..
bugün oğluma pastorize sütten yarım bardak yoğrt yaptım yedirdim bi kaç kaşık öle hoşuna gittiki maşallah.dün normal yoğurt vermiştim ekşi geldi suratını buruşturdu ama bugün sevdi oğluşum..hemde taze ve daha sağlıklı...

kimbilir belki de canım..her işin stresi oluyor aslında ..
seger formüllerini unutup krom ile nasıl kırmızı elde edeceğimi,titandioksik ile nasıl mat görüntü elde edeceğimi vs vs herşeyi hatırlıyorum desem yalan olur..hazır renkli sırlar alıyorum..zor geliyor artık hesapla kitapla uğraşmak...fırının derecesini vs otomatiğe aldım..
ne mühendisisin sunny cim ?

Anne olduktan sonra insan öyle düşünüyor bence de..
Ben de oğlum doğduktan sonra ilk hep öyle düşünmeye başladım
Allah kimseyi annesiz bırakmasın.

haklısın cnm..

sabahtan verdim almadı,biriksin madem dedim........yani sabahtan beri tık yok....

ben daha ev hanımı moduna giremedim :)) sadece bebek bakıcısı daha doğrusu bebek adayıcısı ( olmadı bu cümle be) konumunda hissediyorum..çünkü 4-4 lük ev temizliği ile hiç bir zaman alakam olmadı..

Son düzenleme:

Matematik mühendisiyim canım ,

yanlış anlama senin işin kolay demek istemedim, elbette her işin kendine göre zorlukları vardır ama sanatsal işler insanın tabiatına uygun bana göre, şanlısın o açıdan.. o nedenle daha kolay adapte olabilinir diye düşünüyorum..

inek sütü mü.... ?ben kay keçi sütünü kullanıyorum arada..pastorize o da..

hayır canım yanlış anlamam,ben çok isteyerek seçtim bu bölümü.benim zamanımda üniversite sınavları sonuçlanıp ön kayıtlar yapıldıktan sonra güzel sanatlar yetenek sınavları yaparlardı..sonradan değişti tabi presedur..eğer güzel sanatları kazanamasaydım ki yedeklerden girmiştim tıpta okuyacaktım..iyiki de yedeklerden de olsa güzel sanatlara girmişim..bende doktor kafası,doktor olma isteği yoktu çünkü..

o zaman hayırlısı olmuş hakkında.. güzel sanatlara yatkın olduğuna göre acaba terazi veya koç burcu falan mısın merak ettim :44:

her sene sınıfta kalıp kalıp atılırdım kesin :)) kendimde sürekli ders çalışma kapasitesi görmüyordum..

sen emzirmiyor muydun yani sütün az mıydı böyle hep?
Kusurabakma hatırlayamadım..
En son ne zaman emzirdin ya da sağdın?
seni üzmek istemem ama ama çok az canım...
acilen sağmaya devaaamm...

benim hep azdı canım.yani doğumdan sonra da 30 cc çıkıyordu 2 göğüsten hep...bebek sadece gece alıyor mememi o da 1 kere........of yaa
evt cnm haklıısn sağmaya devam..

anladım canım
inşallah sağarken yine aynı kalır sütün
ek gıdalara bende 20 güne kadar geçicem elma veriyorm sadece
bugün ceren ishal oldu su kaynatıp verdim
artık hergün vercem suyu

iyi geceler kızlar,
hayat üzülme canım inş sütlerin artar sağmaya devam et bol su iç ,benım sütüm o kadar çokki kızım emse benı bu sağma derdınden kurtaracak ama nerdee hergün 600ml sağıyorum biberonla emmediği için saklamıyorum artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…