2010 Temmuz Anneleri : )

aman aman smokin giyecek ha maasallah buyudu tabi

resmini eklersinde severiz bizde sipayi

canım doktorlara kalsa bazen çoçukları açlıkdan öldürcekler.kızım 30 gram almış bi,r ayda hala mama verme dedi.gittim aldım.çoçugum nasıl mutu.sütüm yetmiyordu.hastanede sarılıga yakalanan çoçuklarada mama vermeyin diyolar genelde açlıkdan oluyormuş çoçuklar sarılık

erkek çoçuklara bide yakışıyor o smokinler.ben lcw da spor gömlek üzerine kravat.bide yelek görmüştüm bayılmıştım.oğlum olursa mutlaka istiyordum ondan:)) siizn bebişlerde severiz artık smokinli delikanlılarımızı

Günaydın Bahar.Ek gıdalara başlamışsın.Bizim de ayın 22sinde kontrolümüz var.Dr. ek gıdaya başlatacak emmediği için.

canim bizimki bana baslama dedi cuma gunu gittim gelisimi gayet iyi zorlayarak devam et dedi

ama ben onu dinlemeyecegim cocuga dun patates verdim corba daha kakasini yapmadi normalde bu saatlerde 2 kere yapmis olurdu

en iyisi enne sozu dinlemek bencede

lcw de bende gördüm o takımı..
onuda bayramlık olarak düşünüyorum .. bugun ayakabılar ve bayramlıkları kaldı
sıpaların alışverişi bizden fazla tutuorr kızlarr :)

resimleri eklicemm kızlarr ..
inşallah damat olduğuna görürüm çoook yakıştı maşallah kujumaa
LiNa_IsILCAN, sizede davetiye gönderdikk ..
oğlumuzu gelin görünnn düğündeee :) smokinlee

bende kızıma lcw dan elbise aldım 6 aylık için.zaten 6 aylıkdan başlıyordu.kol kısmı dar ufak geldi şaşırdım.eşim bendne daha iyi anlıyor o ufak dedi.dedim yok beden bu :))

ya arkadaşlr bebişleriniz günde kaç sefer kakalarını yapıyor ?? ben biraz merak ediyorum çnk kakası doyduğunu gösteriyormuşşş
bizim kız pek kaka yapmıyooo günde 2 sefercik acba normal mi az mı çözemedim

bende kızıma lcw dan elbise aldım 6 aylık için.zaten 6 aylıkdan başlıyordu.kol kısmı dar ufak geldi şaşırdım.eşim bendne daha iyi anlıyor o ufak dedi.dedim yok beden bu :))

dun uğradım sanki bedava gibi millet akın etmişti yaaa ...
bakamadım doğru düzgün ...
bugun halletmem lazım ama eksikleri

kızlar yoğut veren varmı bebeklerine 4,5 aylık oldu bizimki verebilirmiyiz acaba bide ben kavonoz maması verdim sebzeli kabaklı piriçli bayıldı iyi markalar yani sakıncası yoktur sanırım elma üzüm ve armut sulaıda veriyorum ayrıca..

Son düzenleme:
kızlar yoğut veren varmı bebeklerine 4,5 aylık oldu bizimki verebilirmiyiz acaba bide ben kavonoz maması verdim cebzeli kabaklı piriçli bayıldı iyi markalar yani sakıncası yoktur sanırım:26:

ben vermedım henüz yoğurt ama .. başlıcam süt alıorum kendim mayalıorum ..
2 gune bir taze yoğurt mayalıcam

canım ben yoğurt yediriyorum 1 tatlı kaşığı kadar çok seviyo bebişimmm
sütaşın bebek yoğurdu var 6. aydan itbaren diyo ama az ölçüde biakınca yapmadı
bu arada yoğurt gaz yapar diye ardından birkaç damla rezene veriyorummm

doktorlar kesinlikleee hazır yoğurt önermiyorlarr ...
evde kendın mayala ...
bana doktorumuz hazır değil kendi mayaladığın yoğurtlardan ver dedi

Son düzenleme:
evde kendın mayala bana doktorumuz haır değil kendi mayaladığın yoğurtlardan ver dedi

ya o da doğru en sağlklısı ama hergün bi fincan mayalayacaksın ki o bile fazla hepsini şimdilik bitirmiyooo :s zorsunuyom sanırım

ya o da doğru en sağlklısı ama hergün bi fincan mayalayacaksın ki o bile fazla hepsini şimdilik bitirmiyooo :s zorsunuyom sanırım

kız zorlanıcak ne var hergun yarım kilo cam kap içerisinde mayala .. sizde yersiniz bebiştee bizde yoğurt tükketiğimiz için bol boll..
çalışma ortamlarından dolayıı bol tüketmek gereklii harika oluyorr zman almıor ki

kızlar doktorumuzla görüştüm az önca 15 gün sonra başla yoğurda dedi gaz yapabilir dedi hazır kavonoz mamalarında bi sakınca yok dedi ama evdede havuç patates ve mutlaka yeşi bir sebze koy dedi brokoli taze fasulye ama çekirdeklerini çıkararak sonra arttırarak pirinç irmik felan koyabilirsiniz birazda zetinyağı tabi...

şifa olsunnnn bebişlereeee

evde kendın mayala ...
bana doktorumuz hazır değil kendi mayaladığın yoğurtlardan ver dedi

canım bende onu doktora sordum.hazır sütlerdne mayalımmı diye.dediki günlük şişede satılan sütlerden bulabilirsne bul dedi.etrafınızda inek sütü satan varmı dedi yok dedim.günlük sütte yok.keçi sütüyle mayalıcam.bide yoğurt mayaası olarak günlük kullandıgınız yoğurttan mı mayalıcaksınız

bnm oğlumda çook gazlı desene benmkindede gaz yapıcakk :)
gece gazı var ise nasıl ağlıor ıkınıyorr yavrumm..
gazman doğurmuşumda haberim yook

evet cnmm onunla mayalıcamm ..
ben bir sütçü buldum ve anlaştm gunluk bırakıcak süt bana
aslında çook sütüm olmasını v kendı sutumden mayalamayı çok isterdim oğluşumaa kısmettt

bnm oğlumda çook gazlı desene benmkindede gaz yapıcakk :)
gece gazı var ise nasıl ağlıor ıkınıyorr yavrumm..
gazman doğurmuşumda haberim yook

colinox diye bir gaz damlası kullanıyoruz biz canım doktorumuz önermişti bu ek besinler başlarken kullanmaya devam et dedi dokror ben bi ara kesmiştim gazı yoktu çünkü ama şimdi tekrar kullanıyorum tavsiye ederim ama doktorunuza danışın yinede.

bende nurse harveys kullanıorum canımm..
ek gıdalarda daha çok lazım olucak
rezenede verıorum ben günlükk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…