evet zaten ben gunduz görmediğim için oğlumu akşam severek ilgileniorum ama uyku düzenim kalmadı diyebilirim sağlık olsun o huzurlu mutlu olsundaa ben razıyımmm ...
dün oğlumaa smokin aldımm bu arada
amcasının düğünü var arefe günü onu giydricez kuju yaaa ..
bugunde bayramlıkları alınacaj
canım doktorlara kalsa bazen çoçukları açlıkdan öldürcekler.kızım 30 gram almış bi,r ayda hala mama verme dedi.gittim aldım.çoçugum nasıl mutu.sütüm yetmiyordu.hastanede sarılıga yakalanan çoçuklarada mama vermeyin diyolar genelde açlıkdan oluyormuş çoçuklar sarılıkbu arada dun kuzeye corba yaptim patates ve havuc
doktor baslama demisti ama ben yaptim ishalini durdurur belki patates diye
cocuk dun aksamdan beride kakasini yapmiyor ishalini kesti galiba
bugun yine yapacagim
saat 11 gibi de meyve suyu verecegim zaten yedigi iki kasik birsey
evet zaten ben gunduz görmediğim için oğlumu akşam severek ilgileniorum ama uyku düzenim kalmadı diyebilirim sağlık olsun o huzurlu mutlu olsundaa ben razıyımmm ...
dün oğlumaa smokin aldımm bu arada
amcasının düğünü var arefe günü onu giydricez kuju yaaa ..
bugunde bayramlıkları alınacaj
Günaydın Bahar.Ek gıdalara başlamışsın.Bizim de ayın 22sinde kontrolümüz var.Dr. ek gıdaya başlatacak emmediği için.
bende kızıma lcw dan elbise aldım 6 aylık için.zaten 6 aylıkdan başlıyordu.kol kısmı dar ufak geldi şaşırdım.eşim bendne daha iyi anlıyor o ufak dedi.dedim yok beden bu :))
kızlar yoğut veren varmı bebeklerine 4,5 aylık oldu bizimki verebilirmiyiz acaba bide ben kavonoz maması verdim cebzeli kabaklı piriçli bayıldı iyi markalar yani sakıncası yoktur sanırım:26:
kızlar yoğut veren varmı bebeklerine 4,5 aylık oldu bizimki verebilirmiyiz acaba bide ben kavonoz maması verdim cebzeli kabaklı piriçli bayıldı iyi markalar yani sakıncası yoktur sanırım elma üzüm ve armut sulaıda veriyorum ayrıca..
doktorlar kesinlikleee hazır yoğurt önermiyorlarr ...
evde kendın mayala bana doktorumuz haır değil kendi mayaladığın yoğurtlardan ver dedi
ya o da doğru en sağlklısı ama hergün bi fincan mayalayacaksın ki o bile fazla hepsini şimdilik bitirmiyooo :s zorsunuyom sanırım
kızlar doktorumuzla görüştüm az önca 15 gün sonra başla yoğurda dedi gaz yapabilir dedi hazır kavonoz mamalarında bi sakınca yok dedi ama evdede havuç patates ve mutlaka yeşi bir sebze koy dedi brokoli taze fasulye ama çekirdeklerini çıkararak sonra arttırarak pirinç irmik felan koyabilirsiniz birazda zetinyağı tabi...
doktorlar kesinlikleee hazır yoğurt önermiyorlarr ...
evde kendın mayala ...
bana doktorumuz hazır değil kendi mayaladığın yoğurtlardan ver dedi
kızlar doktorumuzla görüştüm az önca 15 gün sonra başla yoğurda dedi gaz yapabilir dedi hazır kavonoz mamalarında bi sakınca yok dedi ama evdede havuç patates ve mutlaka yeşi bir sebze koy dedi brokoli taze fasulye ama çekirdeklerini çıkararak sonra arttırarak pirinç irmik felan koyabilirsiniz birazda zetinyağı tabi...
canım bende onu doktora sordum.hazır sütlerdne mayalımmı diye.dediki günlük şişede satılan sütlerden bulabilirsne bul dedi.etrafınızda inek sütü satan varmı dedi yok dedim.günlük sütte yok.keçi sütüyle mayalıcam.bide yoğurt mayaası olarak günlük kullandıgınız yoğurttan mı mayalıcaksınız
bnm oğlumda çook gazlı desene benmkindede gaz yapıcakk :)
gece gazı var ise nasıl ağlıor ıkınıyorr yavrumm..
gazman doğurmuşumda haberim yook
colinox diye bir gaz damlası kullanıyoruz biz canım doktorumuz önermişti bu ek besinler başlarken kullanmaya devam et dedi dokror ben bi ara kesmiştim gazı yoktu çünkü ama şimdi tekrar kullanıyorum tavsiye ederim ama doktorunuza danışın yinede.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?