kızlar evet her doktor inek sütü vermeyin diorr ama
eskiler bizi nasıl büytümüş prinç unu cicibebe
bende mamalara hiçmi hişç güvenmiorum
gdo katkılı eskiden bukadr çeşit hastalık varmıydı hayır yoktuu..
şimdilerde yediğimiz hormonlar katkılar yüzünden oluyor bunlar..
ben inek sütü vermiyorum ama yoğurdunu vermemi tavsiy etti doktorum
etmese bile annem ver dedii
bende vericemm ..
hepimiz sağlıklı zeki bireyleriz ve bunları yiyerek büyüdük aslındaa çok pinpirikli olmamak gerekiyorrr
not: sadece kendi düşüncelerim kızlarr ...
ben çocuk bakımında eskilere daha çok güveniorum
İlk 3 sene vermeyi düşünmüyorum.. Daha sonrasında kendi içmek isterse içsin.. Yeri doldurulmayacak birşey değil..
Hani bir reklam var ya.. Bir bebeğin önüne koccccamannn bir suluk gibi birşey koyuyorlar..
Ve diyorlar ki: ''Bebeklerin günlük demir ihtiyacını karşılamak için bilmem kaç litre inek sütü içmesi lazım''.. Sanırım 24 litre mi ne? Yani demir var içinde ama bizim bağırsaklarımız o demiri ememiyor, kalsiyumu ememiyor.. Yapılan araştırmaları okuyun.. Böylesine kof birşeyi neden çocuğuma içireyim ki.. Daha başka alternatifler bulmaya çalışırım.. Keçi sütü gibi.. Hem daha sağlıklı.. Bence iyice araştırın anneler..
ay benim de var alerjik rinitim ve bilimum alerjik rahatsızlıklarım.
acaba benim de ondan mı kaynaklanıyo gerçi bizde kimsede yok bildiğim...
Canım sende olması yeterli kızın için.. Bu konuları araştır ve dikkat et bence..
Atalarından gelebilir, illa birinci kuşakta olması gerekmiyor.. Daha eskilerde vardır..
İşte inek sütü genlerimizde olan bu hastalığı tetikleyebiliyor..
meraba canım nasılsın?azericen süperburadayıq azeri gəlin .. amma körpələr icazə vermir:))
səninki yatdı mu?
Vay be..Azericemle gurur duydum..
ikisi de değil..kova burcuyum ..
meraba canım nasılsın?azericen süper
Ben de kova burcuyum.Kova burçları çok idealisttir biraz da mükemmelliyetçi.Anladığım kadarı ile sen de öylesin.
iyiyim,sağolasın canım sen nasılsın ? oturuyormuş yavrun,maşallahdarısı başımıza :)
cok saol canım.inşallah sizinkilerde oturur az kalmış.bizde yürütec aldık olguma.o kadar rahatki bende işlerimi rahat rahat yapıyorum.oda oylananıyor.resmini gördünmü oglumun
cok saol canım.inşallah sizinkilerde oturur az kalmış.bizde yürütec aldık olguma.o kadar rahatki bende işlerimi rahat rahat yapıyorum.oda oylananıyor.resmini gördünmü oglumun
bilmiyorum ki canım..değişiyor işte o durumlar..bazan bazı konularda fazla mükemmeliyetçi olduğumu düşünüyorum..kolay kolay beğenmiyorum,çok yargılıyorum,ufak tefek kusurları hemen görüyorum..daha esnek olmayı isterdim..ama kişilik işte..eskiden daha mükemmeliyetçiydim de esneklik kazanmaya başladım yaş aldıkça..
bazı konularda da fazla rahatım sanki..kendimi üzememem,yoramam,dünyaya 1 kez geliyoruz diyorum...
sıpaları yetiştirme konusunda ve ilersi için ideallerim var ama kısmet..hayat ne getirir ne götürür bilinmez..inşallah ülkesini,vatanını ,milletini seven Atatürkçü ve aynı zamanda inançlı kişiler olurlar..
ben de şekerle ne kadar geç tanışırsa o kadar iyi diye düşünüyorum...
ama pekmez çok faydalı bir besin kahvaltı bulamacına biraz katılabilir ya da meyve püresine eklebilir kanımca.
bal reçel vs zaten riskli...
canım bende öyle düşünüyordum dr söyledi bizde aldık zaten araştırdım yürütecler 6aydan sonra kullanıyrormuş.evet bizim oglan baya erkenci davranıb31+4günlük dogmuşdu.profilinde gördüm de ama yürüteç için erken değil mi ? yanılmıyorsam sen de erken doğum yapmıştın ??
maşallah oğluna
saol canım.allah hepsini korusunmaşallah ozana, bu topiğin abisi o.
sonra da alminayla çınar geliyo tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?