Evet ben de uyutmak ıcın ııstıyorum suanda ana kucagının kayıslarından tutup sallıyorum tek basımayken ayaklarıma carpa carpa .. Yatagı da sallanıyor aslında park yatak ama kesmıyor beyfendıyı : ))
kızlar bu salıncak neyin nesi. ben de kucağımda sallayarak uyutuyorum çoğunlukla da memede uyutuyorum çünkü kucağıma alınca mememe yapışıyor tişörtümün üstünden emmeye çalışıyor. açmazsam ağlıyor sonra memede uyuya kalıyor. ama benim oğlanı uyutmak tam bir işkence. özellikle gece uykusu. 3-4 kere uyuyor geri uyanıyor. gece de çok sık uyanıyor. hala uyutamadık saat yarım oldu. bizde elektrikli sallanan beşik var ama asla onda uyumuyor. salıncak nasıl bişe bence onda da uyumaz ama .
kızlar bu salıncak neyin nesi. ben de kucağımda sallayarak uyutuyorum çoğunlukla da memede uyutuyorum çünkü kucağıma alınca mememe yapışıyor tişörtümün üstünden emmeye çalışıyor. açmazsam ağlıyor sonra memede uyuya kalıyor. ama benim oğlanı uyutmak tam bir işkence. özellikle gece uykusu. 3-4 kere uyuyor geri uyanıyor. gece de çok sık uyanıyor. hala uyutamadık saat yarım oldu. bizde elektrikli sallanan beşik var ama asla onda uyumuyor. salıncak nasıl bişe bence onda da uyumaz ama .
iyi gecelerrr
biz gene geldik
yatağında ellerini emmekle meşgül keyfinin gelmesini bekliyom bende
barış gündüzleri kolay uyuyor ama gece çocuğun içine ne kaçıyorsa uyumuyor(
sende bi salıncak al medaa
bebekleri uyumayanlara Allah sabır ve kolaylık versin çok zor oluyor.uykusu varsa eger.benim kızım çok şükür uyuyor ana dizinde.sağ sola iki sallıyorum bide sarıyorum.çunki elleriyle kendini uyandıran bir kız.
kızlar 3 yaşına kadar artık kendi kendilerine de uyur sıpalar bence ya...hala sallamaya gerek olucağını sanmıyorum..Ama her sıpa farklı tabi..
cansam geçen gün tel den mesaj gelmedi mi?
ben gece sarmıyorum sanırım çabuk uyumuyor
gerçi sarıpta uyutuncada çabuk kalkıyo
gözlerini ovuştura ovuştıura uyuyo geceleri
çocuğu kendi kendine uyumaya alıştırmak lazım
görümcem iki buçuk yaşındaki kızı için tavana beşik kurdu
sallamakla baş edemediği için
gerçi mana bulduğumdan değil
bizim ne olacağımız belli değil sonuçta[/QU
yaa ıste uyumayınca su olsa bu da olsa dıyorsun mısıl mısıl uyudugu zamanlar hıc bıseye gerek yok gıbı gelıyor aslında
Medaa pudıng ne oldu cnm ? Yapabıldın mı : )))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?