2010 Temmuz Anneleri : )

benim de hoşuma gidiyor..yüzlerindeki gülümseyen ifadeyi görmek acaip mutluluk verici..

bu akşam babası aldı oyalamak için
barış bana bakıp bakıp kıııııııı diyor gülümsüyor falan ben bakıyorum çıkardığı sesi taklit ediyom kahkaha atıyo eşimde sinir oldu,benimde duyduğum mutluluk tarifsiz

merhaba canım bahar çok hastalandı bronşit oldu. bugün muayene ettirdim. senden birşey rica edecektim eşim farmakolog demiştin. eğer eşin müsaitse sorabilirmisin bahara sabah calpol bu akşam muconex şurup ile augmentin şurup verdim. şimdi birde paranox fitil versem dokunur mu? daha 3,5 aylık küçük olduğu için çok fazla ilaç vermeye korktum ama rahatsızlıktan uyuyamıyor bile. eğer eşin müsait değilse yarın doktorumuzu arayıp sorcam.

geçmiş olsun en kısa zamanda atlatır inşallah

tatlım çok geçmiş olsun. en kısa zamanda atlatır inşallah.

sağolun arkadaşlar geçen gün güneş var diye hava almaya çıktık yarım saat site içindeki parka ve olan oldu. güneşten faydalansın derken kızımı hasta ettim. sıkıda giydirmiştim ama ağız ve burundan aldı soğugu diye düşünüyorum. bayram gezmelerinizde sizlerde çok dikkatli olun lütfen. kızım acı çektikçe içim sızlıyor dün geceden beri aç çünkü mama verdiğimde yutkundukça boğazı acıyor ki ağlıyor. aç olunca uyutamıyoruzda. çok dikkatli olun sizlerde.

kuzum yaa...üzme kendini onlar bizden daha çabuk toparlar. anne sütüiyileştirici nede olsa...

tekrar geçmiş olsun minik baharımız en kısa zamanda iyileşir inşallah
bende yatıyorum barış uyudu bende biraz uyum bari :))

benimki de düşkün ama memeden ayrılınca açıyo gözlerini

işte ben iyice dalana kadar ayırmıyorum memeden. bişeye alışacaksa hiç değilse memeye alışsın.mahvoluyodum ayakta sallan zıpla bi yandan da şarkı söyle. artık sinirlerim harap olmuştu yorgunluktan.

şimdi uyutabildim ardayı sonunda bizde yatıcaz şimdi

bendede var salıncaktan tam yatıyor benimki sanırım hepsi öyle hamile olduğumu duyunca almıştım hem mert kullandı hala kullanıyor hemde arda bazen içinde uyuyor bide ip bağladım ona koltukta dizi,vs.izlerken sallıyorum rahat bişi ama yer kaplıyor tabi oturma odası oyun odası gibi oldu seneye ben salona taşınıcam ve tamamen çocuklarıma özel bir oyun odası hazırlıycam inşallah yazı bekliyorum onun için boya badana vs yapıp hazırlıycam

ben anne sütünden yoğurt yapmayı bilmiyorum inek sütünden yoğurt mak.sinde yapıyorum ben

sonbaharcım halide bahara çok geçmiş olsun tatlışım almina bu soruya cvp versin atbiki ama bence carpol vermissin o zaten ağrı kesici ateş düşürücü rahatlatır yani ama eğer ateşi varsa ve düşmüyorsa anca 4 saat sonrasında( hatta 6 saat ama düşmüyorsa veriyor drlar ) yarım fitil verebilirsin iki ateş düşürücü arka arkaya ağar gelir sen bilirsin tabiki yine üzüldüm baharcığın hasta olmasına

Son düzenleme:
cedricx, gizemsa, medaa, shelan sanırım bukadar kişi var alttan kopyaladım hepinize iyi geceler öpüyorum kuzular bende dinleyim azcık tüm vucudum ağrıyor

iyi sen nasılsın? kocayı uyuttum kuzumu uyuttum bi yandan beyaz show u izliyorum bi yandan da burada hasret gideriyorum. geçmiş olsun dün deprem olmuş sizin orda.

evet sorma.ben kız kucağımda ayaktaydım.annem söylemese hiç fark etmeyecektim.hissetmedim yani.ama insan sonradan düşününce.....kızla ne yapardım,yalnız olsam ne olurdu falan diye baya bi kurdum kafamda.ilk defa korktum depremden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…