benim de hoşuma gidiyor..yüzlerindeki gülümseyen ifadeyi görmek acaip mutluluk verici..
çok seyrek ninni söylediğim.genelde pc den dinletiyorum..ama dikkat ettiğim bir şey var ,ben ninni söyleyince birden pür dikkat kesiliyorlar,sakinleşiyorlar,gülümsüyorlar mutlu mutlu..sanırım hoşlarına gidiyor..onları öyle görünce ben de seviniyorum..ama ninnimle uyumuyorlar,sadece sakinleşiyorlar sanırım..
merhaba canım bahar çok hastalandı bronşit oldu. bugün muayene ettirdim. senden birşey rica edecektim eşim farmakolog demiştin. eğer eşin müsaitse sorabilirmisin bahara sabah calpol bu akşam muconex şurup ile augmentin şurup verdim. şimdi birde paranox fitil versem dokunur mu? daha 3,5 aylık küçük olduğu için çok fazla ilaç vermeye korktum ama rahatsızlıktan uyuyamıyor bile. eğer eşin müsait değilse yarın doktorumuzu arayıp sorcam.
bende sesimle sakinleştiğini fark edince başladım
aslında hoşumada gidiyor
ee nasıl vazgeçti :44:
merhaba canım bahar çok hastalandı bronşit oldu. bugün muayene ettirdim. senden birşey rica edecektim eşim farmakolog demiştin. eğer eşin müsaitse sorabilirmisin bahara sabah calpol bu akşam muconex şurup ile augmentin şurup verdim. şimdi birde paranox fitil versem dokunur mu? daha 3,5 aylık küçük olduğu için çok fazla ilaç vermeye korktum ama rahatsızlıktan uyuyamıyor bile. eğer eşin müsait değilse yarın doktorumuzu arayıp sorcam.
teptim ağzına memeyi geçti bizimki biraz boğazına düşkün de:90:
sağolun arkadaşlar geçen gün güneş var diye hava almaya çıktık yarım saat site içindeki parka ve olan oldu. güneşten faydalansın derken kızımı hasta ettim. sıkıda giydirmiştim ama ağız ve burundan aldı soğugu diye düşünüyorum. bayram gezmelerinizde sizlerde çok dikkatli olun lütfen. kızım acı çektikçe içim sızlıyor dün geceden beri aç çünkü mama verdiğimde yutkundukça boğazı acıyor ki ağlıyor. aç olunca uyutamıyoruzda. çok dikkatli olun sizlerde.
benimki de düşkün ama memeden ayrılınca açıyo gözlerini
tekrar geçmiş olsun minik baharımız en kısa zamanda iyileşir inşallah
bende yatıyorum barış uyudu bende biraz uyum bari :))
hoşgeldiiiiiiiinnnnnn
hoşbuldukkkk shelan!nasılsın?
cedricx, gizemsa, medaa, shelan sanırım bukadar kişi var alttan kopyaladım hepinize iyi geceler öpüyorum kuzular bende dinleyim azcık tüm vucudum ağrıyor
cedricx, gizemsa, medaa, shelan sanırım bukadar kişi var alttan kopyaladım hepinize iyi geceler öpüyorum kuzular bende dinleyim azcık tüm vucudum ağrıyor
iyi sen nasılsın? kocayı uyuttum kuzumu uyuttum bi yandan beyaz show u izliyorum bi yandan da burada hasret gideriyorum. geçmiş olsun dün deprem olmuş sizin orda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?