döktüm yaa
içime sinmedi
medda açtım tel ama mesaj yok canım?
çocuğu kendi kendine uyumaya alıştırmak lazım
görümcem iki buçuk yaşındaki kızı için tavana beşik kurdu
sallamakla baş edemediği için
gerçi mana bulduğumdan değil
bizim ne olacağımız belli değil sonuçta
burdan gönderdiğim mesajla aynı saatte peşpeşe gönderdim
şimdiye dek hiç ayakta ya da battaniye ile sallamadık..bir de o sallama teranesi çıksa yanmıştım..genelde kendi kendilerine uyuyorlar ya da anakucağındalarsa taş çatlasa en fazla 5 dakika sallıyoruz ya da salıncakta sallanıyorlar..nasıl alıştırılırsa öyle devam ediyor sanırım..
ilerde nasıl olur Allah bilir,umarım .değişmez bu durum...
şimdiye dek hiç ayakta ya da battaniye ile sallamadık..bir de o sallama teranesi çıksa yanmıştım..genelde kendi kendilerine uyuyorlar ya da anakucağındalarsa taş çatlasa en fazla 5 dakika sallıyoruz ya da salıncakta sallanıyorlar..nasıl alıştırılırsa öyle devam ediyor sanırım..
ilerde nasıl olur Allah bilir,umarım .değişmez bu durum...
burdan özelden attığın mesajları gördüm annene gidiceni söylemişsin ama ben o mesajını akşam 7,5 8 de okudum cevaben geri dönmedim kusura bakma :26:
benim kuzu hiç sallama filan istemiyor. emzirirken uyuyor. hem benim de içim rahat ediyor aç yatmadı diye. gazını da çıkartmıyorum. bugüne kadar sıkıntı olmadı şükür.
nette olmadığını farkettiğim için cepten göndermiştim
geri dönmeyince işi vardır dedim
benim kuzu hiç sallama filan istemiyor. emzirirken uyuyor. hem benim de içim rahat ediyor aç yatmadı diye. gazını da çıkartmıyorum. bugüne kadar sıkıntı olmadı şükür.
aa yok canım ben cepten mesajını almadım inanki alsam geri dönerdim numarayı özelden atarım şimdi yanlışmı gönderdin acaba dur canım..
ooo maşallah darısı benimkine inşallah
ben birde ninniye alıştırdım
gecenin bu saatinde konser veriyorum
ooo maşallah darısı benimkine inşallah
ben birde ninniye alıştırdım
gecenin bu saatinde konser veriyorum
çok seyrek ninni söylediğim.genelde pc den dinletiyorum..ama dikkat ettiğim bir şey var ,ben ninni söyleyince birden pür dikkat kesiliyorlar,sakinleşiyorlar,gülümsüyorlar mutlu mutlu..sanırım hoşlarına gidiyor..onları öyle görünce ben de seviniyorum..ama ninnimle uyumuyorlar,sadece sakinleşiyorlar sanırım..
ee nasıl vazgeçti :44:benimki de öyleydi hatta dahası ilk olarak kucakta gezmeyle başlıyoduk. sonraki adım kucak + şarkı. son adımsa kucak + şarkı + sallanma ya da zıplamaydı. acaip kilo vermiştim. şimdi geri aldım
benim de hoşuma gidiyor..yüzlerindeki gülümseyen ifadeyi görmek acaip mutluluk verici..bende sesimle sakinleştiğini fark edince başladım
aslında hoşumada gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?