2010 Temmuz Anneleri : )

şimdiye dek hiç ayakta ya da battaniye ile sallamadık..bir de o sallama teranesi çıksa yanmıştım..genelde kendi kendilerine uyuyorlar ya da anakucağındalarsa taş çatlasa en fazla 5 dakika sallıyoruz ya da salıncakta sallanıyorlar..nasıl alıştırılırsa öyle devam ediyor sanırım..
ilerde nasıl olur Allah bilir,umarım .değişmez bu durum...

benim kuzu hiç sallama filan istemiyor. emzirirken uyuyor. hem benim de içim rahat ediyor aç yatmadı diye. gazını da çıkartmıyorum. bugüne kadar sıkıntı olmadı şükür.

ilk bir ay bende hiç sallamadım
ama gaz sancıları başlayınca mecbur kaldık:2:
şimdi de sallanmadan kesinlikle uyumuyor

burdan özelden attığın mesajları gördüm annene gidiceni söylemişsin ama ben o mesajını akşam 7,5 8 de okudum cevaben geri dönmedim kusura bakma :26:

nette olmadığını farkettiğim için cepten göndermiştim
geri dönmeyince işi vardır dedim

benim kuzu hiç sallama filan istemiyor. emzirirken uyuyor. hem benim de içim rahat ediyor aç yatmadı diye. gazını da çıkartmıyorum. bugüne kadar sıkıntı olmadı şükür.

ooo maşallah darısı benimkine inşallah
ben birde ninniye alıştırdım
gecenin bu saatinde konser veriyorum

nette olmadığını farkettiğim için cepten göndermiştim
geri dönmeyince işi vardır dedim

aa yok canım ben cepten mesajını almadım inanki alsam geri dönerdim numarayı özelden atarım şimdi yanlışmı gönderdin acaba dur canım..

dönmeye başladıklarından beri pek gaz sorunumuz kalmadı bizim de çok şükür..

aa yok canım ben cepten mesajını almadım inanki alsam geri dönerdim numarayı özelden atarım şimdi yanlışmı gönderdin acaba dur canım..

belki ben yanlış kaydetmişimdir bende kontrol edeyim öyleyse
gerçi şuan yanımda değil tel
sabaha bakarım
ne işle meşgulsün

çok seyrek ninni söylediğim.genelde pc den dinletiyorum..ama dikkat ettiğim bir şey var ,ben ninni söyleyince birden pür dikkat kesiliyorlar,sakinleşiyorlar,gülümsüyorlar mutlu mutlu..sanırım hoşlarına gidiyor..onları öyle görünce ben de seviniyorum..ama ninnimle uyumuyorlar,sadece sakinleşiyorlar sanırım..

benimki de öyleydi hatta dahası ilk olarak kucakta gezmeyle başlıyoduk. sonraki adım kucak + şarkı. son adımsa kucak + şarkı + sallanma ya da zıplamaydı. acaip kilo vermiştim. şimdi geri aldım

bende sesimle sakinleştiğini fark edince başladım
aslında hoşumada gidiyor

benimki de öyleydi hatta dahası ilk olarak kucakta gezmeyle başlıyoduk. sonraki adım kucak + şarkı. son adımsa kucak + şarkı + sallanma ya da zıplamaydı. acaip kilo vermiştim. şimdi geri aldım
ee nasıl vazgeçti :44:

hafif aç karnına bıcı bıcılarını yapıp üzerine besleyince daha kolay uyuyorlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…