2010 Temmuz Anneleri : )

tünaydınnnn

esmacım geçmiş olsun umarım çabuk geçer

laylaylomcum sanada iyi bayramlar iyi tatiller annişinde bol bol dinlen

bizde birazdan evden çıkıcaz biberonların makinadan çıkmasını bekliyorum hazırlanıp cicişler bakmaya gidicez hem oğluşuma hem yiğenime

canım öncelikle iyi yolculuklar diliyorum. senin ve ailenınde bayramı mübarek olsun kızının 2. bayramı:))

slm kızlar herkeze sonbahargeçmiş olsun kızına.benimde bogazımda hafif yanma hissi ve kaşıntı var valla bende emziriyorum ne yapsam bilmiyorum ilerlemeden

slm kızlar herkeze sonbahargeçmiş olsun kızına.benimde bogazımda hafif yanma hissi ve kaşıntı var valla bende emziriyorum ne yapsam bilmiyorum ilerlemeden

geçmiş olsun canım,genelde boğaz ağrısına adaçayı içilir ama sakın sen öyle yapma.adaçayı sütü azaltıyormuş.ben adaçayı içtim geçen hafta ondan mı hastalıktan muı bilmem sütüm azaldı.sen karbonatlı suyla gargara yap en iyisi onun bi zararı yok bildiğim.

selamlar.
sonbaharcım geçmiş olsun...

biz bugün kontrole gittik, aşısını oldu, yoğurt ve meyve suyuna başlıyoruz. hatta bugün yoğurt verdim yedi maşallah.
siz hangi ölçülerle yapıyorsunuz, ben hiç yoğurt mayalamadım da demire başladık umarım kabız yapmaz. sizde etki yaptı mı?
3 cm uzamış kızçem :) kilo alımıda normal dedi.. anne sütü arada çok ağlarsa mamaya devam..

bir de bizim dr. vajina yapışıklığına falan hiç bakmıyor orasına. düşündüm yok bakmıyor bezini çıakralım dedi ben çıkarttım tartıya koydu.. Allah allah..

Son düzenleme:

maşşaaallah bebişine hatırladığım kadarıyla yunus bey doktorunuz bende ilk günden beri yunus beye gidiyorum kendisi kayınpederimin arkadaşı zaten ben artık süt vermediğim için yoğurtla meyve suyu dedi bana ama meyve suyu için 5 10 gün bekle dedi mamayla haşır neşir olsun hem gaz yapar dedi ama bilmiyoki ben çoktan başladım

aa sendemi yunus beye gidiyorsun. bende doğumdan beri o dr.muz..
bana hazır yoğurt ver bir iki kez dedi. sonra bardakda mayalarsın dedi.
keçi sütünü sordum, inek sütü daha zengin içerikli. keçi sütü alerjisi olanlara veriyoruz dedi. cam şişede taze günlük süt al onunla mayala dedi. hadi bakalım..
ne çok dedi dedi demişim:)))

valla bana bu kadar çok şey söylemedi

valla bana bu kadar çok şey söylemedi

canım ben sordum, keçi sütüyle yapanlar var öyle mi yapsam diye. kaç kaşık, ne zamanlar vericem. maşallah soru üstüne soru. ama ne yapayım sonra eve geliyorum bak bunu sormayı unutmuşum şunu söylememişim diyorum. sağolsun sorunca çok güzel açıklıyor herşeyi.. sen mayalıyor musun yoğurt?

Son düzenleme:

bende hep unutuyorum sorucaklarımı ama çok iyi bi doktor çok memnunum kendilerinden geçen 2 gece yattık hastanede sürekli gelip takip ediyo ilgili yani

ayy bugün heryer çok kalabalık, herkes son anda alışveirşe çıkmış bizde tabiii :)
o ne akrgaşaydı, acele acele bakıp alıp geldik neyseki. herkesler gezmede heralde h.sonu ya..

bende hep unutuyorum sorucaklarımı ama çok iyi bi doktor çok memnunum kendilerinden geçen 2 gece yattık hastanede sürekli gelip takip ediyo ilgili yani

evet bizde minicikken sarılık yüzünden 1 gece yatmıştık. gece olduğu için yoktu ama memnunum dr.muzdan. reklam gibi oldu :)

valla yaa herkes gezmelerde galiba ben oğluşumla tek başıma oturuyorum öle zaten çook huysuz bugün oğluşum doğru dürüst yemek bile yiyemedim daha

valla yaa herkes gezmelerde galiba ben oğluşumla tek başıma oturuyorum öle zaten çook huysuz bugün oğluşum doğru dürüst yemek bile yiyemedim daha

Allah yardımcın olsun canım..
ikimiz kaldık bugün diyecektim zil çalıyo
bende çıkıyorum öptüm seni

evet bizde minicikken sarılık yüzünden 1 gece yatmıştık. gece olduğu için yoktu ama memnunum dr.muzdan. reklam gibi oldu :)

bizde bi sarılıktan bi ateşten bide geçen yattık artık herkes tanıyo bizi görmedikleri zaman eksiklik hissediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…