2010 Temmuz Anneleri : )

ek gıdaya geçince bebeklerin kakası daha koyu kıvamlı ve kokulu omaya başlıyormuş bilgin olsun ben daha geçmedim ama geçen arkadaslarım öyle diyor

bende yoğurt ve meyve suyuna başladım bugün, anne sütüne devam..
benim kızım çok kilo alan bir bebek değil ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..

sonbahar geçmiş olsun bebekler artık hasta olmaya başladılar çok normal aslında ...panik olmamak lazım, Allah şifasını versin canım..

bende yoğurt ve meyve suyuna başladım bugün, anne sütüne devam..
benim kızım çok kilo alan bir bebek değil ama sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..

gokcek merhaba,

biberonu alıyo mu kızın ? en son yeni biberon deneyecektin

ben geniş ağızlı damaklı vs.. aldım yine almadı benimki..ne yapsam da biberona alıştırsam acaba..

sonbahar geçmiş olsun bebişine.geçmişi okumaya zamanım olmadığı için göremiyorum bazı yazılan konuları.

sunny biberona bende kızımı alıştıramadım bir yöntem bulursanız banada bıldırın.

ben sordum bazı doktorlar başlatıyor dedim hiç gerek yok dedi.kilosu 7700 çok güzel kilo alıyor özenmeyin ne kadar fazla anne sütü alırsa o kadar iyidir vermeyin hiçbişey dedi ne bilim ben de istiyodum bir de benim bebeğimin allerjisi var ek gıdalara geçerken sizde çok dikkatli olmamız lazım dedi ben de korkuyorum şimdi allerji için zaditen damla vermeye başladık kortizonlu krem de sürdüm bir kere çünkü artık yaraya çevirmişti çocuk kaşınmaktan uyku uyumuyordu ben de sinirden kaşınmaya başladım anne oğul sabaha kadar kaşınıyoduk neyse ama beni haşat ediyor sürekli emiyor bakalım ne kadar dayancam

uçları damaklı ve kauçuk biberonları deneyin kızlar daha doğrusu meme ucunuza uygun biberonları benimki de almıyordu bazen öyle kandırıyorum ama biberonla anne sütü verirsem içiyor da mama verirsem içmiyor mamanın tadını sevmiyor geçen gün ikisini de tattım haklı çocuk çok tatlı yediğim için sütüm tatlı ama mama tatsız ondan heralde.

meraba canım bu arada sonbaharın kızına nolmuş ben çok uzun zamandır girmiyorum geçmişi okumama imkan yok

Dışarı çıkmışlar hastalanmış sanırım bronşit olmuş.Dr ilaç vermiş.Allah acil şifalar versin.Bir an önce iyileşir inşallah.

Flowersun oğullarımız arasında 2 gün var.Arda 18 temuz doğumlu.Maşallah sizinkinin kilosu gayet iyi.Benim oğlum 6 kilo daha.Gerçi 2700 gr doğdu ama.Senin oğlun ne kadar doğdu?

Flowersun oğullarımız arasında 2 gün var.Arda 18 temuz doğumlu.Maşallah sizinkinin kilosu gayet iyi.Benim oğlum 6 kilo daha.Gerçi 2700 gr doğdu ama.Senin oğlun ne kadar doğdu?

3880gr doğdu canım. benim oğlum 12 gün ün. hastanesinde yattı ve çok ağır antibiyotik yedi. yüksek ateşten dolayı sanırım akrabalardan birinden bir virüs kapmış. aman dikkat edin kızlar valla öptürmeyin çocuklarınızı ben engel olamadım 25 günlükken çok acı çekti çocuğum. ama genel kilo alımı gelişimi bozulmadı hiç Allaha şükür sütüm de kesilmişti ama yoğun çabalarım sonucu geri geldi şimdi sadece anne sütüyle besleyebiliyorum.bebeğim de gayet iyi. ama denizin yazısını okuyunca aklım karıştı mutlaka ek gıda verilmelidir filan yazıyodu. neyse doktorun bir bildiği vardır heralde bizi geçirmedi ek gıdaya.

merak etme canım şu an topicde birçok bebek aynı durumda.
Gece uykuları seninkine benzer..
Benimki de benzer şekilde.
Ben de sanırım kendi kendime nazar değdirdim..
inş düzelir

Aaaa su hakkında birşey demediiiii:44: hiç vermedim:44:

Eh doktorun ne derse sen de onu yapacaksın canım herkes gibi
merhaba canım :))

sellaaaammmm benden dee

Boşver canım..
sen sormuşsun doktoruna ek gıda konusunu o da gerek yok demiş..
Her çocuk farklı sonuçta

Dışarı çıkmışlar hastalanmış sanırım bronşit olmuş.Dr ilaç vermiş.Allah acil şifalar versin.Bir an önce iyileşir inşallah.

geçmiş olsun antibiyotikle iyileşir ama yazık insanın çocuğunu hastalanması çok üzücü çok zor iyi bilirim. Allah şifasını versin. ben hastanedeyken ölmek istemiştim resmen.ben şimdi her gece dua ederken Allahım çocuğumu mikroplardan virüslerden bakterilerden kötü hastalıklardan kazalardan belalardan sel felaketlerinden ve nazardan koru die dua ediyoum başka koru diyeceğim bişey kaldı mı acaba

Boşver canım..
sen sormuşsun doktoruna ek gıda konusunu o da gerek yok demiş..
Her çocuk farklı sonuçta

öyle tabi ama ben dokuzeylül macerasından sonra doktorlara güvenimi kaybettim en iyisine de gitsem tereddüte düşüyorum acaba öyle mi böyle mi diye ama güvenmekten başka çare yok.

Maşallah doğum kilosu iyiymiş.Sadece anne sütü alması da güzel.Küçücük bebek hiç şapur şupur öpülür mü ne düşüncesiz insanlar var.Allahtan şimdi oğlun iyi.Allah onların hastalığını,sıkıntısını,üzüntüsünü yaşatmasın bizlere.İnsan evladına birşey olsa kahroluyor.
Ek gıdaya gelince eğer bebek mama alıyorsa bizim gibi 4. ayda ek gıdaya geçiriyoe drlar.Ama anne sütü alıyorsa 5,5 ay civarı geçiriyorlar diye biliyorum.Ama yavaş yavaş bazı şeyleri yalatın diyolar tat duyusu gelişsin diye.

ben ağzına elma soktum şapur şupur yaladı sonra doktora tattıralım mı dedim siz bilirsiniz dedi ama ben işe gidersem bu çocuk mama yemezse süt de yetmezse sağamazsam filan dedim 5. ayda işe başlıycam 1 ay sonra. o da ağzına soktuğum spatulayı yemeye çalışıyor bu adam aç kalmaz merak etmeyin dedi. hakkaten geçen gün sskya gittim paramı almak için annem mama vermiş yalamış yutmuş mamayı ben verince yemiyodu. doktor acele etmeyin 8-9. aylarda ızgara köfte yediricez oğlunuza sabırlı olun biraz dedi.

Benim oğlum da yalatıyoruz bazen meyve falan da çekince nasıl ağlıyor canım benim.Aman sağlıkları yerinde olsun da gerisi boş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…