2010 Temmuz Anneleri : )

tamam canım.
ben de kararsızım işte. birkaç kez kullanacaksam da çok anlamı yok almanın.
bazıları da çok kullanıldığını söylüyor. çocuk büyüdüğünde bile kullanıyorlarmış.
bakıcaz artık.

süt için bol bol ayva,incir,ceviz,roka ye canım. turşu ve maydanoz sütü azaltıyormuş,fazla yeme bunlardan.

Aaa sağol tatlım bugün 1 tane ayva yemiştim zaten,
hemen incir aldım sen yazınca içerden şimdi de onu yiyorum,
Ayy inşallah artar yaa,
O kadar iyiydi ki ilk günden beri hiç problemimiz yoktu biliyorsun,
Sebep olanlara yazıklar olsun ne diyeyim işte.

4.ay aşılarından sonra 2 gün huysuzluk yaptı maalesef

ben daha oturtmadım daha erken deyilmi ara ara birkaç saniy oturtuyorum sadec bilmemki

hiç canını sıkma fıstığım. geçici bi durum. yine eskiye döner.
yavruş acıktı heralde,uyandı. besleyip geleyim.

hiç canını sıkma fıstığım. geçici bi durum. yine eskiye döner.
yavruş acıktı heralde,uyandı. besleyip geleyim.

Yaa Allaha şükür tamamen kesilmedi,
İnşallah döner eskiye,
Yarın Rüzgarın sweatini çantama atıcam koklıycam özleyince,
Mis kokulum benim,
İğrenmeyin ama bezinin kokusunu bile özledim bugün:))

canım ben 2 aydır hiç emmedigi için biz ek gıdalara baya baya başladık çorbalarakadar yiyoruz artık meyve püreleride dahil kahvaltıda yapıyoruz canım inşallah gelir sütün ne olduysa olmuş sen bebişini düşün ve üzme kendi bak oda üzülür sonra

misscim,annem anne olan öğretmenlerin daha sabırlı daha şefkatli olduklarını söylerdi hep..şimdi ben de illaki yavruşlarımın okula başladıkları ilk senelerinde muhakkak illaki anne olan öğretmenleri olsun istiyorum..Annelik insanın bakış açısını çok değiştiriyor bence...

Yaa bak sen sen adam etmişin bebişini ne güzel,
Bağırsakları problem çıkarmadı ki güzel güzel ilerlediniz herhalde,
Aman maşallah diyeyim,
Bizim de geçmemiz yakın,
ama emzirmeye ısrarla devam ediyorum,
İnşallah tekrar çoğalır sütler...

arkadaşım hoşgeldin uzuuun zamandır yoktun
ilk gününde hayırlıolsun inş.ben 6 ay ücretsiz izin aldım nisana kadar.sonrada raporla yılı bitiricem seneye artık eylülde başlıycam.bebişle olmak güzelde sürekli ewde olmak kötü asosyal bi insan olup çıktım garip tarafı gezmeye bile gidesim yok yok üşücek yok terlicek die.
sütün azalması konusunda da çok takılma azaldı die moralini iyi tut,fırsat buldukça dinlen,yediklerine dikkat et inş artar
bende de ibrahim saraçoğlu sölemişti beyaz üzüm çok işe yaramıştı hatta hala beyaz üzüm gören alıp getiriyo bana en son teyzem beyaz üzüm bulunca görünce 2 poşet almış getirmişte ;artık yoruldum sütüm artsın die yemekten artık ek gıdayada başladık 5aylık ta oldu tosunum neyse allahım sağlık wersin.
ibrahim saraçoğlunun sitesinde kuru incir kürü war 5 dk 2 incir kaynatıp sabah akşam içiyomuşsun süt artırmak için bi bak istersen

Kesinlikle katılıyorum söylediklerine,
İlavem bile yok topiğimizin Ayşesi,
Senden bıcırıklarından naber tatlım?
Sizi de özledim ben yaa:)))

katılıyorum kızlar ögretmen deyilim ama arkadaşlarımın yada yigenlerim var anne olunca onlara bile farkı bakıyorum artık haklısınız

Saol tatlım ne güzel sen 1 yıl bebeğenle berabersin,
ama bak insan sudan çıkmış balığa dönüyor,
Kendini eve kapatma,
Güzelce giydir bebeğini çık arasıra,
insan yüzü gör sohbet et zor gelir sonra,
Ben hep faal olmama rağmen bugün yine de bi zorlandım,
Bakalım dinlenmeye fırsat bulurum inşallah yaa,
Hem iş,hem ev hem bebiş zorucuymuş be kızlar:)))

4.ay aşılarından sonra 2 gün huysuzluk yaptı maalesef

merhaba,

benim kızım da 4. ay aşısından sonra 2 gündür huysuzlandı..paranox fitil yaptım, yarına düzelir sanırım.

benim aklım fikrim hep kılık kıyafette bu aralar, çok alışveriş yapasım var,

hep aynı tarz giyim fena halde bayıldım artık

ama kilo vermeye devam ettiğim için aldığım şeyler olmuyor

regl de olamadım gitti sanırım birkaç kişi kaldık hala regl olamayan..

Kesinlikle katılıyorum söylediklerine,
İlavem bile yok topiğimizin Ayşesi,
Senden bıcırıklarından naber tatlım?
Sizi de özledim ben yaa:)))

büyüyor bıcırıklarım.Çınar sıpası ayaklarını tutup incelemeye başladı..Allah hepimizinkilere sağlıklı ömürler versin inşallah..

Aaaa ben bayramın ilk günü 3 gün süren regl oldum kızlarrr:))

Ayy ne kötü bişeymiş adet olmak beee hiç hoşlaşmadım özelmiştim ama gereksizmiş:))

büyüyor bıcırıklarım.Çınar sıpası ayaklarını tutup incelemeye başladı..Allah hepimizinkilere sağlıklı ömürler versin inşallah..

Oyy yesinler o sıpacanı,
Bizimki de çok sveiyor bu aralar o areketleri alemler yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…