2010 Temmuz Anneleri : )

ben de ne regl oldum ne de 70 kg in altına inebildim halen ( Sanki hep böyle kalıcam gibi geliyor bazan yaaa offf çok iştahlı da değilim ama bu aralar çölde kalmışçasına susuyorum..çok su içiyorum..Karnım eskiye göre küçüldü ama hala hamile gibiyim..

Ben biraz pompayla cebelleşeyim,
Uyuyyım sonra sizi öperim kızlar,
Herkese iyi geceler,
Uğrarım yine inşallah...

iğrenecek ne var canım ya çok normal. onlara ait her şey güzel bizim için. kaç aydır fena alıştık,özlenmez mi hiç..

adet olmayı hiç özlemedim valla yaa..çok zor geçerdi adetlerim..arkama geçti mi geçmedi endişesi taşırdım hep..Çünkü çok yoğun olurdu kanamam..böylesi daha iyi ..

regl olamayanlardan biride ben ondan mı bilmiyorum bi sinir bi sinir zavallı kocacım

Ben de olmadım ama sinir fılan yapmıyor cok rahat hanı regl olmadan once bı sınır olurya o hıc olmuyor guzel bı donem keyfını cıkarıyorum ..

benim göbek de bir iniyor bir çıkıyor bayramda tamamen inmişti gerile gerile yürüyordum bugün yine çıktı

ben artık regl olmak istiyorum

bir de dışarı çıkamama sorunu başladı doğumdan sonra,

umarım kalıcı olmaz

kendinizi nasıl alıştırırsanız öyle gider
biz barışla heryere herşekilde gidiyoz valla
gerçi ilk çıkışımız 2-3 sokak ilerdeki arkadaşa gitmekti ve ona gitmek bile yarım saatten uzun sürmüştü ama
şimdi fıldır fıldır heryeri geziyoz
enson lise arkadaşlarım buluşma ayarlamışlar barışla onların yanına gittik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…