- 11 Haziran 2009
- 3.329
- 73
- 163
- 42
günaydın kızlar
benm oğluş çok huzursuz bu aralar kızlar
dişmi gazmı çözemedimm...
kulaklar çekiştirilıorr uykuda bacaklarını çekiyorr
salyası çook
bir huzura erseydi yavrum
merhaba güzel anneler:)
drdan geldik biz.
ilke kuşu 6600 ve 64cm olmuş:)
mamayla yapılan pirinç unlu bir muhallebi verdi eğer doymadığını hissedersen verirsin diye.
meyvelerden de tattır ama abartma dedi.
ilke de dra bir cilveler bir gülücükler attı şapşal çok komikti...
15 güne döner dedi yüzüstü koyunca poposunu yanlara doğru devirmeye çalışıyo çünkü...
gelirken de lcwden ilkeye pembe pantolon ve pembe bot aldık çok şeker:))
şimdi de uyudu kuzu.
esma kulaklarını çekiştiriyosa diş olabilirmiş diye duymuştum.
misskapris sütünün artmasına sevindim.
yediklerimiz değil ısrarla emzirmekmiş sütü artıran kadir tuğcu öyle yazmış...
meraba kızlar bugün sıkıntılıyım babamı hastaneye yatırdılar annem de başında biz oğluşla yanlızız biraz morale ihtiyacım var
meraba kızlar bugün sıkıntılıyım babamı hastaneye yatırdılar annem de başında biz oğluşla yanlızız biraz morale ihtiyacım var
Hayrola nesi var babanın flowercim ?? Çok geçmiş olsun canım yaa
bacak damarları tıkalıydı artık yürüyememeye başladı. anjiyo için yatırmışlar ama sonrasında ameliyat olcak ama iyileşme şansı yokmuş yürüyemicekmiş yani. tek damarı açıkmış o da giderse kesçeklermiş.
Flowersun geçmiş olsun canım yerinde olsam annemi babamım yanına gonderırım . Bebegın ne kadar ilgiye ihtiyacı varsa babanın da o kadar ilgiye ihtiyacı var bence su an kendini hic dusunme sonrada pişman olabılirsin . . Seni cok ıyı anlıyorum cunku benım babam da aynı durumda annem benım yanımda dogumdan sonra sadece 10 gun kalabıldı babam ıse hıc gelemedı bıle ben gıttım onun yanına 2 aylık oglumla .
Cunku hasta ve yaşlı annem buradayken bıle kötü olmus ; neredeyse böbrek yetmezlıgı teshisi konuldu dr. gec kalsaydın cok daha vahım olurdu demıs . Sımdı kullandıgı ılacklar ıkı katına cıktı .. O suan sıızn Foca gıbı bı yerde sessız sakın yasıyor Istanbul da yasayamaz . Bence annenle babana musaade et ve evlerınde guzelce dınlensınler moral depolasınlar bu ıslerde moral cok onemlı bılıyorsun ..
maşallah canım ne güzel iyi haberler.ben de sütümün artmasını manyaklar gibi emzirmeye bağlıyorum. sütüm arttı oğlumun kilosu çok iyi ama benim iyice kamburum çıktı. sürekli sırtım ağrıyo.emzirmek sırtımı mahfediyo.
bacak damarları tıkalıydı artık yürüyememeye başladı. anjiyo için yatırmışlar ama sonrasında ameliyat olcak ama iyileşme şansı yokmuş yürüyemicekmiş yani. tek damarı açıkmış o da giderse kesçeklermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?