2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar
benm oğluş çok huzursuz bu aralar kızlar
dişmi gazmı çözemedimm...
kulaklar çekiştirilıorr uykuda bacaklarını çekiyorr
salyası çook
bir huzura erseydi yavrum

Yaa sorma bu saydıklarının hepsi Rüzgar Beyde de var.

kızlar günaydın sabah 6dan buyana oglumla boguşuyoruz ateşi varmızırdanıyor şimdi uyudu umarım bir kaçsaat uyurda rahat eder kendisi dün aşı oldu ondanmı biraz öksürüyoruz omu yaptı böyle anlamadım 4 gündür pedudus veriyorum ama tekrar dr götürsemi acaba

Kızalr öğleden sonra yokum sizler de sabah olmuyorsunuz sanırım,
Gece girerim inşallah,
Herkese iyi günler...

merhaba güzel anneler:)
drdan geldik biz.
ilke kuşu 6600 ve 64cm olmuş:)
mamayla yapılan pirinç unlu bir muhallebi verdi eğer doymadığını hissedersen verirsin diye.
meyvelerden de tattır ama abartma dedi.
ilke de dra bir cilveler bir gülücükler attı şapşal çok komikti...
15 güne döner dedi yüzüstü koyunca poposunu yanlara doğru devirmeye çalışıyo çünkü...
gelirken de lcwden ilkeye pembe pantolon ve pembe bot aldık çok şeker:))
şimdi de uyudu kuzu.
esma kulaklarını çekiştiriyosa diş olabilirmiş diye duymuştum.
misskapris sütünün artmasına sevindim.
yediklerimiz değil ısrarla emzirmekmiş sütü artıran kadir tuğcu öyle yazmış...

meraba kızlar bugün sıkıntılıyım babamı hastaneye yatırdılar annem de başında biz oğluşla yanlızız biraz morale ihtiyacım var

maşallah canım ne güzel iyi haberler.ben de sütümün artmasını manyaklar gibi emzirmeye bağlıyorum. sütüm arttı oğlumun kilosu çok iyi ama benim iyice kamburum çıktı. sürekli sırtım ağrıyo.emzirmek sırtımı mahfediyo.

meraba kızlar bugün sıkıntılıyım babamı hastaneye yatırdılar annem de başında biz oğluşla yanlızız biraz morale ihtiyacım var

geçmiş olsun canım...
rabbim şifa versin...
üzme kendını iii olucak inşallah ...

Son düzenleme:
Hayrola nesi var babanın flowercim ?? Çok geçmiş olsun canım yaa

bacak damarları tıkalıydı artık yürüyememeye başladı. anjiyo için yatırmışlar ama sonrasında ameliyat olcak ama iyileşme şansı yokmuş yürüyemicekmiş yani. tek damarı açıkmış o da giderse kesçeklermiş.

canımmm ... allah sabır versinn ..
şifa versin umarımm bundan sonra durumu dahada iiiye giderr....
ona bol bol moral verinn ..
şuan ona ihtiyacı vardır..
siz bozmayın moralınızı ..
rabbim dermansız dert versmesin canımmm..
dualarım babanla beraberr

kızlar facemde bir sayfa paylaştım 0-6 ay bebekleri olan anneler için çok güzel bebek mama tarfileri masallar falan var.ben çok begendim.sizde bir göz atın isterseniz.hergün ynei bir bilgi

kızlar kknın en tosun bebeği bende mi acaba? ben gülün bulut kağanı die düşünüyodum ama 4 buçuk aylık 7 buçuk kilo yazmış facebooka benimki 4 aylıkken 8kg dı.boyu da 66cmdi. obez mi olacak ne? gerçi boyu uzun. doktor da anne sütünün obezitesi olmaz dedi ama sanki en iri bebek bende die düşündüm bi an sizlerinkiler nasıl?

sağolun kızlar babam için çok üzülüyorum kafam o kadar dağınık ki daldan dala atlıyorum valla kusura bakmayın. oyalanmam lazım. ucunda ölüm yok die düşünüyorum ama beni kahreden babam hayata küsmüş ben öldüm artık gibi laflar ediyo. sakat yaşayacağıma ölürüm filan diyo. halbuki daha bacağı kesilmedi sadece çok az bastonla yürüyebilcek bacağı kesilirse de protez var artık böle yaşıcak ama benim babam rakıyı seven yürüyüşü seven her sabah erkenden denize giren bi adamdı şimdi böyle yaşamaya yaşamak mı denir filan diyo halbuki protez araştırırken baktım bacağını kaybeden 15 yaşında çocuklar var yaşıyolar yani bi şekilde. ama istanbulda kalmam derse annem de mecbur onunla gidecek yanlız bırakılamaz artık o zaman da bakıcı bulmam lazım işe başlıcam bakıcıya da nasıl güvenicem buna da canım sıkılıyo bakalım Allah hayırlar versin.

Flowersun geçmiş olsun canım yerinde olsam annemi babamım yanına gonderırım . Bebegın ne kadar ilgiye ihtiyacı varsa babanın da o kadar ilgiye ihtiyacı var bence su an kendini hic dusunme sonrada pişman olabılirsin . . Seni cok ıyı anlıyorum cunku benım babam da aynı durumda annem benım yanımda dogumdan sonra sadece 10 gun kalabıldı babam ıse hıc gelemedı bıle ben gıttım onun yanına 2 aylık oglumla .
Cunku hasta ve yaşlı annem buradayken bıle kötü olmus ; neredeyse böbrek yetmezlıgı teshisi konuldu dr. gec kalsaydın cok daha vahım olurdu demıs . Sımdı kullandıgı ılacklar ıkı katına cıktı .. O suan sıızn Foca gıbı bı yerde sessız sakın yasıyor Istanbul da yasayamaz . Bence annenle babana musaade et ve evlerınde guzelce dınlensınler moral depolasınlar bu ıslerde moral cok onemlı bılıyorsun ..

be kimseyi zorla tutmam kalmak isterlerse ki şu andaikisi de bende kalıyo evim açıktır eşim de böyle düşünüyo ki anne babayla kalmak kolay değildir eşler açısından ama foçaya gitçez derlersede giderler ama giderlerse beim bakıcı bulmam lazım hal,yle de düşünüyorum nasıl bulucam napıcam die çünkü oğlum ananeye çok alıştı yabancı biri zor geliyo şimdi.

sen hamileliğinin son zamanlarında da sırt ve bel ağrısı çekiyordun değil mi?
zor oluyo evet yastık falan koyuyorum ben de sırtıma ama pek fayda etmiyo...

canım Allah dermansız dert vermesin belki ameliyatla iyileşir moralinizi bozmayın hemen.
siz bence babanın sevdiği şeyleri yapın, hastanede zor tabi ama ne bileyim seveceği dergiler kitaplar götürün.
ya da sevdiği müzikleri çalın odasında.
bunlar küçük şeyler ama insan kendine değer verildiğini görünce hayata daha çok bağlanır...
çok geçmiş olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…