2010 Temmuz Anneleri : )

selamlarrr......
folawersun çok geçmiş olsun cnm.allah şifalar versin babana

Valla benim babam kendı evı dısında pek bi yerde rahat edermez kızının evi bile olsa ondan dedım .. Belki senın baban rahat edıyordur ama insallah senı uzmemek ıcın kalıyor degıldır . . Genelse ınsanın kendi evı gıbı olmaz cunku . Geçim bir sekılde olur cnm en azından ıyılesene kadar bı sure dınlensın . Sen de calısmaya baslıycaksın yakında sanırım allah kolaylık versın

rahat edemez tabiiki bugüne kadar o kadar ısrar ettik hiç kalmadı ama şuanda durum farklı foçadaki evimiz soğuk ve 3. kat asansör yok hastalandığında doktor yok izmirdeki doktorlar babamın durumundan anlamaz ayrıca foça izmir arası da 1 saat kışı burda geçirin diyorum ben ameliyattan sonra da ama kendileri bilir tabi yok ben kendi evimde rahatımd erse babam annem de gidecek haliyle o zaman ben de bakıcı bulucam ama bakalım kısmet 1 aya kadar da işe başlıcam ne zaman netleşecek durum bilmiyorum inşallah babam iyi olsun da gerisi hallolur bakıcı da bulcaz artık bi şekilde ya da ücfretsiz izin alcam yine.sağol canım ilgin için

selam gökcek.kızın nasıl canım emmesi falan nasıl oldu mama alıyormu kilo alımı nasıl

selam gökcek.kızın nasıl canım emmesi falan nasıl oldu mama alıyormu kilo alımı nasıl

selam canım. geçici bir dönemdi sanırım, birazda ben zorluyordum emdikçesüt gelir, kilosunu alsın falan diye. şimdi zorlamıyorum. dr. aç kalmasına fırsat ver dedi, ben 3 saat doldumu başlıyordum, ama artık ağlayınca veriyorum 4 saatte olabiliyor acıkması bazen.. dr. bu kez ii dedi kilo alımına.
arada çok ağlıyor sütüm yetmiyormu daha mı çok emmek istiyor anlamıyorum bende yulaflı buğdaylı bir mama almıştım tok tutan gece maması ondan veriyorum. öğlene kadar biraz meyve suyu içiyo. yoğurtu ilk 2 gün yemişti az bişey. şimdi yemiyor, yüzünü buruşturup ağlıyor. yoğurtu napcaz bilmiyorum yani.
senin bıcırık nasıl :)

selam kızlaarr..nabersiniz..?
dışardaydık yeni geldik..kızımla ikimiz çıktık..
bankaya, ordan abisinin öğretmenine hediye aldık geldik..
kızım arabada hep uyudu, motor sesi ninni gibi geliyor..ben de bir gözüm arabadan içerde, işlerimi hallettim.
arabadan inince de uyanmadı, sessizce eve girip yatağına yatırdım hala uyuyorrrr:)

Son düzenleme:
Benımkı donmeye basladı ama gerı donemıyor aglıyor sınır oluyor cok komık yaa : ) ) bugun moraller bozuk ya bıraz komık seyler yazayım dedım ..

canım senin ve bebişinin adına çok sevindim.kızımın huysuzlugu üzerinde acele yazcam diye unutmuşum yazmayı.
canım benimki iyce manyaklaştı.mama geciksin kıyamet kopuyor.şimdi mide gögsümü begenmiyor.ıy diyo.zorluyorum.mamayı azaltamaya karar verdim.elimdeki paket bitsin almıcam ek gıda ve anne sütü vercem.böyle giderse az olan sütüm iyce kesilcek.kilosunu 4.ayını doldurdugunda ögrence.meraklardayız bakalım ama ldı kilo anlıyorum:)

Son düzenleme:

hadi bakalım zaten yüzünden yanaklardan anlaşılıyordur. hayırlısı olsun. evet mamayı arttırınca alışırlar gibi geliyor ben bazen günde 1 kere veriyorum o kadar. yoksa kaşıkla içtiği için bol bol gidiyor, süt az gelince sinirleniyor. yavaş yavaş artık ne yapalım..

dün yoğurt mayalamıştım yarım çay bardağı kadar çok sulu birşey olmuş..
tadına baktım normal yoğurt ama bayağı sulu..verdim kızıma pek beğenmedi baştan çıkardı ama 3-4 tatlı kaşığı da yedi sonradan döke saça:) yoğurtla da tanışmış oldu böylece..

bugün ek birşey vermicem..

oğlumun bebe arabasına yağmurluk sipariş etmiştim bugün geldi ,çokda güzelmiş..doktor 1 saat gezdircen yağmurlugunu geçirip dedi..Ben o kadar gezdirsem tığ gibi olurum zaten,yarım saat yeter yahuu..bu arada aptamil 1 e geçtik,çocuk nasıl ağlıyor beeğenmedi sanrıım dedim ama sonra biberonundan bi çektim gelmiyorki yavrumun ağzına yenidoğan biberon emziği kullanıyordu hala onuda ...2.aşamasına geçtim şimdi cuk cuk çekiyor..e napalım annesi acemi olcek o kadarr :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…