Valla benim babam kendı evı dısında pek bi yerde rahat edermez kızının evi bile olsa ondan dedım .. Belki senın baban rahat edıyordur ama insallah senı uzmemek ıcın kalıyor degıldır . . Genelse ınsanın kendi evı gıbı olmaz cunku . Geçim bir sekılde olur cnm en azından ıyılesene kadar bı sure dınlensın . Sen de calısmaya baslıycaksın yakında sanırım allah kolaylık versın
bacak damarları tıkalıydı artık yürüyememeye başladı. anjiyo için yatırmışlar ama sonrasında ameliyat olcak ama iyileşme şansı yokmuş yürüyemicekmiş yani. tek damarı açıkmış o da giderse kesçeklermiş.
selam gökcek.kızın nasıl canım emmesi falan nasıl oldu mama alıyormu kilo alımı nasıl
Selam cnm hosgeldın
selam canım. geçici bir dönemdi sanırım, birazda ben zorluyordum emdikçesüt gelir, kilosunu alsın falan diye. şimdi zorlamıyorum. dr. aç kalmasına fırsat ver dedi, ben 3 saat doldumu başlıyordum, ama artık ağlayınca veriyorum 4 saatte olabiliyor acıkması bazen.. dr. bu kez ii dedi kilo alımına.
arada çok ağlıyor sütüm yetmiyormu daha mı çok emmek istiyor anlamıyorum bende yulaflı buğdaylı bir mama almıştım tok tutan gece maması ondan veriyorum. öğlene kadar biraz meyve suyu içiyo. yoğurtu ilk 2 gün yemişti az bişey. şimdi yemiyor, yüzünü buruşturup ağlıyor. yoğurtu napcaz bilmiyorum yani.
senin bıcırık nasıl :)
canım senin ve bebişinin adına çok sevindim.kızımın huysuzlugu üzerinde acele yazcam diye unutmuşum yazmayı.
canım benimki iyce manyaklaştı.mama geciksin kıyamet kopuyor.şimdi mide gögsümü begenmiyor.ıy diyo.zorluyorum.mamayı azaltamaya karar verdim.elimdeki paket bitsin almıcam ek gıda ve anne sütü vercem.böyle giderse az olan sütüm iyce kesilcek.kilosunu 4.ayını doldurdugunda ögrence.meraklardayız bakalım ama ldı kilo anlıyorum:)
kizlar sitede de mi sorun var yoksa sadece bende mi son sayfayi birturlu acamiyorum surekli kapaniyor mesj larim da gitmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?