2010 Temmuz Anneleri : )

sitede sorun var deyip duruyordu ama nihayet basardim.hepinize merhaba

deniz gunes biryerde duymustum bebekler reddettigi zaman birseyi hemen vazgecmemek gerekiyormus, baska bir gun bir daha birdaha yanlis hatirlamiyorsam 12 kez denemek gerekiyormus

Kızlar buarada diyetisyene başlıyorum,çok fazla aldım başımı gittim doğum kiloları biyana bide yeni yeni kilolar aldım
memlekete gidince bi diyetisyen tanıdıgım vardı ona sordum olan sütüm etkilenir mi diye(zaten az)
bişi olmaz diyetisyene hatırlatırsın emzirdiğini ,ona göre bir diyet önerir zaten bol su yazıyorlar belki artar bile dedi..içim rahatladı daha çok..
şimdilik doğumdan öncki kiloma gelsem yeter,sonrası allah kerimm..

duzeldi artik galiba

dr hergun mu yuruyuse cik dedi, bana oyle zor geliyorki hergun puseti disari cikar sonra cocugu cikar zaten havalrda soguk oksurugu hic kesilmiyor

evet canım yağmurda olsa bu çocuk hergün hava alcak dedi...
ya inan bana da zor geliyor bebeği giydir arabaya koy
zaten bebe arabasında çok yanlış seçim yapmısım dünyanında parasını verdim,eşek yükü ağırlıgında ((((çok zor oluyor..

slm kızlar...
canım özel bir nedeni varmı hergün dışarı çıkarmanın doktor ne dedi. bizim arabamız hafif ama yokuş çıkarken kol kası yaptım seni düşünemiyorum.

bebis seviyormu arabayla dolasmayi benim ki yatirinca kiyametleri kopariyor oturmak zorunda kaliyorum, bazilari da simdiden oturtmak iyi degil ozellikle erkek bebekler icin diyorlar

slm kızlar...
canım özel bir nedeni varmı hergün dışarı çıkarmanın doktor ne dedi. bizim arabamız hafif ama yokuş çıkarken kol kası yaptım seni düşünemiyorum.

bebis seviyormu arabayla dolasmayi benim ki yatirinca kiyametleri kopariyor oturmak zorunda kaliyorum, bazilari da simdiden oturtmak iyi degil ozellikle erkek bebekler icin diyorlar

araba durmadığı sürece sorun yok canım. hep ileri hep ileri yani :))) bizim arabamız tam yatmıyor zaten hafif eğimli ben daha oturtmuyorum ama her bebek farklı oluyor...

almina canım dişiniz hayırlı olsun umarım sıkıntısız çıkarır dişini çınarcık... kızın nasıl kilo verdi yazmıssın canım???

ay bir panik yaşadım ki sormayın. kızımı kucağımdan koltuğa yatırmamla ağlamaya başladı, her zaman ağladığı oluyor yatırınca. bu kez susmadı baktımki kıpkırmızı katıldı resmen. öylece kaldı, zaman durdu sanki. ağzı açık ne nefes ne ses. çok korktum, insan ne yapacağını şaşırıyor yaaa bana kızdı diye yaptı diye düşünüyorum. katılma nöbeti diye bakınca çok ciddi sebeplere kadar gidiyor , okudumda şimdi. ilk kez oldu bişey olmaz ya di mi

düzeltiyorum loğusa kanması :):)

olmaz belki canı yatmak istemedi sana kızdı heralde annesi hemen kötü düşünme

içim rahatladı ya, 6.aya kadar tepki olarak sayılıyormuş. 6.aydan sonra katılma nöbeti deniyormuş. genellikle kansızlıktan olurmuş, ferrosanol mu ne onu veriyorum. onu kesmeyin falan yazmış dr.lar.. tabi başka sebebi olupta yaşayanlar vardır, Allah korusun..

siz kan ilacı kullanıyorsunuz değil mi? o dişleri çıkınca kahverengi leke yapıyor kimi çocukta, arkadaşımın kızı öyle oldu, kan değeri iyi diye ikinci kızında kullanmadı. ama ben şu an devam ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…