2010 Temmuz Anneleri : )

canım panik yapmamaya çalış o zaman çok soğuk kanlı olmalıyız kii ne yapacağımızı bilelimm
bebeklerimiz böyle büyüycek çok çok geçmiş olsun prensese nazarcıklar değmiştir kuzuma..

İyi akşamlar kızlar...Herkes iyidir inş..
Alminacım yeni dişiniz hayırlı olsun...
Flowersun canım sizede çok geçmiş olsun...
Bizimde yarın sabah doktor kontrolümüz var bakalım minik kızım ne kadar büyümüş görücez.
Bugünlerde huysuz biraz nedense gündüz uykularımız yarım saat falan sürüyordu geceleri uyuyordu amaşimdi aynı şeyi gecede yapmaya başladı biraz canım sıkıldı bu işe...

bizimkide yaptı canım onu bi ara ama şimdi eskiye döndü yarım saate bir kalkardı
derdini söyleyemediğinden anlayamıyoruz sancısı falan wardır belki ew sıcaklığı soğukluğuda çok etkiliyo böyle sebeblerde olabilir üzülme düzelir..

İnş.benim kızda normale döner...Çook zor oluyor gerçekten bir sıkıntısı var ama böyle yapmazdı yani..Uyku tulumu ile yatırıyorum geceleri rahat yatıyor ama.Bakalım yarın doktorumuzla bir konuşalım o ne dicek...

sitede sorun var deyip duruyordu ama nihayet basardim.hepinize merhaba
deniz gunes biryerde duymustum bebekler reddettigi zaman birseyi hemen vazgecmemek gerekiyormus, baska bir gun bir daha birdaha yanlis hatirlamiyorsam 12 kez denemek gerekiyormus
yoğurt konusunda mı dedin canım? verdim zaten ben yedi birşekilde.

hadi hayırlısı.
ben de yürüyüş bandını kullanıyorum günde 1 saat tempolu:) yediklerimi de düzenledim bakalım..gelişmeleri yazıcam..
arkadaşının dediği gibi, diyetisyen zaten ..emzikli diyeti.. verecek sana için rahat olsun.

biz de aynıyız..
bir rahatsızlık bir huysuzluk..
gündüzleri iyi bizimki de, gece uykuları eskiye dönsün istiyorum artık..

inş. bizimki de döner..
Almina dişiniz hayırlı olsun..
bizim d belirtiler diş gibi ama bakalım..

---
Doktoruna sorduk, belirtiler diş gibi dedi..
elini ağzına sokmalar, kulakla oynamalar, salya olayını söylememe gerek yok zaten.
hayırlısı

inş. ben bizimkinin sorununu çözmüştüm soğukta yatmayı sewiyo sıcak yerdesürekli uyanıyo sorun böyle bişi olabilir oda yatak değişikliği falan..

diger arkadaşlarada sl bu arad nasıl herkez biz bugün kzımın aşısını yaptırdık çok sükür şimdilik iyi ateşi falan çıkmadı.iki bacagından vurdular sizlerinki nasıl oldu

,yasmin06 nasılsın nerelerdesin ne yapıyorsun

iyiyim canım saol sen nasılsın fazla giremiyorum nete annemlerdeyimm
sürekli misafir:)
bende bugün aşısını yaptırdım oğlumun bacağı acıyo sanırım uykusunda ağlayarak uyanıyo sürekli şimdi tekrar uyuttum

selammmm kızlar
herkes iyidir inşallah
dün aşımızı olduk ateşi yükseldi kızımın
ama bugün daha kötü
öğleden sonra sağ gözü akmaya başladı
şuan küçücük kaldı alt tarafı şişti sanki,yeşil yeşil akıntı var of ya 2 aylıkkende olmuştu dr antibiyotik verdi geçti 5 -6 gün sürmüştü
şuan daha kötü ama
gözünü açmakta zorlanıyo kuzum
yarın hemen göz doktoruna gidicem

bu hep böyle devam edicek galiba
ben küçück bi sorun olsa çok telaşlanıyorum
şuan kızımın gözlerine bakarken içi parçalanıyo
ama hayat bu hasta da olacaklar sıkıntılar da olacak muhakkak
anne olmak ne zormuş
canından çok sevdiğin bi can daha var artık

gökçecim ilkeye de oldu bir kaç kez katılma nöbeti ama çok uzun sürmedi 2-3 sn filan.
ama haklısın insan çok endişeleniyo bir yeri mi acıyo diye..
bununla geçmiş olsun bir daha olmaz inşallah.
nurdan sana da geçmiş olsun.
enfeksiyon gibi mi görünüyo?
aşıdan mı olduğunu düşünüyosun sen?
aşıdan gelince yarım fitil mi koysam acaba önlem olarak, herkeste ateş falan olmuş korktum şimdi...
birşeyi yokken de ilaç vermek de iyi değil ama...
bilemedim şimdi

alminacım çınarın dişi çıkıyomuş galiba hayırlı olsun.
inşallah en güzel şeyleri, ağız tadıyla yer çınar kuzusu ömrü boyunca...
sen kimseye göstermiycekmişsin dişini.
ilk farkeden kim olursa çınara baştan ayağa kıyafet alacakmış.
adet böyleymiş:))

slm kızlar...
canım özel bir nedeni varmı hergün dışarı çıkarmanın doktor ne dedi. bizim arabamız hafif ama yokuş çıkarken kol kası yaptım seni düşünemiyorum.

Canım birçok neden saydı ama kısaca özetliycek olursak hergün 1 saat gezen bebeğin iştahu artar,rahat uyur ve daha az hastalanır dedi iyi giydirirsen hiçbişi olmaz dedi..

Almina da da oldu 1-2 sefer öyle katılma nöbetleri ağlarken..Çok korkmuştum..

Selvacım, ben ve babasından başkası görmediği için hatta ben daha ayrıntısı ile sıpaları incelediğim için ben alıcam galiba
Zaten hep ben alıyorum..Ya da haftaya salıya olan dr . kontrolünde bilmezden geleyim,dr . farketsin,aaa adetten bizde ..siz alacaksınız diyeyim hehe.::))

evet öyle yap sen en iyisi:))
ya da misafir çağırıyomuşsun sırf çınarın dişini görsünler diye:))
ben de babannesine göstericem çıkardığı zaman dişini :))

bebek için çıkar dedi yani.
ben de senin için spor olsun diye zannetmiştim, diyetisyene gittim demiştin ya.
bizim var aslında arabanın yağmurluğu ama ev 6. katta olduğu ve asansörümüz de olmadığı için benim için arabayla bir yerlere tek başıma gitmek bir hayal...
dra gideceğimiz zaman kocam indiriyo sabahtan aşağıya.
ancak öyle çıkıyoruz.
gerçi ben bugün dra kanguruyla götürdüm rahat da ettim yani fazla zor olmadı...

Canım birçok neden saydı ama kısaca özetliycek olursak hergün 1 saat gezen bebeğin iştahu artar,rahat uyur ve daha az hastalanır dedi iyi giydirirsen hiçbişi olmaz dedi..

kimseyi tanımıyorum ki burada misafir çağırayım..sıpaları bırakıp evi toplamam ,hazırlık yapmam lazım..evimde kendimize zar zor yemek yaparken ohooo çok zor valla...hem bayramda eşimin memleketine eskişehire gittik..akrabalar çocukları öpmeye falan kalktılar sinir oldum..zaten grip salgın,tek başıma bakıyorum..hasta olsalar naparım bütün gün..hatta eşimin kuzeni de zorla öpmeye kalktı,yok dedim..israr etti..kusura bakmayın,emziren anneyim kimseyi öpmek istemiyorum dedim..tamam o zaman falan dediler ama bebekleri uzaktan sevmek te güzel oluyormuş diye sözüm ona laf çarpıttılar..kimse kucağına almadı,öpmedi ama bu kez de bebeklerin ellerini tutup sevmeye kalktılar..sesim o an çıkmadı ama ona da kızdım aslında..Küçük bebekler her an elleri ağızlarında zaten..her tür mikrobu elleri yoluyla direk ağızlarına alıyorlar..tamam o kadar koruyucu olmamalı belki,dirençli olmaları için vücudun mikroba da ihtiyacı var ama dayanamıyorum..benim istediğim kadar mıncıklayıp öpme hakkım var,diğer insanlara o hakkı tanımak istemiyorum :)) daha çok küçükler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…