- 12 Kasım 2009
- 5.763
- 4.816
- 698
herkeze slm bizdede bu akşam zeytinyağlı dolma ve salata var.kızlar sizler internet olarak ne kullanıyorsunuz.biz sabit telefonla ttnet kullanıyoruz ama ocakta sözleşmemiz bitiyor kapattıracagım teli ve internet ne alsak bilmiyorum.cep tellerimizde faturalı, sabit ev tel çok fazla geliyor hiç kullanmasakta bıktım yani bundan 32 tl gelmiş bu ay .szice ne yapmalı hangisi karlı:26:
hayatında ilk defa evde oturan biri olarak
hayatımdan çok memnun olduğumu söylemeliyim :))
ama kış gelipte eve kapandığımızda düşüncem ne olur bilemiyorum
selam kızlar.bugün kötü bir olay yaşadım.akşam üstü eşimin eve gelmesine 1 saat kala kızım uyudu.ben kendimi devamlı halsiz hissediyorum.bebek uyuyunca bende uzandım.yanımda anadizinde uyuyor bende koltuga yatmışım anında uyumuşum.normalde bebek aglamadan mıkırdandı kalkarım.eşim gelmiş zile basmış saatlerce duymamışım.kapıyı tekmelemiş içerdede bebegin aglamaları eşim çok korkmuş.çilingir çağırmış gidip bende hala tık yok.neyse ben uyandım ama uyumak öyle olamaz ya.kızım ağlamış dedim.normalde bebek ağlıyor diye uyanırım.aldım kucama sustu.kafası ter içinde hatta niye terlemiş falan dedim içimden.o kadar agladıgını bile anlamadım.eşim geç kalmış gibi geldi nerde bu dedim.baktım içeriye insanlar doluştu.aptal gibi oldum korktum.uyuyomuş falan diyolar.alt komşu üst komşu kocaları.eşimde yukardan balkondan girmeye çalışıyormuş.insanları birden anahtarsız girdiklerini görünce iyce kokrtum.bana bişiler diyolar anlamıyorum bile.gittiler onlar saatlerce agladım.eşim dedi çok krktum bebek çok aglıyordu dedi.bana bişi oldu snamış.>>>Rabbim kimseye yaşatmasın hala kötüyüm.o kadar korktum ki o insanlar kızımın aglamış olması.beynim firardamı ne
simote ben başka bir topicte ferro senolun bebeklerde başlangıçta kabızlık yaptığını , kakayı koyulaştırdığını ve bazende yemyeşil yaptığını okudum bunlarla karşılaşırsan korkma olurmu aklında bulunsun.
Merhabalar...Biraz canım sıkkın bugün.Çalışan anne olmak çok zor bugün bir kez daha anladımTam işe gelicem kayınvalidemin dişi kırıldı ben böyle duramam dişçiye gitmem lazım dedi..Hemen randevu aldı ee ben napıcam dedim..Annemi çağırsam annem de bugün ablama gitti onun çocuklarına bakmaya...Sinirlerim tepeme toplandı..Oturup ağlıyacaktım.Bugün beyannamelerin son günü olmasa işe gelmicektim ama mecburen.En sonunda hazırladım kızımı ablama götürdüm annemin yanına yani...Annem bugün kafayı yemez inş..3 çocukla allah yardımcısı olsun....Birilerine muhtaç olmak çok kötü birşey...Keşke imkanım olsada kızım kreşe gidene kadar kendim bakabilsem..
denizcim bizde chicco nun liteway var, bildiğim kadarı ile baston olmayan en hafif araba.
bastonlara daha zaman var çünkü
ama bu araba çok hafif heryere götürüyorum ben tek başıma, atıyorum arabanın arkasına.
ayrıca magaza gezerken raf aralarında oraya buraya takılmıyor dar bir kalıbı var
kuş gibi hafif çok tavsiye ederim
Geçmiş olsun cnm zor gercekten aslında kayınvalıden 1 gun bekleyebılseydı ertesı gun annen gelır bakardı hani acısı fılan yoksa . .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?