2010 Temmuz Anneleri : )

ben bekarlığımdada evde çok oturdum fazlaa çalışma haytım olmadı 3 yıl kadr çalıştım iki ayrı firmada.evlenincede 2008 de evlendim yine ev hanımı olarak evdeydim elime ne geçti hiç bişeyyyy inanın evlendim evleneli gündüz gezmem sayılıdır akşam eşim gelince biraz aktivite olsun diye gezeriz ve oturmalara gideriz.ne yaptın dersen hiççç boşluktan başka elime hiç bişey geçmedi.ne eşime yardımcı oldum maddi açıdan nede başka bişey geçti elimize.bolca eşime kilo aldırdım mutfağımı menülerimi zenginleştirdim bu arada ben KAMU YÖNETİMİ MEZUNU BİR İNSANIM ve yaptıgım tek sey sıfırrrr hiç bişey yapmıyor ve bişeye yaramıyor hissediyorumm. ve SUNNY SANA KESİNLİKLE KATILIYORUMMM

BEBEK YAPMADAN ÖNCE ÇALIŞMAYI ÇOKKK İSTEDİM.bir KARAR aldım ya bebek yapacaktık yada 2009 da çalışacaktım o dönemde burada fazla iş secenegi yoktu kriz etkiledi başvurdum bekledim bayagı sonra baktık gecikiyoruz bariii bebek yapalım o aradn çıksın istedik çok sükür bebgimize hemen kavuştuk ve su an biliyosunuz burdayım kızım 4.5 aylık.ama şimdi istiyorum ki bende bişeler yapayım simdi tabiii sartlar daha zorlaştı artık bir bebgim var ve benim bakacak kimsem yok ne annem bakar nede kayınvalidem.ve biz eve girdik ev yaptırıyoruz ne olur bilmem.kanayan yarama tuz bastın SUNNY:97:

Kızlar merhabalar... kızımla o adar kucakcı oldukı bir an bırakıp siteye ugrayamıyorum :2: gunduz uykusu desen oda yokk.. buyudukce duzene gırer dıye düsünüyordum ama nerdeee

kızlar bebeklerınızde ıkıncı karma asıyı yaptırdıktan sonra ateşlenme oldu mu???

pzt asını oldu yavrum 3 gundur atesler ıcınde yandı.her asıda dozunumu artırıyolar.ılk asıda hıc ateslenmemıstı

Son düzenleme:
bende her zaman bir bayanın mutlaka çalışması gerektiğini düşünmüşümdür aslında.
bende hamile kalana kadar hep çalıştım. ama inanın özellikle doğumdan sonra hiç sıkılmadım evde. zaten vakitte bulamadım sıkılmaya.

bizimde haftaya karma ve pnömokok aşılarımız var. off ya içim eziliyo düşününce bile
ilkinden sonra bizde de ateş olmadı. inşallah bu seferde olmaz ...

Canım Uydu neti tavsıye ederım . Sabıt telefona gerek yok sınırsız internet ; sınema kanalları ayda 60 tl . Onceden bız de Dıgıturk vardı - sabıt telefon vardı- ınternet sınırlıydı ve sureklı asıyorduk sadece ınternete 50 - 60 ytl oduyorduk . Internet sıtelerı var cnm .

biz aşımızı olduk geldik aslında pazartesi gittik ama aşı kalmamış bugün tekrar gttik. az önce anne baba çocuk 1saat uyuduk çok tatlı bir uykuydu. zor kalktım.

Kızlar yemeklerden konusmussunzu dün sorsaydınız yaa
Ben dün Çin yemeği yaptım internetten youtube dan fılan bakarak .
Köri soslu tavuk ve portakallı tavuk yaptım bır de yanına mısırlı pilav .
Bugun de aklıma hıc bısey gelmıyor . Dunden patates haslamıstım ondan salata yaparım da gerısı ne olacak ...
laylaylomun dedıgi corba guzel gıbı ona bakayım bı netten belkı yaparım .

Medaa senın vıdeoyu gordum sımdı bızımkı kalkar dıye ızleyemıyorum
Degısık bı ses muzık duydumu anında kalkıyor daa

Merhabalar...Biraz canım sıkkın bugün.Çalışan anne olmak çok zor bugün bir kez daha anladımTam işe gelicem kayınvalidemin dişi kırıldı ben böyle duramam dişçiye gitmem lazım dedi..Hemen randevu aldı ee ben napıcam dedim..Annemi çağırsam annem de bugün ablama gitti onun çocuklarına bakmaya...Sinirlerim tepeme toplandı..Oturup ağlıyacaktım.Bugün beyannamelerin son günü olmasa işe gelmicektim ama mecburen.En sonunda hazırladım kızımı ablama götürdüm annemin yanına yani...Annem bugün kafayı yemez inş..3 çocukla allah yardımcısı olsun....Birilerine muhtaç olmak çok kötü birşey...Keşke imkanım olsada kızım kreşe gidene kadar kendim bakabilsem..

geçmiş olsun canım ya
yorgunluktan bitap düştü vücut demekki

bende kullanıyorum yeşil oldu evett. sizler kan ilacı kullanmıyormusunuz?4.ayda başlattı bizede

Son düzenleme:

Geçmiş olsun cnm zor gercekten aslında kayınvalıden 1 gun bekleyebılseydı ertesı gun annen gelır bakardı hani acısı fılan yoksa . .

bende kullanıyorum en çok satan araba diye duymuştum tavsiye üzerine aldım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…