kızlar bu arada kuzey artık biberona alıştı bugün öğeleden sonra hep biberonla besledim
başında aktivite oyuncağını çalıştırıyorum ile ona bakarken emiyor
süt sağmak zor oluyor ama buna da şükür kaşık derdinden kurtuldum
inşallah hep böyle gider
bu moralle şimdi kalkıp mutfak dolaplarını sileceğim
napıyorsunuz bakayım? elma suyunu içtik size bakalım dedik..
Bugün çorba falan vermedim..yoğurt da vermedim..
sadece biraz önce elma suyunu verdim o kadar..bu sefer bayıldı elma suyunu..içine biraz da pütür attım doktor at demişti.
oh maşallah Kuzeye..sana da maşallah hamarat hatun..
bebeğe eşin bakacak sanırım bu arada..
eşine de maşallah diyelim bari.
bana verdiğin aferimlere tamam ama eşiminkiler olmadı
ne zaman çocuğa bak işim var desem adam ben grip olacağım galiba diyor
uyuttum kuzeyi gece uykusuna geçti artık
maaşallah oğlum biraz uykuyu seviyor
yooo bize vermedi? neden gerek gördü sizinki?
biz sadece ACD vitamin ve ferrum damla kullanıyoruz..devit 3 ü kesti doktor 4.aydan sonra.
at canım pütür her yiyeceğinin içine
nasıl alışırsa öğle gidiyor bir arkadaşım var çocuğu rondada çekilmeye öğle alışmıştı ki yiyeceklerin bir yaşındayken bile pütürlü yiyemiyordu
hepsi aynı model..
bizimkinin de dediği...acıktı bu galiba...:26:
doktorumuz dedi zaten, alışsın diye 2-3 parça pütür at dedi meyve suyuna..şükür ..güzel yutuyor.
ben hala devit 3 veriyorum. bugün sordum 4. ayda kan şurubu veriliyomuş die. ve ekstra vitamin. senin acd dediğin vitamin ferrum da kan şurubu ekstra vitamine ihtiyacı yok bebeğinizin ferrum damlayı da 6. ayda tahlil yapıyoruz kansızlık varsa veriyoruz sağlık ocakları 4. ayda rutin veriyolar biz gerek görmüyoruz dedi. hep gittiğim doktorlar neden rutinin dışında işler yapıyo ki yaa.
bilemicem canım..
aynı konu yine..her doktor farklı.:)
.bizim tam 4.ay bittiği gün, devit3 ü kesti..
acd vitamin ve ferrum_demir damlasına başlattı...senin vücudundaki demir azalmıştır bebeğe yetmez demir takviyesi yapmamız lazım dedi ferrum verdi.
flowersun sen ne yaptın babn ve annen ne yapıyor nasıllar işe başlayacakmısın
AYNEN,deniz güneş bizimkide seninkiyle aynı acıktı bu heralde sıkısınca hep bu bahanemiz
evet baksana hepimiz farklı şeyler yapıyoruz napalım.bizimde doktor devit3 devam dedi ve ferro sanol kan damlası verdi bebk için onuda vericez.herkez ayrı:26:
kızlar bebeklerinizi uyuturken ayakta sallıyo musunuz? ben hiç sallamamıştım. sonra uyumayınca salladım ama hiç hoşlanmadı hatta dlga geçti gülüyodu dizime yatırınca ama sanki alışıyo yaa eşim şimdi salladı uyudu valla. ayakta sallayarak uyutmak rahatnmış yaa kollarımda sallarken kollarım kopuyodu valla. ama zararlı galiba dimi ayakta sallamak.
kızlar bebeklerinizi uyuturken ayakta sallıyo musunuz? ben hiç sallamamıştım. sonra uyumayınca salladım ama hiç hoşlanmadı hatta dlga geçti gülüyodu dizime yatırınca ama sanki alışıyo yaa eşim şimdi salladı uyudu valla. ayakta sallayarak uyutmak rahatnmış yaa kollarımda sallarken kollarım kopuyodu valla. ama zararlı galiba dimi ayakta sallamak.
flowersun allah yardımcın olsun zor bir durumiaynı sehirde olsak ben bakrdım bebegine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?