çok geçmiş olsun cnm..merhabalar...biraz canım sıkkın bugün.çalışan anne olmak çok zor bugün bir kez daha anladımtam işe gelicem kayınvalidemin dişi kırıldı ben böyle duramam dişçiye gitmem lazım dedi..hemen randevu aldı ee ben napıcam dedim..annemi çağırsam annem de bugün ablama gitti onun çocuklarına bakmaya...sinirlerim tepeme toplandı..oturup ağlıyacaktım.bugün beyannamelerin son günü olmasa işe gelmicektim ama mecburen.en sonunda hazırladım kızımı ablama götürdüm annemin yanına yani...annem bugün kafayı yemez inş..3 çocukla allah yardımcısı olsun....birilerine muhtaç olmak çok kötü birşey...keşke imkanım olsada kızım kreşe gidene kadar kendim bakabilsem..
selamm kızlar..
kızlar kan ilacına doktor mu başlattı bebekleriniz için?
çok geçmiş olsun cnm..
Naapcaksın mecbur olmasan bırakırmısın sıkma canını annen eminim kendi çocuklarından bile daha şefkatlidir torununa karşı sewe sewe bakmıştır sıkma canını
slm kızlar herkeze papatya insanın aklının yavrusunda olması çok zor.allah kolaylık versin sana
geçmiş olsun canım ya
yorgunluktan bitap düştü vücut demekki
Allah kolaylık versin canım...Çok zor oluyor...Küçükler ama inatları büyük valla.inş.biran önce düzelir...öyle oldu heralde canıam.bugün hiç uyumadım öğlen
kızlar kızım çok huysuz bugün mama vermedim.beni emsin diye inatlaştım o almamak için çbaladı ben vermek için.şimdi biberonuda almıyor.bugün 12 gibi emzirdim emdi.sonra 5 de mama verdim gögsümü almayınca.şimdi ne mama ne gögsümü alıyor.çok huysuz.ufak ama tam cadı bir kızım var ama
Allah kolaylık versin canım...Çok zor oluyor...Küçükler ama inatları büyük valla.inş.biran önce düzelir...
Regl olmuşum kızlar cok şaşırdım .. Sadece anne sütü verdiğim biraz daha gec olur diye dusunuyordum . Kimler kaldı yaa regl olmayan ..
selamm kızlar..
kızlar kan ilacına doktor mu başlattı bebekleriniz için?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?