2010 Temmuz Anneleri : )

çok geçmiş olsun cnm..
Naapcaksın mecbur olmasan bırakırmısın sıkma canını annen eminim kendi çocuklarından bile daha şefkatlidir torununa karşı sewe sewe bakmıştır sıkma canını

çok geçmiş olsun cnm..
Naapcaksın mecbur olmasan bırakırmısın sıkma canını annen eminim kendi çocuklarından bile daha şefkatlidir torununa karşı sewe sewe bakmıştır sıkma canını

Teşekkürler yasmin...Bakmıştır tabiki mutlaka çook seviyorlar ama ona da kıyamıyorum işte 3tane birden olunca tabi.Aklım onda kalıyor ..Napalım sağlık olsun büyücekler böyle böyle...

evet yasmin kan ilacına doktor başlattıyor bu aydan sonra kullanılıyor. bu arad msn açıkmı ordan konuşalım müsaitsen

geçmiş olsun canım ya
yorgunluktan bitap düştü vücut demekki

öyle oldu heralde canıam.bugün hiç uyumadım öğlen

kızlar kızım çok huysuz bugün mama vermedim.beni emsin diye inatlaştım o almamak için çbaladı ben vermek için.şimdi biberonuda almıyor.bugün 12 gibi emzirdim emdi.sonra 5 de mama verdim gögsümü almayınca.şimdi ne mama ne gögsümü alıyor.çok huysuz.ufak ama tam cadı bir kızım var ama

bide yarım elma sıktım.pütürlü şekilde verdim.onu gayet güzel yedi.hatta kafasını bir kaldırıp yiyişi var çok güldük eşimle

Allah kolaylık versin canım...Çok zor oluyor...Küçükler ama inatları büyük valla.inş.biran önce düzelir...

Allah kolaylık versin canım...Çok zor oluyor...Küçükler ama inatları büyük valla.inş.biran önce düzelir...

sağol canım.böyle inat bir kızım olcagı hiç aklıma gelmezdi.bana benzedi heralde.hamileyken çok sinirliydim etkilendimi ne.senin işin daha da zor canım.ben bide çalışsam heralde artık ne hale gelirim düşünemiyorum.çalışmadım halde aşırı yoruluyorum ki evde böyle aman aman bir temizlik yapmıyorum sadece bebek yoruyor.bide senin için özlemde var.asıl sana Allah kolaylık versin canım

Regl olmuşum kızlar cok şaşırdım .. Sadece anne sütü verdiğim biraz daha gec olur diye dusunuyordum . Kimler kaldı yaa regl olmayan ..

Regl olmuşum kızlar cok şaşırdım .. Sadece anne sütü verdiğim biraz daha gec olur diye dusunuyordum . Kimler kaldı yaa regl olmayan ..

ben varım

uzun bir süre daha olmam inşallah hastanelik olacak kadar ağrılı oluyor çünkü benim

eğer olursam kuzey kalkıp bana bakmak zorunda kalır

napıyorsunuz bakayım? elma suyunu içtik size bakalım dedik..
Bugün çorba falan vermedim..yoğurt da vermedim..
sadece biraz önce elma suyunu verdim o kadar..bu sefer bayıldı elma suyunu..içine biraz da pütür attım doktor at demişti.

kızlar bu arada kuzey artık biberona alıştı bugün öğeleden sonra hep biberonla besledim

başında aktivite oyuncağını çalıştırıyorum ile ona bakarken emiyor

süt sağmak zor oluyor ama buna da şükür kaşık derdinden kurtuldum

inşallah hep böyle gider

bu moralle şimdi kalkıp mutfak dolaplarını sileceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…