aynı arkadaşımın üvey annesi alman..diyorki ufaktım birgün üvey annemle komşuya geçmiştik komşu bebeğini ayakta sallıyordu üvey annem bir kızdı komşuya siz manyakmısınız nasıl böyle birşey yaparsınız nasıl zararı olacağını bilmezmisiniz falan ...dedi hatırlıyorum demişti..
yabancılar bu konuda çok hassasmış
seninki bayagı nazlı sana anlasılan çok alışmış kokundan ve senden uzak kalmak istemiyor.sana çok düşkün sen çalışırken çok zorlanırsın.uyku düzeni hep böylemiydi bence bir bebek başta nasılsa hep öyle gider
annelik en zor ve en kutsal meslek dimi.bence çocuk yetiştirmek bir sanat başlı başına.benim sıkıntım işten ziyade bebgime baktıracak birinin olmaması.arkamda ne annem destek ne kayınvalidem ikiside bakmaz eminimmm .benim sıkıntım yalnız haytla mücadele etmek.ama gerçekten bu genç ve verimli zamnalrımızda böyle eve kapanırsak bunu sonu ne olur orası ayrı:97::26:
amannn hayat bir enteresan.kader kısmet işte hersey
flowersun sen sormamda sakınca yoksa niye geç yaptın bebek
benim kociş 2. bebeği istemiyor
birincide çok çektirdim sanırım hamilelikte istiyordu sonra vazgeçti
hamileyken çok zor geçti benim herkese fena kapris yaptım istemeden sanırım
aşırı hassas alıngan garip bir insan oldum
çok sinirli biranda patlamalar sonra ağlamalar
adamın gözü bir daha almaz
ben hamileyken son ay hariç şeker gibiydim. son ay ağrılarım oldu çok. yine belim ağrıdı. ama biz 2. bebeği yaş ve maddi sebeplerden yapamıcaz sanırım aslınjda çok isterdim 2 çocuğum olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?