2010 Temmuz Anneleri : )

canım bence maş ı var kızının

ya bende mi süt pompası alsam acaba sütüm çoğalırmı geceleri de artık azalmaya başladı emmeye emmeye.alsam işe yararmı acaba

canim benim oglum da ne gece ne gunduz dogru durust uyuyor, ben henuz ek gidaya gecmedim.Disleri cikiyor olabilir bilmiyorum.Ama seninkinde yediklerini henuz sindiremiyor olabilir mi?Acaba daha mi az versen.Benim oglumun sabaha karsi da hic uymuyor gazi oluyor.Gecede 1.5 saatte bir uyaniyor yani bende aynde ayni dert var.Bazen banyo yatirip yatirmak ise yariyor, ek gidaya gecince daha cok uyuyuyorlar normalde ama belki biraz zaman ihtiyacin vardir

ya bende mi süt pompası alsam acaba sütüm çoğalırmı geceleri de artık azalmaya başladı emmeye emmeye.alsam işe yararmı acaba

medela benim sütümü arttırdı canım
ama sık sık sağmak lazım
ben bayramda evde olmadığımızdan sağma aralarını uzun tuttum biraz
azaldı sütüm
şimdi yeniden 2 saatte bir sağmaya başladım tekrar artar inş.

şu anda tattırma amaçlı canım doyurmayalım emmeyi felan bırakırlar Allah korusun sütümün yetersiz kısmı için mama veriyorum 90-120 civarı bazen daha az sütüme göre değişiyor sağma makinesi aldım inş biraz artırır

önce huysuzluğunu diş sandık ama dr sadece gazı var dedi ek gıda o kadar fazla vermiyorum tadımlık sanırım bu dönem hepimizin bebişleri huysuz büyüme atağımı artık neyse yalnız olunca çok zor

canım hepimiz yalnız büyütoyruz.burda birbirimize yardımcı oluyoruz.gazı olan bebekler zor oluyor.benim kızımdada çok gaz vardı sallamak iyi geliyor.ben ana dizi almıştım baya rahatladım.ama şuan kendide hareketli oldugu için çıkarıyor.ama huysuz bir kzım var.Allah yardımcımız olsun.gerçi şimdi iyi zamanları diyolar gözüm iyce korkuyor

manuel pompa almıştım hiç bir işe yaramad.bozuldu ikinci denememde:)) çok gaza geldim cedrix sen sütsağdım diyince tekrar denicem inş becerebilirim.görsem sağdıgımda biraz çıktıgını alcam elektiriklisinden

canım ana dizi ne acaba hiç duymamıştım daha önce benimkide çok huysuz senin kızın gelişimi nasıl kilo vs kiloda etkiliyormuş ya hareketli olup olmamasını

canım ana dizi ne acaba hiç duymamıştım daha önce benimkide çok huysuz senin kızın gelişimi nasıl kilo vs kiloda etkiliyormuş ya hareketli olup olmamasını

canım benim kızım altında bezi vardı ve kakasını yapmıştı 6000 kg geldi 200 gram bezi olsa 5800 civarı.boyuda 64 cm.ana dizi canım sağa solaileri geri sallanıyor.ana dizi yazarsan çıkar google.banada arkadaşım tavsiye etmişdi onun kızıda çok gazlıymış.düşün gece yarısı doktora gidip doktor gazını çıakrıyormuş bebegin.60 tl civarı.kızım şimdi ondada bazen zaptedemiyorum.sürekli ayaklarını sürterek yada kafasını aşağıya kayıyor devamlı kalkma çabasında oturmak istiyor galiba:))

gaz 2-3 ayda biter diyorlar benim oglum gazini eskisine oranla cikariyor ama sabaha karsi cok gazi oluyor ve herdefasinda uyanip agliyor onun icin bazeb yanima almak zorunda kaliyorum yanimda psipislayip yatirinca sesi cikmiyor.5 aylik oldu hala gazi var maalesef.

canım ben önce manuelle sağıyodum
uyduruk bişeydi
markası filan yok:)
onunla en fazla 50 cc geliyodu bi göğsümden
genelde 20 cc filan geliyodu
şimdi medeladan sonra en az 90 enfazla da 160 cc civarı geliyo
ama benim sorunum tek göğsümden sütün çokk az gelmesi
düşünsene birinden 150 cc sağıyorum diğerinden 20 cc

maaşallah canım gelişimi güzel hemen ana dizine bakıyorum nasıl haberim olmamış benim bebiş kolik diyebilirim gaz sorunumuz çokk ama şimdi benimkide hareketli ya kullanabilirmiyim acaba

hepinize teşekkür ediyoruz teyzeleri
bende sizleri çok görmek isterdim ne eğlenceli olurdu dimi 2010 temmuz anneleri mewlüdü

laylaylomm bebeişin çok tatlı olmuş canımm maşallah kuzumaa
gunce canım aynı olay benim çocuğumdada war değil öksürük konuşurken bile korkuyoo bugün bi bebek geldi 9 aylık oda aynıydı şaşırdım sadece benim oğlum sanıyodum ama ilerde düzelir diyolarr bol bol oku bebişii

ya arkadaşlar kaşık mamalarını biberonla verebiliyor musunuz sulandırıp?
ben tahıllı bi mama aldım
biraz sulu yapıp biberonla veriyim dedim
akmadı biberondan
kaşıkla da 2 saatte yiyemiyo

cedrix canım pompayı kaç paraya aldınız bende medela siparişi verdim ama senin tavsiye ettiğini mi alsam acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…