selam kızlar, dün kuzumu kontrole götürdüm. 2 tane aşı yapıldı. kilo 6500 boy 65 cm . ben pek beğenmesemde doktor dedemiz beğendi. e zaten ben de minyon yapılıyım. eşim de iri sayılmaz. yani aslında normal ama doktor dedemizin de dediği gibi biz anneler biraz açgözlüyüz galiba. hep daha fazlasını istiyorum. ben de grip oldum. küçük cadımı sakınmaya çalışıyorum ama inşallah o da hasta olmaz...
mrb arkadaşlar benim derdime bi çare bulun nolur artık son noktaya geldim bebişim 18 temmuz doğumlu erkek bebek gelişimi vs güzel 7.100 kilomuz 65 boyumuz 47 kafa çevremiz dr ek gıdaya yavaş yavaş başla dedi bende milupa sütlü pirinçli kaşık maması aldım akşam gece öğün arasında 1 tatlı kaşığı ile başladım sabah öğle arası ise kavanoz elma püresi aldım hipp in organik sertifikası varmış nyse bunlar yolunda da benim oğlanın uyku düzeni çokkk iidi son 1 haftadır beni mahvetti gece uykusu ii ama gündüz sabah 6 dan inanırmısınız akşam 4-5 e kadar uykuya direniyo napmam lazım bide ek gıda konusunda neler söylersiniz kimi geç diyo kimi geçme diyo hem emziriyorum hemde günde 90-120 cc kadar conformil veriyorum
ya bende mi süt pompası alsam acaba sütüm çoğalırmı geceleri de artık azalmaya başladı emmeye emmeye.alsam işe yararmı acaba
sağol canım.
uyku düzeni bazen deişiyor bebeklerin.benim kızımda geceleri iy uyurdu.bayramda bir sata aralarla kalktı.ama bir süre sonra düzeldi.bide canım sütün yetersizdmei ek gıdaya geçtin yoksa sadece tattırma amaçlımı veriyorsun
canim benim oglum da ne gece ne gunduz dogru durust uyuyor, ben henuz ek gidaya gecmedim.Disleri cikiyor olabilir bilmiyorum.Ama seninkinde yediklerini henuz sindiremiyor olabilir mi?Acaba daha mi az versen.Benim oglumun sabaha karsi da hic uymuyor gazi oluyor.Gecede 1.5 saatte bir uyaniyor yani bende aynde ayni dert var.Bazen banyo yatirip yatirmak ise yariyor, ek gidaya gecince daha cok uyuyuyorlar normalde ama belki biraz zaman ihtiyacin vardir
önce huysuzluğunu diş sandık ama dr sadece gazı var dedi ek gıda o kadar fazla vermiyorum tadımlık sanırım bu dönem hepimizin bebişleri huysuz büyüme atağımı artık neyse yalnız olunca çok zor
şu anda tattırma amaçlı canım doyurmayalım emmeyi felan bırakırlar Allah korusun sütümün yetersiz kısmı için mama veriyorum 90-120 civarı bazen daha az sütüme göre değişiyor sağma makinesi aldım inş biraz artırır
canım hepimiz yalnız büyütoyruz.burda birbirimize yardımcı oluyoruz.gazı olan bebekler zor oluyor.benim kızımdada çok gaz vardı sallamak iyi geliyor.ben ana dizi almıştım baya rahatladım.ama şuan kendide hareketli oldugu için çıkarıyor.ama huysuz bir kzım var.Allah yardımcımız olsun.gerçi şimdi iyi zamanları diyolar gözüm iyce korkuyor
canım ana dizi ne acaba hiç duymamıştım daha önce benimkide çok huysuz senin kızın gelişimi nasıl kilo vs kiloda etkiliyormuş ya hareketli olup olmamasını
canım hepimiz yalnız büyütoyruz.burda birbirimize yardımcı oluyoruz.gazı olan bebekler zor oluyor.benim kızımdada çok gaz vardı sallamak iyi geliyor.ben ana dizi almıştım baya rahatladım.ama şuan kendide hareketli oldugu için çıkarıyor.ama huysuz bir kzım var.Allah yardımcımız olsun.gerçi şimdi iyi zamanları diyolar gözüm iyce korkuyor
manuel pompa almıştım hiç bir işe yaramad.bozuldu ikinci denememde:)) çok gaza geldim cedrix sen sütsağdım diyince tekrar denicem inş becerebilirim.görsem sağdıgımda biraz çıktıgını alcam elektiriklisinden
canım benim kızım altında bezi vardı ve kakasını yapmıştı 6000 kg geldi 200 gram bezi olsa 5800 civarı.boyuda 64 cm.ana dizi canım sağa solaileri geri sallanıyor.ana dizi yazarsan çıkar google.banada arkadaşım tavsiye etmişdi onun kızıda çok gazlıymış.düşün gece yarısı doktora gidip doktor gazını çıakrıyormuş bebegin.60 tl civarı.kızım şimdi ondada bazen zaptedemiyorum.sürekli ayaklarını sürterek yada kafasını aşağıya kayıyor devamlı kalkma çabasında oturmak istiyor galiba:))
ben veriyorum canım suyunu fazla koyuyorum bıraz akıyor
cedrix canım pompayı kaç paraya aldınız bende medela siparişi verdim ama senin tavsiye ettiğini mi alsam acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?