- 31 Aralık 2008
- 4.212
- 2.341
- 698
ben medela kullanıyorum ama çift göğüs sağan bişey almak istiyorum
çok zamanımı alıyo bununla
ben de senin gibi hep sağıyorum canım emmedi benim oğluş da
lansinoh affinity mi senin dediğin model?
cedrix canım pompayı kaç paraya aldınız bende medela siparişi verdim ama senin tavsiye ettiğini mi alsam acaba
ben medelayı 140a almıştım canım
memnunum aslında ama..
2 göğsü aynı anda sağan bişey mi alsam diyorum:26:
Bahar canım eğer geri çevirme yada değiştirme şansın varsa bence hiç düşünme değiştir derim.
Ben medela kullandım ama lansinoh ondan çok çok iyi
a o zaman iptal edeyim
stoklarında yokmuş zaten
yarın çorluya gideceğim oradan bakarım artık
manuelle hiç olmuyor hepsi sağılmadığından göğüslerim çok ağrırı oldu
uçları boş kaldı üstleri omuzuma kadar şişti nerdeyse
çok kötü oldum şimdi sıcak suyla duş aldım belki yumuşarda rahat sağarım
,
Bende medelayı 140 a almıştım.
Lansinoh 200.ama değer bence.
canım gazı olan bebek zor olur eminim.Allah kolaylık versin.gaz 2-3 ayda biter diyorlar benim oglum gazini eskisine oranla cikariyor ama sabaha karsi cok gazi oluyor ve herdefasinda uyanip agliyor onun icin bazeb yanima almak zorunda kaliyorum yanimda psipislayip yatirinca sesi cikmiyor.5 aylik oldu hala gazi var maalesef.
canım ben manuell ilk sagdıgımda bebegim bir buçuk aylıkdı.bir gögsümden 90 cc çıkarmıştım.ugraşsam dahada çıakrdı.ama şimdi snaki hiç sütüm yok.alsma işe yararmı boşa almış olmım sizce ne yapayım kızlarcanım ben önce manuelle sağıyodum
uyduruk bişeydi
markası filan yok:)
onunla en fazla 50 cc geliyodu bi göğsümden
genelde 20 cc filan geliyodu
şimdi medeladan sonra en az 90 enfazla da 160 cc civarı geliyo
ama benim sorunum tek göğsümden sütün çokk az gelmesi
düşünsene birinden 150 cc sağıyorum diğerinden 20 cc
sağol canımcımhepinize teşekkür ediyoruz teyzeleri
bende sizleri çok görmek isterdim ne eğlenceli olurdu dimi 2010 temmuz anneleri mewlüdü
laylaylomm bebeişin çok tatlı olmuş canımm maşallah kuzumaa
gunce canım aynı olay benim çocuğumdada war değil öksürük konuşurken bile korkuyoo bugün bi bebek geldi 9 aylık oda aynıydı şaşırdım sadece benim oğlum sanıyodum ama ilerde düzelir diyolarr bol bol oku bebişii
ya arkadaşlar kaşık mamalarını biberonla verebiliyor musunuz sulandırıp?
ben tahıllı bi mama aldım
biraz sulu yapıp biberonla veriyim dedim
akmadı biberondan
kaşıkla da 2 saatte yiyemiyo
ne münasebet sormadan yada izin almadan çocugu kucagına almak iyi yapmışsın canımAynen bende anlamıyorum bazı insanları. Çok gocunmuyorum bebeğimi mikroplara alışsın emzirirken korunur diye düşünüyorum ama fazla samimi olundumu hoşlanmıyorum. Özellkle izinsiz dokunudumu vb. En son sıcaklarda deniz kenarına gitmiştik. oğlum bebek arabasındaydı bende kıyafetlerini çıkarttım kısa kollu badisiyle güneşlensin istedim.hemen yanımdaydı arkamı döndüm eşyalarını yerleştirmek için. bir baktım bir kadın almış kucağına kaç aylık bu diye soruyor.aldım elinden siz kimsiniz dedim. çocuk doktoruyum ben maşallah tosun diyor yan masadada arkadaşları.iyi tamamda bu benim çocuğumu izinsiz yerinden almanı ve hakkında yorum yapma hakkını vermez sana. yani tamam insanlar sevmek istiyor düşünemiyorlar belki nasıl davranılmalı fakat bilen birisi böyle yapmamalı. üstelik ben gördüğümde badisinin çıtçıtlarını açıyordu çıkart sıcak hava diye. annesi benim ben karar veririm sıcakmı soğukmu. inanın gocunmuyorum hatta o gün beline kadarda denize soktum ama tamamen yabancı biri nasıl alır arabasından. birde herkes çocuk bakım uzmanı ona sinir oluyorum..şurup krem öneriyorlar..ya alerjisi varsa değil mi? en masum meyveleri tattırırken düşünüuyoruz uzun uzun erkenmi die..nasıl ilaç vb önerebiliyorlar hayret... :44:
canım ben araştırdım nette 169 var lansinoh yada 189 du kargo dahil netten bir bak fiyatlarına
manuel pompayla sağdıgında süt geldimi ben biraz önce denedim 5 cc anca çıktı.bide çok yoruyor
kizlar oglumu 2 saat 20dk dir uyutmaya calisiyorum uykusu var agliyor ama uyutmaya calsinca uyumuyor uyutmayip oyun oynasam da agliyor cunku uykusu var.Sallayarak uyuyor sallamayi biraktim mi agliyor artik sallayarak uyutmaktan cok yoruldum gunduz ayni gece ayni birde kolay uyusa neyse cok zor daliyor sizler nasil uyutuyorsunuz lutfen bir fikir verin bana.
mrb arkadaşlar benim derdime bi çare bulun nolur artık son noktaya geldim bebişim 18 temmuz doğumlu erkek bebek gelişimi vs güzel 7.100 kilomuz 65 boyumuz 47 kafa çevremiz dr ek gıdaya yavaş yavaş başla dedi bende milupa sütlü pirinçli kaşık maması aldım akşam gece öğün arasında 1 tatlı kaşığı ile başladım sabah öğle arası ise kavanoz elma püresi aldım hipp in organik sertifikası varmış nyse bunlar yolunda da benim oğlanın uyku düzeni çokkk iidi son 1 haftadır beni mahvetti gece uykusu ii ama gündüz sabah 6 dan inanırmısınız akşam 4-5 e kadar uykuya direniyo napmam lazım bide ek gıda konusunda neler söylersiniz kimi geç diyo kimi geçme diyo hem emziriyorum hemde günde 90-120 cc kadar conformil veriyorum
kizlar oglumu 2 saat 20dk dir uyutmaya calisiyorum uykusu var agliyor ama uyutmaya calsinca uyumuyor uyutmayip oyun oynasam da agliyor cunku uykusu var.Sallayarak uyuyor sallamayi biraktim mi agliyor artik sallayarak uyutmaktan cok yoruldum gunduz ayni gece ayni birde kolay uyusa neyse cok zor daliyor sizler nasil uyutuyorsunuz lutfen bir fikir verin bana.
canım ALlah kolaylık versin ya.benim kızımda yapıyor ama en fazla uyutmak için 20 dakka ugraşıyorum uykusu varsa.kizlar oglumu 2 saat 20dk dir uyutmaya calisiyorum uykusu var agliyor ama uyutmaya calsinca uyumuyor uyutmayip oyun oynasam da agliyor cunku uykusu var.Sallayarak uyuyor sallamayi biraktim mi agliyor artik sallayarak uyutmaktan cok yoruldum gunduz ayni gece ayni birde kolay uyusa neyse cok zor daliyor sizler nasil uyutuyorsunuz lutfen bir fikir verin bana.
canım hemde ne zor manuelle
kol kası yaptım vallahi
ben bu saate kadar güzel sağıyordum bir göğüsten 100-120 arası çıkarıyordum ama şimdi 75 de kaldım ve artık sağmaya dermanımda kalmadı
yarına kadarda sağmayacağım mamayla idare ederim inşallah bu sağmaların azalmasından dolayı süt geri kaçmaz
canım ALlah kolaylık versin ya.benim kızımda yapıyor ama en fazla uyutmak için 20 dakka ugraşıyorum uykusu varsa.
canım senin sütün bol demekki maşşşş ben manuelle bir ilaç kaşıgı çıakrdım:))beş cc vardır heralde
1-2 günden süt kaçmaz canım.hasta olan anneler oluyor emziremiyolar bir iki gün bişicik olmuyor.
benim gögüslerim hiç doldurmuyor sanki artık geceleride emmeyi bırakdı önceden gece bol olurdu şimdi gecede azaldı sanki napsam bilmiyorum
cedrix canım pompayı kaç paraya aldınız bende medela siparişi verdim ama senin tavsiye ettiğini mi alsam acaba
bizim doktorumuz yeni doğanda türkiyede en iyi 5 dr dan biri diye biliniyomuş we ege ünwstsinde ana bilim dalı başkanıymş.ben sana onun bize sölediklerini yazıyım sana:
dr muz derki ;
*16 dan sonra bebeği uyutmayın.çünkü 16 dan sonra uytulan uyku gece uykusuna eştir.bebek huysuzlansada uyutmayın direnin zaten 19 dan sonra uykusu açılıcaktır. akşam 21 den sonra mümkünse 22 de uyutun sabaha kadar uyuycaktır.
*bebekler 5.aydan sonra gözkapakları kapalıykende gece gündüz olduğunu anlar aynı bizim gibi.5.aydan sonra uyku düzenleri oluşur...
*ağlatarak werilen uyku eğitimine de çok karşı.nazilerin uyguladığı bi yöntem dio.yeterli bilgiye sahip olmayan doktorların önerdiği yöntem diyo.ileride aileye karşı nefrete neden olurmuş.
(belki bi fikir werir diye uyku ile konuştuklarımızı yazmak istedim)
doktorumuzda hipp öneriyo bende bugün az bişi armut püresi werdim.hipp in de war sütlü pirinçlisi.ama eğer sütün yetiyosa bence werme weriyosanda arada sadece 1 er kaşık tattır bence bu da benim fikrim
a o zaman iptal edeyim
stoklarında yokmuş zaten
yarın çorluya gideceğim oradan bakarım artık
manuelle hiç olmuyor hepsi sağılmadığından göğüslerim çok ağrırı oldu
uçları boş kaldı üstleri omuzuma kadar şişti nerdeyse
çok kötü oldum şimdi sıcak suyla duş aldım belki yumuşarda rahat sağarım
,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?