2010 Temmuz Anneleri : )

ben medela kullanıyorum ama çift göğüs sağan bişey almak istiyorum
çok zamanımı alıyo bununla
ben de senin gibi hep sağıyorum canım emmedi benim oğluş da
lansinoh affinity mi senin dediğin model?

Canım bende medela kullanıyordum,ama başından beri hiç memnun değildim zaten.Bozulmasına sevindim açıkcası.
Evet canım lansinoh affinity hani şu mor renkli olan.İki göğüs aynı anda boşalmış oluyor,dakikası var önce uyarıyor sonra sağıyor.
Ben çok memnun kaldım.

cedrix canım pompayı kaç paraya aldınız bende medela siparişi verdim ama senin tavsiye ettiğini mi alsam acaba

Bahar canım eğer geri çevirme yada değiştirme şansın varsa bence hiç düşünme değiştir derim.
Ben medela kullandım ama lansinoh ondan çok çok iyi

Bahar canım eğer geri çevirme yada değiştirme şansın varsa bence hiç düşünme değiştir derim.
Ben medela kullandım ama lansinoh ondan çok çok iyi

a o zaman iptal edeyim

stoklarında yokmuş zaten

yarın çorluya gideceğim oradan bakarım artık

manuelle hiç olmuyor hepsi sağılmadığından göğüslerim çok ağrırı oldu

uçları boş kaldı üstleri omuzuma kadar şişti nerdeyse

çok kötü oldum şimdi sıcak suyla duş aldım belki yumuşarda rahat sağarım
,

Ah canım çok geçmiş olsun.
Göğsüne sıcak havluy koy iyi gelir,Birde makinayı ihmal etme biran önce boşalt göğüslerindeki sütünü.

canım gazı olan bebek zor olur eminim.Allah kolaylık versin.
canım ben manuell ilk sagdıgımda bebegim bir buçuk aylıkdı.bir gögsümden 90 cc çıkarmıştım.ugraşsam dahada çıakrdı.ama şimdi snaki hiç sütüm yok.alsma işe yararmı boşa almış olmım sizce ne yapayım kızlar
sağol canımcım
ya arkadaşlar kaşık mamalarını biberonla verebiliyor musunuz sulandırıp?
ben tahıllı bi mama aldım
biraz sulu yapıp biberonla veriyim dedim
akmadı biberondan
kaşıkla da 2 saatte yiyemiyo

canım kaşık maması dediginiz hero baby in karışık meyveli verdim ben kaşıkla öğün aralarında beş altı kaşık yiyo.ama kaşıgın ucunda birden yüklenmek istemiyorum

bahar cnaım msjı okudunmu bilmiyorum ama senin sorunu sordum doktora kilosuyla 130 yada 150 yi çarp dedi.heralde en az 130.

ne münasebet sormadan yada izin almadan çocugu kucagına almak iyi yapmışsın canım

kizlar oglumu 2 saat 20dk dir uyutmaya calisiyorum uykusu var agliyor ama uyutmaya calsinca uyumuyor uyutmayip oyun oynasam da agliyor cunku uykusu var.Sallayarak uyuyor sallamayi biraktim mi agliyor artik sallayarak uyutmaktan cok yoruldum gunduz ayni gece ayni birde kolay uyusa neyse cok zor daliyor sizler nasil uyutuyorsunuz lutfen bir fikir verin bana.

canım ben araştırdım nette 169 var lansinoh yada 189 du kargo dahil netten bir bak fiyatlarına

manuel pompayla sağdıgında süt geldimi ben biraz önce denedim 5 cc anca çıktı.bide çok yoruyor

canım hemde ne zor manuelle

kol kası yaptım vallahi

ben bu saate kadar güzel sağıyordum bir göğüsten 100-120 arası çıkarıyordum ama şimdi 75 de kaldım ve artık sağmaya dermanımda kalmadı

yarına kadarda sağmayacağım mamayla idare ederim inşallah bu sağmaların azalmasından dolayı süt geri kaçmaz

valla canım anları anlarını tutmuyor benim oğlum gündüzeleri kucakta uyuyor akşamları kucakta mümkün değil yatmıyor

yatağa ikimiz yatıyoruz benim karşısında şu resimleri slayt gösterisi yaparak çalışan makineler var ya ondan çalışıyor ona bakaralk uyuyor

dönence falan kesmiyor fotoğraflara bakarak uyuyor

bizim doktorumuz yeni doğanda türkiyede en iyi 5 dr dan biri diye biliniyomuş we ege ünwstsinde ana bilim dalı başkanıymş.ben sana onun bize sölediklerini yazıyım sana:
dr muz derki ;
*16 dan sonra bebeği uyutmayın.çünkü 16 dan sonra uytulan uyku gece uykusuna eştir.bebek huysuzlansada uyutmayın direnin zaten 19 dan sonra uykusu açılıcaktır. akşam 21 den sonra mümkünse 22 de uyutun sabaha kadar uyuycaktır.
*bebekler 5.aydan sonra gözkapakları kapalıykende gece gündüz olduğunu anlar aynı bizim gibi.5.aydan sonra uyku düzenleri oluşur...
*ağlatarak werilen uyku eğitimine de çok karşı.nazilerin uyguladığı bi yöntem dio.yeterli bilgiye sahip olmayan doktorların önerdiği yöntem diyo.ileride aileye karşı nefrete neden olurmuş.
(belki bi fikir werir diye uyku ile konuştuklarımızı yazmak istedim)
doktorumuzda hipp öneriyo bende bugün az bişi armut püresi werdim.hipp in de war sütlü pirinçlisi.ama eğer sütün yetiyosa bence werme weriyosanda arada sadece 1 er kaşık tattır bence bu da benim fikrim

çok kötü alışmış canım inşallah düzelir

benim bir arkadasiminda bebeginin arkadaki dil varya o uzunmus onun icin ememiyor o da sagiyordu, geceleri sagmak zor geldigi icin sagmamis simdi sutu gitti, haberin olsun canim insallah oyle olmaz tabi ama bilgin olsun.
QUOTE=bahar1;16366754]canım hemde ne zor manuelle

kol kası yaptım vallahi

ben bu saate kadar güzel sağıyordum bir göğüsten 100-120 arası çıkarıyordum ama şimdi 75 de kaldım ve artık sağmaya dermanımda kalmadı

yarına kadarda sağmayacağım mamayla idare ederim inşallah bu sağmaların azalmasından dolayı süt geri kaçmaz[/QUOTE]

canım ALlah kolaylık versin ya.benim kızımda yapıyor ama en fazla uyutmak için 20 dakka ugraşıyorum uykusu varsa.

canım senin sütün bol demekki maşşşş ben manuelle bir ilaç kaşıgı çıakrdım:))beş cc vardır heralde

1-2 günden süt kaçmaz canım.hasta olan anneler oluyor emziremiyolar bir iki gün bişicik olmuyor.
benim gögüslerim hiç doldurmuyor sanki artık geceleride emmeyi bırakdı önceden gece bol olurdu şimdi gecede azaldı sanki napsam bilmiyorum

ben hipp in ve humananin caylari varya emziren annelre icin onlari, bol bol kompostu ve su icmeye calsiyorum birde bol bol tatlida yiyorum ama zaman zaman cok azaliyor goguslerimin bos oldugunu hissediyorum.

cedrix canım pompayı kaç paraya aldınız bende medela siparişi verdim ama senin tavsiye ettiğini mi alsam acaba

ben de de hem avent hem medela war ama bende de makineler sütümü azaltı.doktorumda aynısını söledi
amaa bende işe yarayan bişi war ki onu deneyin derim bi ara elle sağıyodum ozaman sütüm artmıştı önce ilk denemelerde bi kaç damla gelio sonraki günlerde sıktığımda karşıya atıyodu 20 cc kadar geliodu.tabi elle sağınca çok çıkaramıyosununz ama süt bezleri daha fazla çalıştğı için daha çok göğüsler şişiyo
şimdi de çok şükür yetiyo sütüm ama o dönem ki gibi diil o dönem de deepfrezee atıyodum sağıp.şimdi ek gıdaya da başladık die uğraşmıyorum ama bi deneyin derim kızlar inş işe yarar

iyiki soyledin bende bugun aglatma yontemini biraz denedim ama dayanamiyorum ki icim aciyor o agladikca, birde bu yontemi deneyeyim.

ben yanlış anlamşm maş. senin zaten sütün warmış arkadaşım
medela dan bende memnun kalmadım arkadaşların dediği diğer markayı bilmiyorum ama sütüm bol olduğu dönemde avent daha ii gibi gelmişti bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…