Benim de bakıcı aradı,
sütü hiç içmiyormuş,
Gece de ne güzel bi sürü süt çıkmıştı,
O kadar uğraş didin almasın insan üzülüyor,
Kuzum yaa bizim memeleri arıyor bunlar,
Ben de çok üzüldüm,
Diş çıkarıyoruz ya biz ondan galiba iştahsız bu aralar,
inşalah bişi çıkmaz canım.aerji çok zor ben yaşadım.dua edicem senin için
maaşallah onlara.zatenfacede görmüştümya videoyu ayaklar kıpır kıpır çok hareketli maaşallah.
benım ilk kızım engelli olduğu için herşeyden korkar oldum valla.abartıyorum bazen herşeyi.yinede kontrolde bir sorarım için rahat etsin
canım onları yaptıktan sonra arkası geliyor bizimki de her denemede başarılı olamıyordu senin söyledijklerini yapıyordu gerisi gelmiyordu ama artık yapıyor
zaten daha dönemeyen bebeklerimizde var burada canım
hiç telaş etme söylediklerini yapıyor olması herşeyin normal gittiğinin göstergesi bence
elfidoş senin bebişte tombikmi? fotolarından gördüm maşallahı var. baharım çok zayıf olduğu için 2,5 aylıkken tam dönmeye başlamıştı. şuanda asla koyduğum yerde bulamıyorum ayaklarıyla gövdesini iterek ilerlemeye çalışıyor. bir nevi sürünme. ama gel görki 5700 gram hala. hergün tartıyorum . kolay hareket etmesi zayıflığından. zaten çok hareketli kucağımda bile bazen zor tutuyorum saldırıyor bana resmen. sen kafana takma bence bir yerde okumuştum 6 aya kadar yolu varmış. ben hep diyorum ya komşumun kızı bahardan 1 ay büyük şimdi 8 kg ama kafasını kaldırıp tutamıyor. bebekten bebeğe değişiyor. için ferah olsun.
elifgökdeniz ve ceydaayı tanıyomusunuz?? kurada banaçıkmış..ikisinide tanımıyorum ben.hedıye seçerken çok zorlanıca
canım ceyda yeni katıldı bende tanımıyorum pek.elifgökdeniz mart annesi oğlu baya büyük sor istersen özeldenelifgökdeniz ve ceydaayı tanıyomusunuz?? kurada banaçıkmış..ikisinide tanımıyorum ben.hedıye seçerken çok zorlanıca
günaydınlar herkese
salı günü doktora gittik kızlar doktor kan testi istedi bizden bir dunya kan aldılara oğlumun kollarından çok ağladı
sonuçlar cuma günü çıkacak inşallah hayırlı bir sonuç çıkar beklemekteyiz
laylaylom naber canım? bana da bengiş çıkmış çekilişte hımmmm nealsam acaba??
benim başımın altından çıktı evet buluşma fikri ama şimdi haberlerde izledim.
havalar önümüzdeki hafta soğuyacakmış.
10derece düşecek diyordu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?