ilke de 8de uyuyo ama öyle deliksiz hiç uyumadık en az 6-7 kere uyanıp emiyo.bazen kendiliğinden hemen dalıyo ama bazen de pışpışlamak kucakta gezdirerek uyutmak vs. gerekiyo..
yani hiç öyle uzun süreli ve deliksiz uyumuyoruz biz doğduğundan beri...
bende söylediğimde inanmıyordu kimse gece uyutup anneme bırakıp gezmeye bile çıkıyorduk eşimleay öyle deliksiz uyuyan bebekler varmı yaaa...
valla benm oğlum doğduğundan berii ben geceleri askerim en az 4 kre uyanıor en azı bu :82:
bende söylediğimde inanmıyordu kimse gece uyutup anneme bırakıp gezmeye bile çıkıyorduk eşimle
ama şimdi o günlerimi özlüyorum
cnm büyüdüyaa acıkıordur artıkk..
ek gıdaya geçince rahat uyur gene
[ı]selva bızımkıleerrr çok hantalmış annem baksana 2.5 aylıkken donmuş maşallah [/ı]
Kızlar merhabalar...
Bugünlerde biraz canım sıkkın..Abimin eşide hamileydi 5 aylık şuanda ama başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyor.2 aylıkken hastanede yatmıştı şimdi yine pazar gününden beri hastanede...cumartesi gecesi suyu gelmiş..Yattığı hastane fakülte hastanesine sevketti sabah daha yeni yatışlarını yapmışlar şok olduk boş küvezleri yokmuş çocuk doğarsa naparız diyorlarmış...Kahrolduk kendi doktoruda bebeğin alınmasından yana ciğerleri ve beyni gelişmeyebilir anneyi riske atabilir diyor..Yengemde ağlıyor haliyle nasıl izin vereyim bebeğim karnımda kıpırdıyor kalbi atıyor diyor..Çookz zor bir durum kızlar dualarına ihtiyacımız var...
Kızlar merhabalar...
Bugünlerde biraz canım sıkkın..Abimin eşide hamileydi 5 aylık şuanda ama başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyor.2 aylıkken hastanede yatmıştı şimdi yine pazar gününden beri hastanede...cumartesi gecesi suyu gelmiş..Yattığı hastane fakülte hastanesine sevketti sabah daha yeni yatışlarını yapmışlar şok olduk boş küvezleri yokmuş çocuk doğarsa naparız diyorlarmış...Kahrolduk kendi doktoruda bebeğin alınmasından yana ciğerleri ve beyni gelişmeyebilir anneyi riske atabilir diyor..Yengemde ağlıyor haliyle nasıl izin vereyim bebeğim karnımda kıpırdıyor kalbi atıyor diyor..Çookz zor bir durum kızlar dualarına ihtiyacımız var...
Kızlar merhabalar...
selam kızlar...
ben kendimi aştımdün gece de deniz_güneş gördüm rüyamda. kızıyla birlikte bize iftara gelmişti
evet canım
koca totolular:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?