Kızlar merhabalar...
Bugünlerde biraz canım sıkkın..Abimin eşide hamileydi 5 aylık şuanda ama başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyor.2 aylıkken hastanede yatmıştı şimdi yine pazar gününden beri hastanede...cumartesi gecesi suyu gelmiş..Yattığı hastane fakülte hastanesine sevketti sabah daha yeni yatışlarını yapmışlar şok olduk boş küvezleri yokmuş çocuk doğarsa naparız diyorlarmış...Kahrolduk kendi doktoruda bebeğin alınmasından yana ciğerleri ve beyni gelişmeyebilir anneyi riske atabilir diyor..Yengemde ağlıyor haliyle nasıl izin vereyim bebeğim karnımda kıpırdıyor kalbi atıyor diyor..Çookz zor bir durum kızlar dualarına ihtiyacımız var...
Allah şifa versin canım inşallah anne de bebek de sağ salim birbirlerine kavuşurlar...
Aminn inş..çok zor gerçekten çok üzgünüz...
Rabbim sabır ve şifa versin,
Allah yardımcısı olsun yengenle abinin,
Ne zor bir karar.
offfffff gerçekten cok zor bir durum... dualarım onunla...
allah şifa ve sabır versin inşallah. vaktiyle sağ salim doğmayı nasip etsin.
kızlar biberonlardan bahsetmiş bir arkadaş.ya ben doğumdan önce çok araştıdım bunu.bpa sız aldım.anlamadım ne güvendiniz markalar bile çin malı .bebedor chicco arkalarına her baktıgımda madein prc yazıyor şimid çin malı yerine prc yazılıyor.oyuncak almıştım playscol hiç bakmadım arkasına çin malı olmaz diye eve geldim yıkadm çıngarak bide ağzına falan alıyor sonucta hep prc .nasıl kurtulcaz bu çin mallarından anlamadım.ben emzik lerini wee alıyorum en azından türk malı.şimdi ne alırsam wee nin alcam.kaşıklarını falanda öyle aldım..
canım çok zor bir durum.Allah acil şifalar versin.sağlıkla kucagına almayı nasip etsinKızlar merhabalar...
Bugünlerde biraz canım sıkkın..Abimin eşide hamileydi 5 aylık şuanda ama başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyor.2 aylıkken hastanede yatmıştı şimdi yine pazar gününden beri hastanede...cumartesi gecesi suyu gelmiş..Yattığı hastane fakülte hastanesine sevketti sabah daha yeni yatışlarını yapmışlar şok olduk boş küvezleri yokmuş çocuk doğarsa naparız diyorlarmış...Kahrolduk kendi doktoruda bebeğin alınmasından yana ciğerleri ve beyni gelişmeyebilir anneyi riske atabilir diyor..Yengemde ağlıyor haliyle nasıl izin vereyim bebeğim karnımda kıpırdıyor kalbi atıyor diyor..Çookz zor bir durum kızlar dualarına ihtiyacımız var...
selam kızlar...
ben kendimi aştımdün gece de deniz_güneş gördüm rüyamda. kızıyla birlikte bize iftara gelmişti
Çok teşekkürler canımm...
kızlar benım kız da halen benımle aynı yatakta yatıyor babamız ayrı nasıl ayıracagım halen gece uyanıyor 3 4 defa en az bır ıkı gun odasında yatırayım dedım sonuc basarısız acaba uykusu duzene gırsın gece uyanmaz olsun ondan sonra mı ayrı yatırmayı deneyım
bu akşam ne izlicez tv de
ya kızlar bebeğimin sesi kısılmış nie acaba işe giderken bişe yoktu aldığımda sesi kısılmıştı bakıcımız bugün banyo yaptırmış ama hemen üşütürmüki sesi kısılsın offfffff yaa
odasında beşiğinde yatsa sen de aynı odada yer yatağında falan yatsan birkaç gün belki alışır öyle.
benim kız bizim odamızda kendi yatağında yatıyo ben de odasında yatsın istiyorum ama henüz denemedim...
bronşitten fln korkuyorum sanki burnu da hafif tıkanık gibi hemen doktoramı götürsem hiç de üşütmedik ne biliim
hem fatmagül hem de kurtlar vadisi var.
benim kocam geç gelecek ben fatmagülü izliycem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?