canım ağlamakdanda sesi kısılır.benim kızım bir gün çok ağladı akşamında sesi kısıldı
çok canım sıkıldı kızlar ya .şu senet olayına.o yayınevinide aradık.borcunuzu ödemişsiniz diyor.borcun nerdne oldu bile belli değil.ne acaip insanlar avukatı arıyoruz bu borç nerden diyoruz.bilmiyoruz dyolar
canım peşini bırakmayın bence ünv de bende almışyım set korktum şimdi bişeler imzalatıolar okumaya üşeniyoruz aslında okumak lazım da işteeinş halledersiniz
ya canım bir anlasak borcun nerden oldunu.eşimim aldıgı kitap evini aradık.adamlar diyo bize borcunuz ödemişsiniz.eşime diyporum boş senete hangi akıllı imza atar diyorum.atarmısın diyorum atmam diyo:) bakalım ben gıcık ldum ya.bide iki katına çıkmış para.ama ben böyle konularda bırakmam kolay kolay.böyle beşyüz kişi varmış arayan biz imzalamadık idyen itiraz etmişler güya.red edilmiş anında.ihtarname çeken avukat öyle demiş
papatya16 çokkkk geçmiş olsun ALLAH KUZUCUĞU KURTARSIN ONLARI BİZE BAĞIŞLASIN.SENİ İYİ ANLIYORUM BEN BURAYA O ZAMAN YAZMADIM BAZEN BAZI SEYLERİ ÇOKKK İÇİME ATARIM BEN...benim aabimin eşindede kan pıhtılaşması vardı 3 düşük yasadı şimdi çok sükür 7. aya giriyor hamile ve çok sağlıklı çokkk sükür.onuda geçtik hadi o kurtardı diyelim ablam bir ay sonra dogurması gerekti malesef 4 aylık hamile iken bebeği içinde öldüKızlar merhabalar...
Bugünlerde biraz canım sıkkın..Abimin eşide hamileydi 5 aylık şuanda ama başından beri sorunlu bir hamilelik geçiriyor.2 aylıkken hastanede yatmıştı şimdi yine pazar gününden beri hastanede...cumartesi gecesi suyu gelmiş..Yattığı hastane fakülte hastanesine sevketti sabah daha yeni yatışlarını yapmışlar şok olduk boş küvezleri yokmuş çocuk doğarsa naparız diyorlarmış...Kahrolduk kendi doktoruda bebeğin alınmasından yana ciğerleri ve beyni gelişmeyebilir anneyi riske atabilir diyor..Yengemde ağlıyor haliyle nasıl izin vereyim bebeğim karnımda kıpırdıyor kalbi atıyor diyor..Çookz zor bir durum kızlar dualarına ihtiyacımız var...
Canım aksamları bız de battanıye de sallıyoruz mecburen cunku bızımkı kucakta 30 dakıka da fılan uyuyor sallayınca 5 dak . sonra kucaga alıyorsun 5 dk sonra uyuyor baska turlu uyumuyor .
ay evet yaa..çok kötüydü..
eşim birara battaniyede falan sallayalım dedi hatta..
dedim delimisin alışacak abisi gibi yandık o zaman..
al sustur o zaman falan diye kızdı hatta verdi yine bana..
iyiki bakmışım altına tekrar..
ne ara doldurdu anlamadım..
bizimkinin derdi oymuş ama hemen sustu 5 dk sonra uyudu..
maşallah mert beyeketre kocan beşiktaşlı mı benim koci beşiktaşlı bende şuanda büyük oğlanla kartal gol gol diyolar şuan vakit istesem duymaz bile benimert söyleyemiyoda kartii goll diyo yaa sıpammmm
ketre kocan beşiktaşlı mı benim koci beşiktaşlı bende şuanda büyük oğlanla kartal gol gol diyolar şuan vakit istesem duymaz bile beni mert söyleyemiyoda kartii goll diyo yaa sıpammmm
Kız öyle morali bozuk insana moral bozucu şeyler yazılır mı ??papatya16 çokkkk geçmiş olsun ALLAH KUZUCUĞU KURTARSIN ONLARI BİZE BAĞIŞLASIN.SENİ İYİ ANLIYORUM BEN BURAYA O ZAMAN YAZMADIM BAZEN BAZI SEYLERİ ÇOKKK İÇİME ATARIM BEN...benim aabimin eşindede kan pıhtılaşması vardı 3 düşük yasadı şimdi çok sükür 7. aya giriyor hamile ve çok sağlıklı çokkk sükür.onuda geçtik hadi o kurtardı diyelim ablam bir ay sonra dogurması gerekti malesef 4 aylık hamile iken bebeği içinde öldüsenin anlayacagın malesef çok acı bunlar ama yaşanıyor.allah yardım etsin yüce mevlam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?